@ 2005.11.30. 19:17
Nekem nagyon tetszett, teljesen elmerültem benne. Csak igy tovább!

Play hard! Go pro!
@ 2005.11.28. 21:09
És igen, nekem tetszett! :)
@ 2005.11.28. 21:09
Helló!

Szerintem pont azt adja vissza, mit kell. Soha nem éreztétek még hogy a világ időnként mintha átlényegülne? Főleg estefelé, hajlamosabbak vagyunk komolyabban venni olyan dolgokat is, amikre napközben csak legyintenénk. Nekem ezt az érzést nyújtotta, és örülök hogy nem csak én látom így.
Az hogy novella-e vagy sem, lehet vitatkozni, de igenis szükség van erre is!

Tessék, jöhetnek a kövek :)
@ 2005.11.21. 12:09
Egészen megborzongtam, olyan érzéssel ír a szerző.
Nagyon jó hangulatot teremt, tehát mindenképpen nyújt valamit!!
...Aztán elolvastam a (sokszor) gúnyos hozzászólásokat, és...
...annyit fűznék a csúfolódók szavaihoz, hogy mivel mindenképpen nyújt valamit, semmiképpen nem kellett volna elsüllyeszteni ezt az írást semmilyen fiókban. Jó helyen van ez itt.
Üdv.
Megj.: Nem írok százalékos értékelést.
@ 2005.11.20. 21:07
A Szerzőnek: gratulálok, testszik. Csak azért nem tudtam teljesen átérezni, mert lélekben sose fogok felnőni, ennyire nem tudok befásulni. De azért 99%ban sikerült :)

A tisztelt hozzászólóknak: tudom, mind műveltek, és hozzáértők vagytok egytől egyig, de agyatokra ment a sok olvasás? Ne boncoljátok már föl azt, ami egyben szép!
Xever @ 2005.11.17. 11:32
Nem értem miért bántjátok. Szerintem semi baj nincs vele. Na jó ne egy mestermű de nem is kell mindennek annak lennie. Nekem pont elég hogy visszaadja ezt az érzést. Én is éreztem már magam így. Sőtt írtam hasonlót is.
Tortugantino @ 2005.11.14. 19:30
El vagyok keseredve. :)
Lorinczy_Judit @ 2005.11.14. 18:52
szörnyű nagy erőfeszítések árán, de türtőztetem magam:D:D:D:D

(neeem, a hozzászólás kész művészet, már rájöttem...)
Tortugantino @ 2005.11.14. 14:42
Jud Lorin: ebben látod egyet értünk. De nem tudhatjuk lehet hogy az író ismeri ezeket a szabályokat és ez már ilyen lett. :)
A lényeg sztem az, hogy az alkotásnak legyen célja. Ha nem is kelt magasztos gondolatokat, akkor legalább gyönyörködtessen. Ez az írás számomra megfelel a célnak, de ez már abszoludt szubjektív.
Persze azért én is elolvasnám versben. :)
Ja, meg örülök, hogy lehet fórumokon olyan arcokkal is találkozni, akik képesek normálisan beszélni a másikkal. :)
Lorinczy_Judit @ 2005.11.14. 13:49
Tortugantino: azért a prózaversben is vannak ritmikai szabályok, olyan elemek, ami miatt végül is nem prózáról beszélnek hanem versnek tekinthető

szabályok a művészetben: igen is vannak, és előbb meg kell tanulni őket, h felrúghasd.
például az (igazi) absztrakt festők nem csak krikszkrakszokat tudtnak rajzolni, hanem simán a rajzlapra rittyentenek mondjuk egy pöpec aktot. csak hogy, az emberi test formáiban felfedeznek mondjuk geometriai alakzatokat, szabályszerűséegeket, ha úgy tetszik, s utána nem tesznek mást, csak ugyanígy, absztarktan visszaadják a környezetükben látottakat - azaz felrúgják azt a szabályt, amit megtanultak. de mivel mindenki másképp rúgja fel úgymond, valóban nem fizikai és matematikai egzakt szabályrendszerről beszélünk. bocs az értekezésért.

egyébként lehet, h tényleg érdemesebb lett volna lírába önteni ezt a hangulatot