@ 2007.09.27. 09:37
Hali mindenkinek. Hát az én véleményem az, hogy nagyon jó. Egyik játékostársam és barátom felhozta egy alkalommal és készen lettünk tőle. azon felül nem sok vizet zavart, mivel mind életutas karikat viszünk, de mégis érdekesség képpen jó volt. viszont, ha netalántán új karikat kezdenénk majd valamikor már onnan is válogathatunk. A megkötések, pedig nem 'számítanak' mert a csapatban valamennyien nagyon jó játékosok :dilis: így ki fogját tudni játszani. szóval summa summárum szerintem hasznos kis könyvecske.
Natalyel @ 2005.12.14. 20:19
_Phobos_!

OFF
Mikor jössz felénk? Ha erre jársz, az Árnyvadász Kézikönyvet is elhozhatnád, kicsit megtapogatni... Gratula :dilis:
ON
Winnetou
Kuraneko @ 2005.12.14. 12:50
A metavariánsokkal kapcsolatban: szvsz nagyon jók, de nagyon ritkák! És csak az ott leírt területen őshonosak. Amint kijött, minden játékos azzal akart játszani. Persze leállítottam őket. Az első jelentkezőnek megengedtem, de ő vállalja a szívást, ami a feltűnésből adódhat. Egy városban még egy metavariáns is sok szvsz (kivétel az adott terület). Tehát ezt főleg mesélők tudják hasznosítani, kalandszinesítés vagy -ötlet gyanánt.

ED-s fajok: A t'skrang-ek már az ED-ben is kihalófélben vannak. 100 tojásból egy volt életképes, ez nem túl jó arány szvsz. A Rémek kevertek be nekik. Az obszidokhoz és a windlingekhez meg túl alacsony a mágiaszint. Lévén a windlingek igen érzékenyek a mágiára (faji asztrális tekintet), az obszidok meg félig földelementálok, ennek a két fajnak az SR-ben lévő mágiaszint még igen alacsony. Csak türelem...:dilis:
Egyébként ha a mesélő úgy gondolja, szvsz nyugodtan bemesélhet egy afrikai törzset, ahol furcsa, szárnyas emberkék élnek... Ha a Rémek már megjelentek, akkor ez sem kizárt.
_Phobos_ @ 2005.12.14. 12:46
Rorimack:
Ajánlanám a Dragons of the Sixth World kiegészítőt... sok, odacsapós sárkányinfo mellett benne vannak a drake-ek is :dilis:
_Phobos_ @ 2005.12.14. 12:45
GODPOWER:
Én a Te anyagi elképzeléseid nem értem...
3000 HUF egy könyvért drága? Tekintve, hogy nem mainstream cuccról van szó, amit nem lehet nagy példányszámban kiadni, szerintem nem. Btw megvetted az alapkönyvet? Tudod az drágább...

Persze jobb lenne ha ingyen adnák, hogyne. Esetleg még le is fordítanám. De a nyomdával és a kiadóval te fogod lezsírozni a dolgot?
Mosomedve @ 2005.12.14. 12:09
azok mindkét korszak részei..
egyébként a dunkelzahn végrendelete a legerősebb kapocs, ott végig mennek minden ilyen átfedésen.
uj faj?
a sárkánygyíkra gondoltok?
GODPOWER @ 2005.12.14. 12:08
Azért nem igazán értem egyesek anyagi elképzeléseit. 3000 Ft,- egy könyvért drága.
Ezen kicsit kiakadtam. Bocsi.
Bár tényleg jobb lenne ha ingyen adnák.

Üdv!
Orastes @ 2005.12.14. 10:28
Rorimack
"már megszűnt a két világ közti kapcsolat"

Erről csak annit kérdeznék, hogy azok a (főleg regényekben feltűnő) tündék, akik több száz vagy akár több ezer évesnek mondták magukat (Harlequin, Svindler -az igazi neveke már nem elmékszem) azokkal mi van? Ők nem részei mindkét korszaknak? :dilis:
SirThomas @ 2005.12.14. 09:17
Hát az biztos nem segít, hogy a két játék nem egy kiadó kezében van.
Persze a két kiadó ettől összefoghat, és erősíthetik egymás termékeit az átutalásokkal, de erre nemigen tudok példát mondani. :dilis:
Rorimack @ 2005.12.14. 04:05
Hát, szerintem már megszűnt a két világ közti kapcsolat (mármint IRL). Ennek ellentmondani látszik, hogy egyes források szerint megjelent egy új goblinizációs "forma", de hogy azok gyíkemberek, esetleg a sárkányokhoz van közük, vagy csak városi legendák, arra mindenki csak tippelni tud...