Attila @ 2008.02.23. 08:09
Most jött a hír, hogy a Warhammer és Dark Heresy játékok kiadását átveszi a Fantasy Flight Games, szóval tán nem olyan rossz a helyzet...

http://www.fantasyflightgames.com/PDF/pr-2...-Sabertooth.pdf
@ 2008.02.21. 23:39
Akik azt hiszik, hogy a power armor a WH40k találmánya olvassák el Robert A. Heinlein Starship Troopers című kiváló Sci-Fi regényét, amelyet 1959-ben adtak ki először Amerikában. Legjobb tudásom szerint sajnos magyarul nem jelent meg ez a kiváló könyv, viszont a belőle készült film nem egészen ugyanazt tárja elénk mint a könyv. Nos ott szó esik Mobile Infantryról (Azért Mobile mert power armorban vannak) és Deepstrikeról is. Más kérdés, hogy a könyv inkább társadalomkritika, mint kődurva akcióregény bár az utóbbiból is akad benne bőven!
kabal @ 2008.02.05. 10:30
A Pirate Bay tagjainak letartóztatása utáni második napon már újra elérhető volt az oldal,bár kissé körülményesen. A világ leghíresebb crackercsapata,a Razor 1911 sitten van, a CoD4-et mégis ők törték fel először. A warez olyan,mint a Nagy Öregek a Call of Cthulhuban.
KarlFranz @ 2008.02.05. 10:07
Hi again!

Bocsa a múltkori beszólásért... végül is a WoW az nem is olyan sz&r csak az idegesített fel, hogy olyan kiadványokat találok a neten aminek semmi köze az igazi rpg-hez és ordít róla, hogy csak a lóvéért adják ki, igazi tartalma nincs.

Bye!

Karl Franz
Jester @ 2008.02.05. 00:54
De már szokás, csak talán nálunk ez nem olyan jellemző, mert Lajcsi a hómlessz piaci DVD cápa nem nőtt még fel a feladathoz, hogy PDF-ben árulja a másolt könyveket.

A Pirate Bay-t meg nem most darálták be mint Peroskát a hegyirém?
@ 2008.02.03. 23:16
Azért az is nagyban csökkenti a bevételeiket, hogy sokan megsértve a szerzői jogokat elérhetővé teszik a dolgokat.

A Dark Heresy pl. már letölthető a piratebay-ről.

Lehet, hogy úgy gondolják, hogy zsebköyvet azért még nem szokás számítógépről olvasni.
Jester @ 2008.02.02. 16:48
Az sem derült ki pontosan egyébként, hogy a WH és/vagy a WH40k vitte volna pénzügyi balhéba őket. Csak az került napvilágra, hogy leállnak az RPG-kel, az nem, hogy mi volt az, vagy azok a tényezők amik mínuszba vitték őket. Nem biztos, hogy az RPG-k.
blarke @ 2008.02.01. 22:31
"Még az is lehet, hogy nem is WH40k-s találmány az sm" :) :) :)
Petrus @ 2008.02.01. 18:59
Az a hír járja (fórumokon pletykálják és a Wikipediára is felkerült), hogy a BL Publishing a szerep- és társasjátékok terén fél év alatt közel 200,000 font mínuszt "termelt", függetlenül attól, hogy pl. a boltjukban szinte minden "out of stock" állapotban van, vagy hogy a Dark Heresy első 200 példánya 6 (hat) másodperc alatt elfogyott. A veszteséget megelégelte a BLP nemrég kinevezett új főigazgatója (vagy mi) és ezért dobták a vonalat, inkább a nyereségesebb regényekre erősítenek rá (összhangban a GW pénzügyi nehézségeivel). Az új kiadású és sikeres Talisman is megy a levesbe.
A kiadásokat nem azonnal szüntetik meg, hanem fokozatosan, egészen szeptemberig elhúzódóan, akkor jelenik meg az utolsó WH40K cucc. A BI vállalta, hogy egy ideig még biztosan lesznek ingyenes, letölthető cuccaik.
Csab_DeRolyg @ 2008.02.01. 17:45
Én annyit szólnél hozzá a GW-Blizzard ki lop kitől vitához, hogy a Starcraft elvileg Wh40k játék lett volna (3 faj Az SM, Eldar, Tyranida lett volna! ki találja ki melyik-melyik) csak a GW kb 60-70%-nál visszavonta a jogokat és hosszú alkudozás után a Blizzard átalakította a játékot és sok pénzt fizetett, hogy ne perejen a gw a "lopásokért".
Amúgy meg manapság már hány játékban találhatóak meg a nagy szervopáncélba bújtatott izompacsirták? Egyszerűen ez is olyan motívum lett amit nem lehet perelni. Még az is lehet, hogy nem is WH40k-s találmány az sm, hanem őket is valami más ihlette meg.

Az hogy leállnak az RPG fejlesztéssel kicsit szomorúan érintett, de attól még tovább fogok játszani WH szerepjátékot. Az, hogy nem lesz sok új csili vili kieg meg sok előregyártott kaland az kevésbé érint. Mivel a legtöbb szerepjátékban a világhoz a legjobb a saját kaland. A nagy fanatikusok úgy is ontják a netre a hivatalosaknál 100-szor jobb ötleteket a kalandokhoz. Igazából nem is igazán értem a BI anyázását sem. Nem tetszik 2. kiadás? Játszál még a régi kiadással és használd az ahoz megjelent rengeteg nemhivatalos kiegészítőt.
Na uff szóltam, lehet anyázni...