Dinchamion @ 2004.12.24. 22:33
ElekTron: minden karácsony imeghatottsággal a szívemben kérdeznélek, hogy ez minden, amit látsz az MTT működéséből, vagy minden tevékenységi kört részletesen ismerve ragadtattad erre magad?

(Milyen trilógia volt kincs a film előtt? :) Csak mert a Gyűrűk Ura minden, csak nem trilógia...)
ElekTron @ 2004.12.23. 15:02
Ne haragudjatok, de nekem ti továbbra is csupán pár lelkes rajongó lesztek, mindegy hogyan nevezitek magatokat. Szerintem a Gyűrűk Ura és Tolkien egyéb művei hihetetlen jó franchise alapanyagnak bizonyultak, így részben kiforgatták őket önnön valójukból hogy megfeleljenek minél nagyobb tömegek izlésének, csakúgy mint tették ezt annó a m.e.r.p. című okossággal is. És számomra egy csapat lelkes rajongó sokkal szimpatikusabb, mint egy magát Társaságnak tituláló csoport akik egy mozifilm hatására tömeges boltlerohanásos, magát kifestős, hirtelen szervezkedős, majd az egészet a manóba elfelejtős csapat emberkéket gyűjtenek maguk köré. Szóval mindenkinek jár a 15 perec, meg némi hírnév. De arra még emlékszel milyen kincs volt a trilógia a könyvespolcon a filmek előtt?

"(nem mindennap hallja Wayne Chapmant az ember a Gyűrűk Uráról értekezni!)" :)
Még szerencse :)
krisko @ 2004.12.23. 12:31
Ti is mind tündéül tanultok? :)
Tanaka @ 2004.12.20. 11:48
Csak egy kérdés: jan. 3. nem hétfő? Én akkor már sajna dolgozom...
A tavalyi rendezvény viszont tetszett- különösen az előbb említett Chapman & Co-kerekasztalbeszélgetés a GYU és az RPG-k hasonlóságáról!
Gulandro @ 2004.12.19. 23:21
Ahoy,

vágási hogy kissé visszaesett az érdeklődés, de szerintem ez akkoris hihetetlen hogy nem a Corvinban lesz és nem vetítenek filmet. Azt már nem is merem mondani hogy a beszélgetések is igen komolyan ott voltak legutóbb. (nem mindennap hallja Wayne Chapmant az ember a Gyűrűk Uráról értekezni!)
Dínchamion: ha nem is vagy reprezentáns ezeket igazán megküldhetnéd az "agyaknak" még akkoris ha tudják. Sokan várták azt a napot...
Dinchamion @ 2004.12.17. 11:12
Monress_:

Ugyan semmiképpen nem vagyok itt (sem) MTT-reprezentáns, de a személyes véleményem az, hogy 1. a jóból is megárt a sok :); 2. ennek van bizonyos anyagi és technikai oldala is. A mostani LEP szerényebb lesz, bensőségesebb, mivel ugye a filmőrület végeztével a szponzorok sem érdeklődnek annyira a Tolkien-ügy iránt.

Ismétlem, mindez szvsz, nem hivatalos álláspont és/vagy nyilatkozat.
Dinchamion @ 2004.12.17. 11:10
ElekTron:

Ha jól vettem le, a kérdésed arra irányult, hogy miért nem a filmek előtt alakult meg az MTT... A válasz egyszerű: mert nem volt rá lehetőség. Sokunk foglalkozott ilyen-olyan szinten Tolkiennel már a filmek előtt is, de reális lehetőség a társaság létrehozására, anyagi és tagsági szempontból csak a filmek okozta rajongáshullám meglovagolásával volt lehetséges. És ahogy a filmek lassan eltűnnek a mindennapi fókuszból, úgy fog a társaság is lecsökkenni - de most már van alap, anyagi háttér és ismertség ahhoz, hogy nem csak egy csapat rajongó legyen, hanem igenis Tolkien Társaság. Erre a filmek nélkül legfeljebb nagyon sokár lett volna esély, ha egyáltalán.
Monress_ @ 2004.12.16. 21:21
Szerintem nagyon is jó, hogy van a MTT, csak így tovább!!!

Kár, hogy nem látom a programok között a Cross Borns koncertet, amely egyszer volt, és nekem nagyon tetszett.

Viszont a színpadi játékokra nagyon kíváncsi vagyok, rendkívül jó kezdeményezés!
ElekTron @ 2004.12.15. 14:11
Egy kérdés, csak egy.....
Hol a manóban voltatok 3 évvel ezelőttig?
Augustine @ 2004.12.15. 11:22
Gulandro: igen, ez azt jelenti.