Zodasz @ 2010.07.04. 17:15
Nem vagy normális Attila!
Ez a könyv a legjobbak között van amit eddig olvastam!
Pedig világ életemben Fantasy rajongó voltam!
Látszik, hogy te is csak azon emberek közé tartozol akik csak mások munkáit tudják pocskondiázni, de saját magatok semmi értelmeset és jót nem tudtok felmutatni! Majd akkor mondj ilyet erre a könyvre ha te, majd jobbat írsz!

<small>Iróni-A-Méter: 1/5</small>
Uccso_Dave @ 2010.03.09. 15:48
Shadessal értek egyet 100%-ig. Én is elolvastam a könyvet. Nekem ez a könyv tetszett a legjobban azok közül, amiket eddig elolvastam. Akik azt mondják, hogy ez a könyv egy nagyrakás ... akkor az nem tudja mit beszél. Lehet, h vannak benne hibák, de én végig élveztem a könyvet. Regényt én is írok, és én is megerősíthetem, hogy nagyon nehéz. Számomra ez a leges legjobb fantasy könyv.

<small>Iróni-A-Méter: 1/5</small>
@ 2008.07.16. 11:50
Kedves Attila!
Nekem volt szerencsém elolvasni ezt a könyvet és szerintem te kissé eltúlzod a dolgokat. Az, hogy nem tökéletesen lett megfoglamazva, vagy néhol kicsit elcseszi az időt még nem feltétlenül jelenti azt, hogy ez a regény egy rakás **** (direkt csillagoztam ki...). Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy tetszik-e a regény vagy sem, de szerintem te nagyon túlzásba viszed az ócsárlását. Próbáltál már meg valaha regényt írni? Mert én igen. És baromira nem egyszerű feladat. Lehet úgy kritikát írni, hogy közlöd a tényeket, hogy ez meg ez nem jó a regényben mert ez meg az értelmetlen, vagy nem odaillő. De az, hogy ilyenekbe köss bele, hogy az emberek milyen személyiségek ("hajderohadtrendesésnemeslelkű jócsávók, vagy pszichopata állatok"), az már télleg túlkapás. A fantasy könyvekben általában elég sok olyan szereplőt találsz akik a tulajdonságok szélsőséges vállfajait képviselik. Én ezt a könyvet magamon kívül még 4 emberrel olvastattam el, és mindegyiknek tetszett.
Mindegy, lényeg a lényeg, én erős túlzásnak tartom, hogy ilyenket írj, hogy bazmegeznének a szerkesztő haverjaid, meg hogy szutyok, és h gyökérség az egész.
Komolyan elgondolkodnék a helyedben...
StB @ 2008.04.03. 18:36
:némadejónagysikoly:
Nos, én is csak most találtam rá az ismertetőre, de gabkar hozzászólása jobban megrémített, mint a kritika. Mi a fészkes köze van a Metallica egyik legszebb számának ehhez a - mert erősen meggyőzve rézem magam - borzalmányhoz? Kérlek, ne keverd már a taknyot a kásával, mert f_á_j.

% Attilának.
Attila @ 2006.11.27. 17:02
Gabkar:

Majd ha előbb küldesz nekem általad írt kritikát, és az megüti a mércét, akkor, csimota.

Marha.
@ 2006.09.26. 16:25
Bocsesz az első szó, az a Lehet, néha elszoktam gépelni...

Bocsesz
@ 2006.09.26. 16:24
Lwhwt, hogy hülyén néz ez így ki, hiszen több mint máséfl éve volt itt az utolsó hozzászólás, és én véletlen találtam erre a topicra.
Nem tudom, azok közül, akkik ide beírkáltak, hogy közülük ki olvasta könyvet, és ki sem, de érdekelne, hogy az aki olvasta, az hallotta e a Metallica eme bizonyos számát: The Unforgiven?
Mert szerintem ahhoz képest eléggé igazodott a könyv magához a zenéhez, nem tudom, lehet hogy én vagyok ilyen tanulatlan, tapló, de szerintem nincs olyan sok ehhez hasonló regény, aminek az alaptémája egy zenei darab lenne, amit véleményem szerint elég jól körülölelt. Mint magát a The Unforgiven szsámot meghallgatva, mint a klippjét megnézve szerintem elég jó könyv. Az hogy vannak benne hibák azt elismerem, de semmi sem tökéletes, és akinek nem tetszik, az mi a jó **** ért olvassa, azért hogy fikázza, ez azért így eléggé illogikus, de ez is csak egy vélemény. Mindenesetre senkit nem állt módonban megsérteni, de mint minden beírt vélemény, ez is csak egy vélemény.

Utolsó kérdésem: Attila(he egyszer olvsood ezt), aki írtad a kritikát, írtál már regényt esetleg novellát, ha igen akkor küld már emailbe(gtcharles@gmail.com), ha meg nem akkor sztem azután szólj be, miután megcsináltad magad is a saját művedet...
Köszönöm mindenkinek aki végig olvasta ezta véleményt is

Gaborják Károly
Kadmon @ 2005.02.07. 19:27
A Shadoni krónikát Szántai Zsolt irta, ha jól emlékszem. A Rúnás szavazáson az kapta a Legrosszabb Magus regény, sőt a Legrosszabb fantasy regény dijat is.
Jellemző, hogy irodalmi főszerkesztőt csináltak belőle az Arkadiánál :aboci:
Birbin @ 2005.02.07. 11:38
Emlékeztek arra a Shadoni M* történetre? Shadoni krónika volt, vagy valami ilyesmi?
Nem tudom ki írta, de az is maga volt a borzadály. Nem vettem meg a könyvet, hanem valaki OTTHAGYTA a koliszobánkban anno. Sokat kerestem a gazdáját, míg aztán az elolvasása után rájöttem miért nem volt rá többé szüksége... :-)
Attila @ 2005.02.04. 22:53
elGabor:

Árnyalatnyival talán jobb volt a mai önmagánál, de régebben talán nem volt ilyen erős a kontraszt az elérhető mezőny legjobbjai és közte... :aboci: