KarlFranz @ 2007.12.05. 14:00
Hi!

(Tudom, hogy jó régi a hír de azért írok ide.)Szerintem meg mindenki azt csinál amit akar. Tetszeni meg nem biztos, hogy mindenkinek fog de azért a kritikában benne van az is, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene. Amúgy én nem láttam a műsort. Igazából egy kérdésem lenne: Létezik még olyan, hogy live fantasy? S ha igen akkor létezik-e még olyan ami total klasszikus fantasy alapokra épít?

Kösz!

Üdv!

Karl Franz
KarlFranz @ 2006.08.23. 11:27
Hi!

Hát igen.. gagyitv-kel vigyázni kell. Én is már vén veteránnak mondhatom magam 16 év játéktapasztalatával de lehet, hogy erre nemet mondtam volna, azt csinálják meg azzal akivel akarják a riportot. Az Aktív nézőközönségének szerintem tökmindegy.

Bye!
viola_arpadka @ 2005.09.23. 13:09
az Ujpest szurkolókrol is sikerült csinálniuk egy hasonló hangvételű riportot.
A vége az lett ,hogy bepereltük a tv2-t.
Soha semmilyen körülmény között nem állunk szóba a szenzációhajhász "gagyitv"-el.
Mantriel @ 2005.09.22. 02:34
http://archive.gamespy.com/comics/nodwick/ffn/ffn099.htm

Egyébként a riportot sajnos nem láttam.
Heretic-Templar @ 2005.09.21. 15:15
Köszi Don Armando! :)

A vihar a biliben kifejezés, már belőlem is kikivánkozott...
Armand @ 2005.09.21. 14:49
Jesszusom, hagyjátok már abba...

Nehogy már a "tetszett-nem tetszett" kérdéskörének csirkecsontját szopogassuk ítéletnapig.

Vihar a biliben, komolyan mondom...:shakehead:
Heretic-Templar @ 2005.09.21. 14:31
MimiC:

Te tényleg komolyan gondolod azokat a dolgokat, amit leírtál? Mert, ha ezt udvariasnak érzed:
"mikor láttam a filmet a tv-ben, én abban a pillanatban szégyelltem, hogy valaha szerepjátékoztam."
akkor tényleg baj van az ítélőképességeddel.

Nem ismersz minket, sem azt, amit tettünk.
Gondolkodj ezen!

Inkább mást, nem szeretnék hozzáfűzni.
MimiC @ 2005.09.21. 13:05
Ejj...
"de" a szándékom és az amit te kiveszel belőle nem egyezik. Ezért írtam az elejére, hogy nem akarok senkit megbántani, mert nem akarok, de tudtam, hogy mindenki direkt jellegű karddal szurkálásnak fogja tekinteni. Arról én nem tehetek, hogy az rpg.hu-n mindenki egy támadó-védő játékot játszik, és aki már meg mer szólalni, az csak ebbe a két csoportba eshet. Pontosabban akármit mond, ezekbe fogják besorolni. Hagyjuk ezt a részt! Igazad van, fikázni akartam.
A másik: kérlek olvasd el az eddigi hozzászólásaimat akkor, és keresd ki belőle az összes "megmondóember" jellegű megnyílvánulásomat. Rengeteget fogsz találni.
Kenyér sütés: nem magamról szóltam. "Ivory védelmére", és nem a szívemből szólt, mivel nem is ismerem. Saját részről: tagja voltam egy színjátszó társulatnak, ami országos és megyei szinten is szép eredményeket ért el. Ha nem hiszed járj utána, ajánlom Hanna-t!!! Tehát ebből következtethetsz, hogy van egy amatő színészi teljesítményem, valamint benne voltam a szerepjátékban is. Bár pék nem vagyok, attól még segédként elférek mellette. De úgy beszélsz itt a dolgokról, mintha atomfizikusok lennétek.
Írtam, hogy a haverom, aki mellettem ült, hogy nyílvánult meg a dolog láttára. Mint laikus!!! Most akkor fikázd őt is kérlek, hogy nem ért hozzá, meg stb. és hogy milyen hülye is. Azért az beszarás, hogy más véleménye nem is létezik a sajátotokon kívül. Aztán még bátorkodtam udvarias hangnemben megszólalni is, de hát kit érdekel az? A megmondóemberekből úgy látszik tényleg sok van, ahogy azt láthatom is.
Mikor kiléptem a szerepjátékos körből, tulajdonképp akkor lepődtem meg a magadfajta embereken. Istenként tisztelik magukat, egy olyan dolog miatt, ami valójában sosem létezett. Ott vannak a fantasy regénnyel rendelkező egyedek. Akik viszont tettek le valamit az asztalra. Remélem érzed a különbséget. Kérd meg őket, hátha megengedik a cipőjüket bekötni. Szerintem csodálkozó arccal fogsz visszajönni... Nem fogják leosztani az arcod, hogy előrször tanulj meg ceruzát hegyezni. Tényleg szörnyű...
Köszönöm a tanácsokat!
Mapett @ 2005.09.21. 12:13
MimiC: A magyar nyelvnek van egy olyan érdekes szabálya, amely így szól (kb): Ha egy összetett mondat első fele állít valamit, és a mondatban van egy "de" kötőszó, akkor az az első tagmondatban állított dolgot pontosan ellenkezőjére változtatja. Tehát ha azt mondod "nem akarok megbántani,de", akkor bármennyire is udvariaskodó vagy, bizony célod a megbántás. :) Ez az egyik.
A másik meg, ha nem tetszett, akkor a nemtetszésed maximum a szerkesztők munkájának és a bemutatott anyagnak, a televíziónak szólhat, ugyanis a résztvevők (a régi keletű ismeretségre és az igen jelentős játékosi és szervezői tapasztaltra tekintettel) az általam ismert legjobb Live (és némelyek asztaliban is) játékosok. Sok-sok játékban vettem részt velük együtt és külön-külön is, és azt kell mondjam, hogy sok újkeletű, mai Live és asztali játékos még a cipőfűzőjüket sem köthetné be!!! Sem játéktudásban sem tapasztalatban.
A másik meg. Elmondtuk már párszor, de elmondom még egyszer. Azt írod: "Kenyeret nem tudsz sütni, de megmondod ha szar."
Tudod, az ilyen "megmondóemberekkel" tele van a padlás! Több is van belőlük mint kellene! Javaslom, először legalább tanulj meg kenyeret sütni, ismerd meg a pékek munkáját, életét, a hajnali kelést, az izzadást az ablaktalan pincesütödében, és majd AKKOR, ha ezen túl vagy, akkor nyilatkozz arról, hogy a kenyér szar vagy sem. Van egy olyan érzésem, hogy akkor esetleg más szemüvegen át nézed majd a dolgokat. Ha mégsem, akkor szimplán ostoba vagy. :) Addig meg, impotens (nem szexuálisan értendő), fogadatlan prókátorokra semmi szükség! Javaslom csinálj 4 percben egy ennél jobb, tartalmasabb, színvonalasabb kis színes anyagot, add le a TV-ben az esti főműsoridőben úgy, hogy véletlenül se lehessen összemosni olyan dolgokkal, amikkel össze akarták, és ha ezzel kész vagy, akkor gyere vissza, és akkor szarozd le más, másfél nap alatt összehozott munkáját. Tudod...aki tudja csinálja, aki nem tudja, tanítja, aki még tanítani sem tudja az kritizálja a dolgokat.
A soraimat ne személyeskedésnek vedd, hiszen nem ismerlek személyesen így támadni sem tudlak. Csak abba kapaszkodhatok bele, amit süt a soraidból...
Akkor, kedves Mimic, találkozunk később, ha mindezt véghezvitted! Ok?
MimiC @ 2005.09.21. 11:46
Üdv mindenkinek!
Én itt senkit nem akarok megbántani, egyébként is ritkán járok mostanság fel az oldalra, de:
mikor láttam a filmet a tv-ben, én abban a pillanatban szégyelltem, hogy valaha szerepjátékoztam. Sőt a haverom, aki mellettem ült mikor néztük csak ennyit mondott: "Úristen!"
Tehát nem volt az annyira jó, mint ahogy azt egyesek tartják. Ivory védelmére hoznám fel: én nem tudok kenyeret sütni, de megmondom ha az szar...
Még egyszer bocsánat, de abszolút nem tetszett, hogy ennyire kardoskodtok az mellett, hogy ez mennyire jó volt. Persze én is védeném a saját gyermekem, de túlzásokba, személyeskedésbe stb. nem kezdenék.