Andoron @ 2007.10.24. 18:35
Alyr, még ebben sem lennék biztos.
Andal @ 2007.10.24. 16:33
Cain:

3.-as pont elvileg (GA fantasya-s fóruma alapján) nem igaz, a megegyezés még a jövő zenéje, szvsz nem a rendszer életrevalósága lesz a vita tárgya, hanem csak bizonyos százalékok egyeztetése.
Cain @ 2007.10.24. 15:36
Én megmondom mit olvastam ki a levélből és a körítésekből :

1. G.A. dönti el mi jelenhet meg Ynevvel kapcsoaltban
2. G.A. ezt a jogát jelenleg megbízás alapján a D.V. birtokolja
3. G.A. már engedélyt adott az Új Törvénykönyvre, így ebbe a D.V.-nek már ha akarna se lenne beleszólása.(vagyis hiába gyűlnek itt vérszagra egyesek, nincs miért !)
4. Ezek után bármilyen Ynev kiadvány engedélyezése a D.V. fut keresztül a 2.-es pont alapján.
5. védjegyoltalom : a fent felsorolt védjegyek nem szereplhetnek külön engedély nélkül címlapon/hátlapon stb... (de ép ezért eddig is elkerülték a használatukat)

Én ebből úgy vettem el hogy a D.V. egyrészt tett egy gesztust a rajongók felé : "írjatok magatoknak amit akartok, a Tuan cenzúrájával ne törődjetek" illetve a kiadók felé "ok, bármelyikőtök adhat ki Magus cuccot, együttműködünk... csak ne legyen egy rakás sz*r, és mi is kérünk a pénzből ! Te meg mazsi ne pattogj..."

Szóljatok ha valahol eltévedtem :D
Alyr_Arkhon @ 2007.10.24. 15:31
Andoron: ja, csak új játékos nem lesz egy darab sem, pedig az sem hülyeség...
Andoron @ 2007.10.24. 15:11
Miért is tűnne el a MAGUS a süllyesztőben? Mert nem adnak ki új regényt? Lehet ez inkább áldás :D Értékesebbek lesznek a régiek.
És lehet eljött a fanficek kora, nomeg végre mindenki visszatérhet a jó öreg harmadik kiadáshoz, amiben kb eddig játszottak azok, akik magusozni akartak. Szerintem ezen nem tud változtatni egy kiadó sem...
Sigmund @ 2007.10.24. 14:16
Muhaha! Jól szórakozok mostanában, hahaha! Popcorn, kóla, minden játszik! Csak tartok kissé attól, hogy ezentúl már az újrákat se fogják kiadni, és megint meghal évekre a könyvkiadás. A KSz3-ból ezután a húzás után fix soha nem lesz már semmi, a Holdfényemberből szintén...
Kölcsönösen keresztbeteszegetnek majd egymásnak, a MAGUs meg eltűnik a süllyestztőben. Lehet hogy végleg.
solena @ 2007.10.24. 09:57
Tékozló: Természetesen. Legjobb tudomásom szerint bejegyzett cég, mazsoláék? Hagyjuk. Meg mondjuk beszállt a manga-piacba, és jót adnak, jó áron, ez már az én szememben pozitívum. Valamint ezek még nem ugrottak a fanok oldalának, és a DV tett egy közleményt a honlapjára. Mazsoláék? Tudtommal BePe valszeg nem kapta meg ar írásos felszólítást, meg a honlapjukra sem tettek ki semmit. Meg amúgy is, mazsoláék, mi a fenét képzelnek magukról, hogy csak úgy reklamálnak néhány fan dolgai miatt? Oké, utána bocsánatot kértek, de ott volt az egészben a fenyegetés. Hogy segítséget nyújtanak a házikiegekhez? De könyörgöm, a házikieg alapból eltérhet az eredetitől, és azt átírni vissza az eredetire (javítás címén). Akkor inkább elküldöm vmelyik, tapasztalt havernak bétázásra (ahogy HP ficírók köreiben mondják a lektorálást). Meg hogy a védjegyüket adják hozzá? Nem köteles egy rajongónak sem elláttatni az eredeti védjeggyel a házicuccot, amit megoszt a többiekkel. Max kell tenni egy kikötést az egész elején, hogy minden jog... stb. kit illet. Szóval, a DV nem szól bele a házicuccba. Az egy dolog, hogy a hivatalosba igen. Ami lehet, hogy rövid távon rossz a rajongóknak (még mindig vihogok az egészen... nagyon parádés...), de hosszabb távon megregulázza mazsoláékat. A hivatalos dolgokat DVék átfutják, és visszaköpik ha nem jó, így kényszerítve a kiadót, hogy jót adjon ki a patái közül. Csak kis türelem.
Tekozlo_fiu @ 2007.10.23. 23:41
"Nem, nem istenítem a DVt, mielőtt vki emiatt ugrana a torkomnak. Csak vmivel korrektebbnek tűnnek."

Meg is indokold, ha megkérhetlek rá?
zsoc_wargear @ 2007.10.23. 22:49
Inkább nem mondok semmit...

<b><small><font color=brown>Javítva: 2007-10-23 23:50:53 - zsoc_wargear által</font></small></b>
solena @ 2007.10.23. 22:06
Oké, ezen a herce-hurcán már csak vihogok. előbb a mazsola veri a mellét, most meg keresztbe tesz nekik a DV. És az utóbbit még komolyan is lehet venni, szvsz. És őszintén megmondom, a DVnel inkább szimpatizálok, mint mazsoláékkal.
Elegáns húzás. Mazsoláékat úgy ellehetetleníteni, hogy életben maradhatnak, és egy rossz szót sem szólhatnak. Illetve, de, pofázhatnak. Csak a semmiért.

Nem, nem istenítem a DVt, mielőtt vki emiatt ugrana a torkomnak. Csak vmivel korrektebbnek tűnnek.