Ett @ 2005.05.01. 20:25
Sziasztok!

Sikerült végre összefutni a hugommal, ki részt vett a Pajkos Pónin.

Őszinte döbbenetemre újságolta, hogy ez volt élete első és remélhetőleg utolsó rpg versenye.

Egy Tonyó nevű kedves fiatalember mesélt nekik, és olyan maradandóan sikerült neki ezt tenni, hogy nem tudom megállni, egy pár aranyos, feledhetetlen idézetét ideírni:

JK: - Nem kellene megvárjuk az eredményhirdetést?
Tonyó, KM: - Á, minek. Annyira sz@r volt az előtörténetetek, hogy arra pontot sem adtam, teljesen felesleges.

JK: - Az a csapat miért játszik még a verseny befejezése után is?
Tonyó, KM: - Jó kis csapat mi? Tavaly ők nyerték a versenyt és idén is ők fogják.A legmélyebb tisztelet hangján érdeklődöm, hogy ha a Rend - messze-messze a legmélyebb elismerésem birtokosa - tényleg megtesz mindent azért, hogy az rpg-nek általában, és a rendezvényeknek színt és fényt adjon, ez hogyan fordulhatott elő?
Mennyi ilyen lehet még versenyeken? Vajon ez általában jellemző, és még én nem futottam ezzel össze? Értem én, hogy a mi csapatunkat - átlagban túl a harmincon, meglett pasik - nem kezd el osztani egy Tonyó, de ez még reprezentatíve is elkeserítő - túl azon a személyes és rossz élményen, hogy a hugom őszintén elgondolkozott az rpg nemes művelésének felhagyásával...

Várom bárki olyannak a válaszát, aki közvetve vagy közvetlenül érintett!


U.i.: Fentiek leírása közben többször kellett féket tenni a mondókámra, nehogy meddő sárdobálásnak vessem meg alapjait...pedig de bennem van.
MOC @ 2005.03.29. 19:37
ja gömbi tényleg, gondolom igy már kitalálod, nem fogok karikat küldeni, majd csak storyt, de mi lenne ha elküldeném mind a 9 story vázat holnap vagy az azutáni napon is ti is dolgoznátok még rajta egy kicsit!
MOC @ 2005.03.29. 19:36
mármint a vampiret
MOC @ 2005.03.29. 19:35
Én irom a modult.
Gyorsan teszek egy verseny kiirást.

3kiadás szerinti karaktergenerálás, de 15 szabadpont helyett 30at kapnak a karakterek.
Minden kotériának kell lennie egy vezetőjének, ő automatikusan kap egy amnesia, egy dark secret és egy haunted hátrányt. A csapatok száma valamelyest korlátozott. Egyenlőre 3X3 csapatot várunk 3-at Londonból, 3- at Párizsból és 3- at Moszkvából. Minden hivatalos dolgot el lehet felejteni a városokról. London mondjuk továbbra is Ventrue székhely, Párizst egy internetes dok alapján kezelek melynek valami Pax Archon volt a jelölése ha jól emlékszem, de Villon meg a többi torreador dőreség marad, Moszkva az én olvasatom szerint Gangrel, Nosfi terület a rendszerváltás óta, a Brujah is vannak, de már leáldozóban nagy- nagy csillaguk.

A modul 2 részből fog állni, csak mint tavaly. Lesz asztali rész, meg live is.

Ami még egyenlőre fontos, hogy ha ismertek más rendszereket is a storytelleren belül akkor jelezzétek, mert az alapján tovább tudjuk osztani a story lineokat.

Gömbi holnap ha minden jól megy küldök neked anyagokat, de ha ma elalszom, akkor csak a hét végén. Jó zhzást neked.

Üdv:
MOC

ja a hátrányokról még annyit, hogy nem kapsz érte pontot :), de cserébe el sem mondom egyenlőre, hogy miért kapj a karakter. Pontosabb infókat róluk majd a km- ek adnak modul előtt, ergo ezektől függetlenül irjon mindenki előstoryt.

Nos akkor egyenlőre ennyit és legkésőbb a hétvégétől lehet érdeklődni gömbinél a pontositásokról.
Benbe @ 2005.03.17. 17:24
Nade Mazsi, a Beölelés szerinted nem egy pajkos dolog?
@ 2005.03.16. 20:03
Puszti:
Ez a póni egy békés póni. Nem akarja senkinek a vérét kiszívni, senkinek még egy rossz nyerítést se tenni. :)

Mazsinó
Puszti @ 2005.03.14. 23:52
Szia
Nem fér bele a Pónitokba a Vampire? Vagy érdeklődés hiányában elmaradt?
sade @ 2005.03.12. 11:38
öö..én legalább 3 pajkos ponin voltam eddig
elszámoltátok fiúk?
Shadowcrow @ 2005.03.07. 18:41
Hello!

"Mi az, hogy második? Én legalább három szervezésében benne voltam és egyben játszottam." - Ez igaz csak hogy volt legalább 3 lv szünet és amikor újra megrendeztük tavaly nem tudta már senki hányadik ez és újra kezdtük számolni, nevezhetnénk a 2. pp reloaded-nak is.:)

Dnd sajna nem elsz a magus meg szerintem régi jó öreg rendszer szerint. Hamarosan 12 hét és kint lesz az összes verseny kiírás.
Hajrá már lehet jelentkezni.

Üdv a rendezők.
Uwallah @ 2005.03.07. 11:21
Dnd nem lesz? És a Magus új, vagy régi?