LaxikaRPGhunter @ 2007.06.05. 13:35
A begépelés a legrosszab meló... A legunalmasabb ;)
Morsat @ 2007.06.05. 12:48
nem kabal, de sokaknak ez a munkaeszköze, és ez hozza a pénzt....;)
kabal @ 2007.06.04. 22:26
" Valoban dicseretes, hogy 9-15 eves korosztaly ilyesmivel tolti az idejet, es nem csak az Xbox vagy PSP elott uldogel, passzivan agymosva."

Mert PC előtt dagasztani a segget naphosszat,az intellektuálisabb,mi? :-)
Aserminio_de_Mueria @ 2007.06.04. 14:49
Glowface: A közönségdíjra jelölhetnénk a szerepjáték - verseny fórum hozzászólásaiból kialakított játékot is.
Glowface @ 2007.06.04. 12:36
Jahúúú! Hmm, ez magyarul nem olyan jó.
Na mindegy, szóval éljen a következő kritika!
Egyébként lehet, hogy meteorológiai rpg lesz, fátyolfelhőkkel és napocskákkal. A főellenség lesz El Nino, a nagy zord gonosztevő. Már tervezem is a karakteremet. Én egy helyre kis zivatarral szeretnék játszani. A szivárványon is gondolkoztam, de az olyan lányosnak tűnik.
BePe @ 2007.06.04. 11:13
Egy Vándor
ma reggel kaptam meg a kovetkezo kritikat, holnap jelenik meg az oldalon.
@ 2007.06.04. 10:47
Attila...hol a többi?! Szabin vagy má'? Felketté' má'? Na most mi van?! Ne most aludjad ki a fejszéből a nyelet ;) Csak viccelek! Várom én is a többi kritikát.
Irishman @ 2007.06.04. 10:18
Nagyonnnnnnn regota olvasom az RPG.hu-t, de ezidaig nem ereztem szukseget, hogy hozza is szoljak. Ezert nem is regisztraltam a szerepjatek-keszito verseny meghirdetese elott. Most azonban nem szeretnek szo nelkul elmenni a dolgok mellett.
1. Szinte teljesen egyetertek Glowface, Aserminio de Mueria, elGabor es Aingus Og velemenyeivel. Az alkotok 9-15 evesek, es ennek megfeleloen is irnak. Lepus ezzel szemben velhetoen idosebb, a hozzaszolasaiank szinvonala viszont ezt nem tukrozi, maximum a helyesirasban es a fogalmazasban. Nagy kar, hogy az evek alatt csak ezek a kulso jegyek fejlodtek nala, ami igazan lenyeges lenne, hogy ilyen idos korra kialakuljon (pl. empatia, kulturalt vita- es velemenyalkotasi-kepesseg, altalanos emberi viselkedesi normak), nos az sajnos megmaradt az altalanos iskola also tagozatanak cikizos fikazos szintjen.
2. Laxika: nagyon helyes, csak az erdemi kritikakkal foglalkozz, azokkal viszont nagyon komolyan. Nem csak olyanok vannak itt, akik semmit sem csinalnak, csak masokat pocskondiaznak, hanem olyanok is, akik oszinten segiteni szeretnenek. A hozzaszolasok stilusa alapjan nem is nehez meghatarozni, hogy ki melyik kategoriaba esik.
3. Attila kritikaja teljesen korrekt. Termeszetesen nem teljesen alapos es kivesezos, de egyreszt nyilvan ideje sincs ra, masreszt ertelme sem lenne komoly es alapos vizsgalatnak alavetni ezt a rendszert. Pontosan azert, ami. Hiszen:
4. Ez egy hazi hasznalatra atszabott standard fantasy rpg. Valoban dicseretes, hogy 9-15 eves korosztaly ilyesmivel tolti az idejet, es nem csak az Xbox vagy PSP elott uldogel, passzivan agymosva. Csak igy tovabb! Remelem az en fiam is ilyen hozzaallasu lesz, ha eleri majd ezt a kort. Emlexem, annak idejen mi mar idosebbek voltunk, amikor az elso Harc es Varazslat atszabasunkat elkovettuk, mert alapveto tulajdonsagok hianyoztak belole es kepzettsegek sem voltak, ami nekunk osztonosen hianyzott. Itt is ez az erzesem: a sracok jatszottak vmivel (M.A.G.U.S.?) amit sajat szajizuk szerint szerettek volna alakitani. Idovel eljutnak majd oda is, hogy nem csak alakitanak, hanem alkotnak is. Megegyszer: csak igy tovabb!

Ui.: Piszokul varom a tobbi palyamu kritikajat, letolteset is!
LaxikaRPGhunter @ 2007.06.03. 16:25
Legfőképp reklám miatt neveztünk. Nem nyerés volt cél. ;)
stargazer @ 2007.06.03. 15:36
iiigen ez akárhogy is nézzük elég jó reklám volt Kalandföldnek, mert azt mondják még a rossz reklám is jobb mint a semmilyen. a srácok következő játékára oda fognak figyelni.