Hanna @ 2012.06.01. 05:17
@Tiger91
Nagyjából ugyanúgy megy, mint a rácsos grillen, de ha nem olaj alapú a pác, egy kis zsiradékkal nem árt kikenni, mielőtt ráteszed a húst, különben leragad.
:)
Tiger91 @ 2012.05.31. 21:07
Hali mindenki.
Látom nem mai a cikk, de hátha...
Tehát sütögetni fogok a hétvégén. Esetleg tárcsás sütésmódhoz van bármiféle tipped?
Keshik @ 2005.09.20. 12:27
Orastes !

VBK ?! OK ... :) :)
Orastes @ 2005.09.20. 12:16
Keshik, vasárnap vbk. :)
Keshik @ 2005.09.20. 12:00
Sigmund !

Az elmúlt 4 hónap alatt 20 alkalommal grilleztem, nálam nagyjából elmúlt a szezonja, most a konyhai főzőcskézés veszi át az irányítást ... Most pl bab fől, és nemsokára odarakom a kolbászt is sülni ... :)

Orastes !

Tudod mit ?! :panzerfaust:
Orastes @ 2005.09.20. 11:28
Sigmund, itt a leghetőség, ne gépelj, irány a grillezés. :)
Cruzifix @ 2005.09.20. 11:12
Az idő nagyszerű egy kerti grillezéshez. :) (és idén ez már így is marad)
Sigmund @ 2005.09.20. 10:45
Jó, de például aki ezt olvassa, az is épp a gépe előtt ül és pötyörészik ahelyett hogy kertisütne.
Orastes @ 2005.09.20. 10:34
Keshik, és aki lyól érzi magát a bőrében, mint szimpla mezei, javíthatalan bunkó? :)
Keshik @ 2005.09.20. 08:02
Sigmund, ez egy amolyan mozgalom, amelynek az a célja, hogy életkéepsebbé tegye a sok gíket; egyébként meg a főzés, kaja, pia, mindig kellemes társalgási tém, amelyből ráadásul az ember mindig tanulhat ... :)