@ 2007.06.25. 18:52
Imádod sorolni a márka-, meg típusneveket, ugyi? Nagyon sablonos, egy sémahegy az egész.
@ 2006.02.03. 12:34
Hát asszem az a legcélszerűbb ha úgy kezdem...
Gratulálok!
Persze jön mindjárt a feketeleves :dilis:
Lehet hogy 1 emberként beszélek most de a storival nincs sok baj, lehet hogy sablon, de úgy gondolom a maga helyzeteivel és a leírás stílusával meg100szoroztad a hatást.
Szóval ha értékelni kellene olyan 80%
elmondom mi az ami nem igazán tetszett:
SZerintem unhattad a végét... A novellád befejezése olyan kicsit összekapkodott "zárjuk le valahogy"-ra sikerült. Én valami nagyobb poénra vártam.
DE!
Vonaton ültem mikor olvastam. és teljesen lekötött. Szóval kötekedés ide, kritika oda, Acélnak tökéletesen megfelelt, és azt mondom meg is marad az emlékeim közt hogy 1X valaki valamikor írt egy ilyet...
Szóval Végítélet:
GOOD JOB!
@ 2006.01.06. 15:34
Kicsit sablonos a főhős meg a sztori, de tetszik a humora. A szöveg valóban kicsit flegma... A kiber világ az orkokkal meg egyéb rusnya dögökkel viszont a szivem csücske=P...
Mindent összevetve egész jó.
comtur @ 2005.12.12. 13:27
Nekem ôszintén szólva vegyesek az érzéseim a mu"vel kapcsolatban. Egyrészt totálisan lelombozott ez az erôltetett flegma "menô csávó vagyok" szöveg a rokkerzsótis "cumó, szerkó, ribi, csajszi, Effekt a következô:" nagyon lazának és keménykedônek szánt megnyilvánulásokkal, de nálam inkább csak szánakozást váltott ki. Sok volt és mu" és nem igazán hiteles... Legalábbi a számomra.
Másrészt meg pontosan emiatt éreztem úgy, hogy kár érte, mert a kiábrándító Ford Fairlane-esítés alatt szerintem valami egész jó dolog van a szerzô stílusában és fantáziájában is, ami kifejezetten tetszett.
Szóval egyrészt grat, másrészt meg sajnálom...
Gwyddone @ 2005.12.11. 16:41
Nem rossz.... van a Wordödben egy helyes gomb f7tel? az kijavítja ezeket a hibákat. Egyébként olvasható, de a vége lehetne jobb is, ez tény. DE tetszett.
Narem @ 2005.12.11. 12:18
Nem volt nagyon rossz. Végig olvastam és érdekelt mi lesz. Kár, hogy a vége összecsapott.
Imurai @ 2005.12.10. 20:22
Ja, iparosmunka. De a vége szar, sztem. Na, nem lehordóan mondva, de egy cyberpunk novi után nem jó kifejezés a "gyenge". Szar, na. De csak az, a többi jó, csak nem túl eredeti. Megérdemli az 50est.
Raffy4 @ 2005.12.10. 07:45
Az a jó bennem, hogy az én véleményem a legtöbbször gyökeresen más a többi olvasóéval.
A kritikákon átfutva gontoltam, elolvasom még egyszer, hátha csak a kialvatlanság jegyében nem húztam le séróból a novellát, de rájöttem, hogy nem, mert nekem tényleg tetszett.

Hogy kapjáé ennél valami többet is:
- ezen a "betty hagyd"-on szó szerint felröhögtem, a jelenet abszurd...
- el vannak találva a nevek, ezen nincs mit szépíteni (cím- és névfetisiszta vagyok)
- a műfaj alapvetően nem hálás, mi több, leszopott csont, engem kicsit a Disworld Noir-ra emlékeztet, és valószínűleg ez adta a legnagyobb adalékot a tetszési indexébe. Mert tudott úgy hasonlítani rá, hogy mégis más volt.

A helyesírásról meg nyelvhelyességről ne beszéljünk. Az a "tanulható" része.
Csók: R.
Sonko @ 2005.12.09. 22:56
Nem olyan rossz, de nagggyon Dirk Montgomerys. Sajnos. A kedvenc mondat "segített megtölteni levegővel a piás üveget." - ez tényleg tetszett. Egyébiránt semmi eredeti, "Jófajta iparosmunka". Kap 70%-ot.
DrBala @ 2005.12.09. 15:31
Köszike a véleményeket.
Nagyon régen írtam novellát. Akkor talán jobban ment, de sajnos azok nincsenek meg.
Ha valaki mocskosnak véli, vagy szabad szájúnak, akkor elnézést, de ezt akartam. Az SH világa nem gyerekeknek való.
Köszönöm a kritikákat.