hantarex @ 2008.02.04. 15:40
Na igen és már én sem érzem túl jól magam... Gyógyulj meg Fater!
KarlFranz @ 2008.02.04. 13:13
Hi!

Nagyon sajnálom szegényt, tudjátok egy a baj, hogy manapság nem igazán születik egy igazi "RPG alkotó" tehetség sem.

Üdv.!
jclayton @ 2008.02.04. 13:13
Én hajlamos vagyok úgy nézni az rpg.hu-ra, mint egy közösség weboldalára, ahol helye van a novelláknak, híreknek, ismertetőknek, szerepjátékos anyagoknak is. Szerintem Wujczik betegsége (sajnos) hírértékű, ahogy jelent már meg bőven a hazai és a külföldi szerepjátékhoz kötődő "elit" tagjait érintő híradás. Mindegy, milyen apropóból. Az, hogy éppen milyen fajta hírek vannak túlsúlyban, gondolom a beküldött anyagoktól függ.
Yahel @ 2008.02.04. 12:40
Ha igazán tisztelnéd, akkor nem írtad volna ide a véleményedet. Nem ez a megfelelő hely erre.
Armand @ 2008.02.04. 11:47
Tartok tőle, hogy az okosságnak ehhez semmi köze: én kissé máshonnan szemlélem a világot. Mindazonáltal számítottam arra, hogy az átlagpógár úgy fogja venni a hozzászólásomat, mintha odafingottam volna a temetési menet elé, holott mi sem állt távolabb tőlem. Kéretik tisztelni a véleménykülönbséget: csupáncsak annyira, amennyire én tisztelem.
elGabor @ 2008.02.04. 08:10
Armand: ha hallgattál volna, okosabb maradtál volna.
Jester @ 2008.02.03. 17:48
Szintén szomorú vagyok a hír hallatán. Armand neked viszont nem osztom a véleményedet. Kis hazánban a főleg magyarul beszélő RPG-s közönséget, aki ide jár igenis érdekelhetik az ilyen hírek. Nem biztos, hogy ők(Én) más formában, más fórumról értesülne az ilyen hírekről. Más bulvár szájtokon nem biztos, hogy megjelenik az ilyesmi "réteg" hír.

Sajnos mostanában több a rossz hír, de nem eshet örökké.
Yahel @ 2008.02.03. 15:20
Armand, szerintem okosabb lett volna ezt magadba tartanod. Senki nem volt erre kiváncsi.
Armand @ 2008.02.03. 10:38
A különbség egy szempontból mindenképpen látványos (és ez E.W. saját szempontja), de valakinek a rákossága az mindenképpen műfajilag bulvárhír, mégha szebbnek és nemesebbnek is látszik szociokulturálisan, mert a népek térgye összekoccan a Kaszás tevékenykedését látván. Az előbbi kommentárommal mindössze arra kívántam utalni, hogy vajon kíváncsi-e a mélyen t. publikum a játékok tervezőinek személyével kapcsolatos hírekre, magyarán vágyik-e az rpg-világ Britney-jeire és Antal Imréire. Mondom ezt úgy, hogy az Amber az egyik kedvencem, és azon kevesek közé tartozom, akik nem csak hallottak róla. Azért a játékért elismerés illeti. De a személye - bevallom férfiasan - kevéssé érdekelt, és arra a bejelentésre, hogy Ericnek hasnyálmirigyrákja van, nem igazán voltam kíváncsi. Másrészről az efféle hírek csak egyféle tömeges reakciót képesek bevonzani, éspedig az öregasszonyokét, akik szabadidős programként temetésre járnak, hogy megint jól kisajnálkozzák magukat. Részemről lezárva, nem kívántam más Langerhans-szigetein partraszállni.
KekPafrany @ 2008.02.03. 10:20
Armand: Azért van egy "csekély" különbség egy halálos betegség és a bulvárhírek között :