Verpistike @ 2005.02.11. 05:32
Végre végigolvastam, s azt kell mondjam, hogy a hangulata jó, sőt(én is MAGUS fan vagyok:) ), csak az előzőekben leírt dolgok ne lettek volna... Üdv.

A százalék a hangulatnak ment.
Verpistike @ 2005.02.10. 08:34
Nos, mivel nem volt időm teljes egészében átolvasni mindhárom részt, sajnos nem írok részletes kritikát, csak pár észrevételt tennék.
Első:
Szvsz azt az eszközt dobja el meszzire az író, ami mindig kéznél van. Történetesen az olvasó képzeletét. Túl sok a jelző, túlságosan túlságos.
Második:
Az első folyománya, mivel a sok jelző megöli az egészet. Olyan, mintha beülne az ember egy kolloidika előadásra és hallgatná, ahogy a tanár monoton, száraz hangon dörmög.
Én tíz perc után aludtam.
Harmadik:
Szintén az első folytatása. Ez nem forgatókönyv és nem divatbemutató.

Szerintem.

Üdvözlettel,

Craantay Tihamér.
Szapi @ 2005.02.09. 15:56
Tetszetős, hangulatos mű, és bár tényleg a régi írok hangulatát idézed, engem ez nem zavar, nagyon is bejött az a kissé túldíszítős stilus is. valahogy méginkább elragad a valóságtól, és ebben a műfajban szerintem épp ez a szép, hogy a hihetetlen, a fekete-fehér dolgok is elképzelhetővé válnak egy teljesen más közegben.

Remélem, lesz még folytatás, és az is legalább ilyen jóra sikerül!
@ 2005.02.09. 10:17
Nagyon jó írás, igazán tetszett! Hasonlóképpen nagy örömömre szolgált az előző is. Egyetlen apró megjegyzés: a kyrek nem érezték méltóságukon alulinak holmi mechanikus ostromgépek használatát? Miért nem mágiával rombolták a falakat? (Ez persze csak egy apróság, a hangulatot nem befolyásolja.)
auer @ 2005.02.09. 08:49
Méltó az előző műhöz habár (mint kyr fan :aboci:)a khyr-t kicsit túlzásnak érzem. Kiváncsian várom a befejezést
Garouz @ 2005.02.09. 00:55
Ez bizony nem volt rossz. Amúgy is nagy M.Ó.K.U.S. fan vagyok, ez meg remekül össze volt rakva, az író ügyelt a részletekre, nem éreztem sehol hatásvadász erőlködést.Folytatást, de minél előbb!