@ 2007.06.19. 11:13
Ötletparádé, de teljesen stílustalan, már-már unalmas, ráadásul sablonos. Ilyen fordulatokat akármikor be lehet iktatni, pl. folytatódhat azzal, h. a varinak van méreg ellenállása, és megússza a tűszúrást stb.
Pestaa @ 2006.05.23. 18:42
Csak jót tudok elmondani róla. Talán a pillanatnyi hangulatom volt az oka, de páratlan élményt nyújtott. Nem kötekedek, látom, alant már megtették néhányan, erre figyelj oda a következő részekben... Mert mindenképpen elolvasom őket :).
loserock @ 2006.05.17. 10:46
Nos Tim, először furcsálltam, hogy elmaradnak a poénok, de aztán végül minden a helyére került, kivéve a kulcsot :)
(bár a "másik kulcs" végűl bevégzi feladatát :)

Határozottan ügyes, a párbeszédek meg arra jók, hogy leírják a lovagok és egyebek egyszerű emberi mivoltját, nem is kell mindig a magas léptű beszéd...

grat!
@ 2006.04.30. 12:28
Nekem is tetszett, bár a városban - még ha az úrnő elhalálozott is - a vidék urát szokták köszönteni. Nem akarok kukacoskodni, de nekem ez így tűnt logikusnak. Amúgy nagyon korrekt kis munka.
@ 2006.04.29. 15:26
jó volt csak a párbeszédek tényleg egy kicsit gyerekesek. különben nekem is tetszettek a fordulatok.
És az ilúzióval kapcsolatban: a mágus elkaphatta volna a küldöncöt azelött is mielőtt szólt volna a város népének hogy fogadják a lovagot . Tehát akkor nem szólt a küldönc a városiaknak ezért nem jöttek ki hogy fogadják őket így már könyü volt "eltüntetni" a szokásos nyüzsgést
@ 2006.04.28. 21:29
Cool. Kíváncsian várom a következőt tőled. :)
@ 2006.04.26. 07:58
Xilath: igen, ez egy nagy illúzió. Mondjuk nem lehet megcsinálni AD&D-ben, vagy MAGUS-ban, csak olyan rpg-ben, ahol a nagy varázslók tudnak is valamit :) (pl: GURPS)
Az erényöv kulcsát a helyi papra bízták régen, aki vigyázott rá, és az ilyen váratlan esetekben oda tudta adni az orvosnak, stb.
A novella tetszett sőt, nagyon hangulatos és fordulatos. Fogadd meg a többiek tanácsait ;)
Kharoon @ 2006.04.20. 18:30
hm. fordulatos. :) nem is számítottam ennyi meglepetésre ekkora terjedelemnél... ;) Egyébként szép munka, gördülékeny, és olvastatja magát, bár néhol zavartak a határozószavak. Gratula.
@ 2006.04.18. 16:29
Kellemes, gördülékeny írás, épp olyan hosszú, amilyennek lennie kell. A párbeszédek kicsit tényleg sántítanak, de azon kívül nagyon tetszett, főleg a fordulat a végén...zseniális! Köszönöm ezt a remek élményt!
Tim_Shaw @ 2006.04.13. 18:08
Azt hiszem, minden ember, aki beküldi egy írását az RPG-re, valami hasonló fogadtatásban reménykedik. Nagyon jó érzés látni, hogy tetszik másoknak a novellánk. Ez az igazi jutalom. Hálás vagyok érte! ;)
Azonban meg kell jegyeznem, ez nem csak rajtam múlt.
Szeretnék köszönetet mondani annak a maroknyi segítőkész, kedves ismerősömnek is, akik a beküldés előtt hozzájárultak a jobb végeredményhez lényegre törő kritikáikkal!
(Ha valakiben felmerülne még néhány kérdés, forduljon bizalommal Makidokihoz. Nála jobban magam sem tudnám megválaszolni. :))

Végül kaptam egy linket az ominózus eszközről. Kép is van hozzá. :D
http://www.semmelweis.museum.hu/muzeum/kia...pkoreu_maxi.jpg