@ 2005.12.21. 17:46
Kedves Zolomon és Trixi!
Van ez így. Nem tetszhet mindenkinek, amit írtam. Tudom, hogy a bosszúnak kevés híve van, én is közéjük tartozom, csak hát a történet erről szeretett volna szólni. Azért köszönöm a véleményeteket. Avenone
@ 2005.12.20. 18:37
Ez a mai egy ilyen nap lesz... pár perce húztam le Tim Shaw sárkányos (nem mondanám, hogy fantasy)történetét, most meg ugye ez... origonal trixi az egyik legjellegzetesebb és egyben legundorítóbb sort emelte ki: erre, ezekre minek volt szükség? Úgy érzem, hogy a részletes, már-már naturlisztikus ábrázolás gusztustalanná, nevetségessé és visszataszítóvá tette az egyébként JÓ írást! TETSZENE, de fix, hogy én még egyszer el nem olvasom, mert egyrészt felfordul a gyomrom, másrészt nem értek egyet a végkifejlettel: a többség (talán mindenki?) azt írta, hogy nem lelnek békét a szereplők. Az én olvasatomban a nő igenis felszabadul, a gond csak az, hogy emberileg egy ilyen végkifejlet nálam nem jöhet szóba - vérbosszú ide vagy oda (apropó vérbosszú: a vendetta nem éppen egy görög szokás, náluk a nemesis volt a divatos, de ez már tényleg szőrszálhasogatás). Csupán azért tudok együttérezni a női főhőssel, mert egy ilyen szutyok alaknak tényleg meg kell döglenie - de ez már az alapszituból jön ugye, ami (erőszakolós-belezős-kegyetlenkedős-énvagyokazerőshím-típusú story)nem az én szám íze szerint való. Ez persze már az én bajom. Sok sikert a további munkához!
original_trixi @ 2005.12.08. 14:01
én is kicsit éreztem a szappanoperás dolgot.
az életszerűség viszont néha eltűnt.nem tudom,ki mond/gondol pl ilyet:
"Ágyékomban már feszül a beteljesülés, minden porcikám készen áll arra, hogy elárasszam az ölét a magommal." nah ennél a mondatnál nevetnem kellett.ilyen lehet egy ókori pornó?
nah mindegy.
én kb 30%ot gondolok.
@ 2005.12.05. 17:26
Kedves SárgaRigo és Hanimun! Köszi, hogy végigrágtátok magatokat rajta!
Javítom a mellvértet, és bocs, hogy a szakzsargonhoz még kicsit béna vagyok. Szió!
@ 2005.12.01. 09:12
Nagyon élveztem ezt az írást! Olvasás közben többször belémvillant, hogy "technikailag" nem tökéletes, de az ötlet és a történet lenyűgözött.
Köszönettel az írónak.
95%
@ 2005.11.30. 21:40
Üdv!

Az "elértette" valóban a megértette szinonímája, és használják is! Gondolom itt sem elírás volt :P

A nemcsere nekem sem volt egyértelmű először, aztán lehetett nekiállni gondolkodni, hogy honnan van felcserélve.
Nekem nagyon bejött, csak így tovább!

u.i.: A mellkas páncél helyett nem volna jobb mondjuk mellpáncél? Vagy vért. Vagy valami :aboci:
@ 2005.11.28. 17:50
Sziasztok!
Köszi, hogy ennyien elolvastátok és külön köszi, hogy ilyen sokan voltatok, akinek tetszett. Légyszí, ha hibát találtok benne, írjátok meg a javaslataitokat, hogy javíthassam, ne csak annyit, hogy azzal van , gond, hogy "nem szívesen áldozom Hérának", mert így könnyebben javítom a hibákat. Ugyanez áll a mellkas páncélra is, ha egybe írjuk, akkor a gép nekem nem találta hibának, de ha tényleg egybe kell írni, akkor javítom. Köszi, hogy szóltatok!!
loserock:köszönöm, hogy tetszett!
darkan rahl: légyszí, mondd meg, hogy mi nem tetszett, mert lehet, hogy a tanácsaiddal segíthetnél helyre hozni. Azért köszi, hogy átrágtad magad rajta, és összeségében nem rossznak ítélted:)))
Pojtr: neked is köszi a figyelmet:))
Mammon: hmmm, hálás köszi!
Raffy4: várd ki a végét, mert ebben a kettőben hasonlítunk, a vámpírok nekem is bejönnek.Jó, a felizgult tényleg nem jó, javítom, ahogy ajánlottad. Köszi, hogy elolvastad!!!
Örülök, hogy dinamikusnak találtátok és hogy szerintetek gördülékeny. Nagyon jól esik, hogy elolvastátok.
Köszi, Avenone
@ 2005.11.28. 10:36
jó volt, csak így tovább. kicsit kemény, de életszerű.
Kharoon @ 2005.11.26. 12:15
hm. nem rossz. a technika kimondottanm kellemes. a középső epizód egy kicsit homályos volt, sztem azt ki is hagyhattad volna belőle, így egy picit ront az egyensúlyon, azonkívűl az utolsó részben nekem nagyon szájbarágósnak tűntek a párbeszédek. ollan brazil szappanoperás feeling. az utolsó néhány sor kifejezetten szépre sikerült, meg volt még egy rész, ami szerintem fergetegesen jó volt:
"- Halott - makacskodik tovább. - Mint az apja, az anyja és a fivérei.
Ostoba fehérnép! Felforr a vérem attól, milyen könnyedén hánytorgatja fel a bűneimet."
Az információ átadásának profi példája.
csak így tovább, gratula!
Tomasso @ 2005.11.24. 13:16
De. És nem ez az egyetlen hiba. Ennek ellenére kellemes.