Xeper @ 2006.09.15. 13:53
Nagyon jó leírás, teljesen egyetértek minden porcikájával :(
A játék élvezetes és szép is -na igen, az intrót magyarok csinálták :)
Kharon @ 2006.09.14. 18:01
Na ja... ez az értékelés
Kharon @ 2006.09.14. 18:00
Kellemea iromány, grats!

Szívembpl beszél mindenki, anikor kevesli a varászlatokat illetve a Might and Magic vonulatot ("álá" H3) hiányolja... Sajna én is ezek között vagyok, mindenesetre annyira bejön minden hiányoságával együtt a játék, hogy szombat esténként összeülünk haverom lakásában és sok kellemes sörital mellett sok kellemes órát szerez nekünk a gém Hot Seatben.. Nincs is annál szeb, mint amikor öten ülünk a gép előtt és a folyamatos elbutulás állapotában próbáljuk elverni egymást... Szvsz erre való ez a játék, a H4ben volt ettől valami kis eltérés (ki is maradt az életünkből), viszont mi a H1 óta gyepáljuk egymást (nem vagyunk már mai srácok), de még mindig élvezzük. Aki H4et akart, az csalódott... Picit mi is, hiszen (valamiért) kéuzzel rajzolt dolgokra vártunk, megjelent a főcím, anyázás ("Ez nem kézzel rajzolt bzze!" :( ) és három perc játék után beleszeretés... Nagyon el van találva, az értékelés a játéknak és a cikknek is szól, mindkettő élvezetes volt, köszi
Ravenheart @ 2006.09.07. 07:07
Wow. Kicsit távol voltam nettől mostanában, most volt szerencsém átrágni magam az értékeléseken. Köszönöm a korrekt véleménynyilvánítást, főleg az építő jellegű kritikákat (külön öröm, hogy fikázás nem volt). A nyelvezeten majd igyekszek javítani, de hát 576Kbyte-on nevelkedtem, nézzétek el :(.
Pár megjegyzés a játékkal kapcsolatban:
-A "darkos" jelleg inkább a történet bizonyos fordulataira vontakozik, nem a játék látványvilágára. Mint írtam, kissé rajzfilmszerű, á la WarCraft3. A Dark Messiah viszont tényleg komorabb hangulatú, bár emiatt kissé Quake1 szerű lett a színvilága (sok a barna, meg persze a vörös :)).
-A csatárlánc sajnos továbbra is működik, és tényleg nagyon irreális, ahogy hősről hősre hajigáljuk fáradhatatlan egységeinket.
-Készül már a Heroes5 kiegészítője, az új nép pedig a törpék lesznek, ami több mint meglepő, hisz különálló népként még soha nem szerepeltek. Stronghold úgy néz ki még várat magára.
-A Zoltan és Laszlo neveket már a M&M6-7 random nevei közt is láthattuk.
-A Heroes1-et én a pelenkás gargoyle-ok láttán hagytam abba :D, meg mert akkor már megvolt a Heroes2 is.
-Mint mondtam, a Heroes5 újrakezdés, ne várjunk kapcsolatot a régebbi Might and Magicekkel. Itt már nincs Caneghem bátyó, mások munkája. Várjuk ki a végét, ki tudja, mi lesz még Ashanból. A M&M megemésztett már pár világot és kontinenst, gondoljunk csak a M&M8-ban bemutatott Jadame-ra, és jókedélyű népeire.

Végül e havi rossz hírünk: eltolták a Dark Messiah megjelenését. Várhatunk még egy hónapot.
Kerecsen @ 2006.09.04. 14:11
sujozsi!

Próbáltad már az options-ben kikapcsolni? :(
sujozsi @ 2006.09.01. 15:46
sztem mindenki téved...
a legjobb az Heroes I., a lila sárkány ellenére ...
nem tudom a többi rész is bír e azzal a funkcióval hogyha valaki ír neked msnen akkor visszarak a windowsba, mintha ALT TAB-t nyomtam volna...
de ez nekem kifejezetten előtérbe helyezi...

most egy kis vélemény, nekem többek között az volt a bajom z ötben, hogy a harcot hihetetlen lassítja, az egyébként hangulatos animáció had, mely minden egyes támadást bearanyoz...
TREX @ 2006.08.31. 23:09
a kettővel még nem játszottam, az is kell :o)
@ 2006.08.31. 15:04
Sőt, a "Phantom Forces" már a 2-ben is benne volt "Mirror Image" néven.
kamykaze @ 2006.08.29. 15:56
ja! EZ a százalék a cikké :(
kamykaze @ 2006.08.29. 15:55
nagyon jó cikk, nagyon részletes, mutatja is, hogy egy ilyen jól sikerült játék megérdemel egy ilyen bemutatót. grat! % a cikké.
akiknek bejött a H4, azok nagy ivben fogják hajitani a játékot, akiknek a H3 jött be igazán, azok rá fognak kattanni...
akit érdekel hasonló leirás ugyanerről:
http://www.fatraktor.hu/modules.php?name=N...r=0&thold=0
egyvalami viszont nagyon nagy újitás, ami tudtommal a H4-ben nem volt benne:
ez a Duel opció, ami hálóban AZONNALI csatára ad lehetőséget, nem kell fejlesztgetni a hősöket, kapunk egy magas szintű hőst seregekkel, skillekkel, varázstárgyakkal, igy akár negyedóra alatt sz@rrá verhetjük a havert LAN-on v neten :(
hát nem naccerűűűűű???