Birbin @ 2008.07.12. 23:11
Szerintem ez a játék néhány alkalomra való, abban lehet elég poén, hosszabb menetet nem bír el, ahhoz nem elég kidolgozott.
A klános megoldás nekem nem jön be, nagyon sablonos.

Több teret szentelnék a világ működésének. Például a torzak egymás közti kapcsolatai, életmódjuk, álcáik és szokásaik. A torzultüldözés módjai is adhatnak ötleteket a csapatnak, ha azt az oldalt játsszák.
A történelmi dolgok engem is zavartak, már amelyikről nem bűzlik, hogy az szándékos változtatás, pl Kolombusz legyilkolása. A haditechnikai bakik szintúgy. Pl hol maradtak a tűzfegyverek?
A csontvigyázók útjában találtam pár kevésbé sikerült megoldást. pl a szeme elé növeszt csontlemezt. miér? hogy ne lásson? A gerinclándzsa elég komikus. A töviskorona viszont hangulatos.

Szabályokra ott a wow, úgyis az a játék gyökere. Így ezt a részt át is ugrottam.
stargazer @ 2008.07.09. 19:11
nekemmm... kommersz. ez olyan túl klasszikus, túl klános, túl kategóriás. persze lehet hogy nincs más út de ha nincs ilyet akkor se, akkor inkább semmilyet. bocs.
Jester @ 2008.07.09. 15:40
Kellemes teaser. Meghozta a kedvem a játékhoz. Már csak csapatot kéne találnom, de ez már nem tartozik ide. :lol:
Attila @ 2008.07.09. 13:57
ONeill:
"Szóval értitek:D Szakmai ártalom:D"

Rendben van, de én például meg tudom állni, hogy ne hiányoljam az anyagban a repteres vonatkozásokat.

Thaur:
"Lám, mindezt leírnom mi értelme volt? Még annyi sem, mint a történelmi kukackodásnak."

Ez esetben nem értem, hogy egyáltalán miért szóltál hozzá...
Thaur @ 2008.07.09. 13:30
Vorador: A hangulat, az alapötlet nem tetszik. Nem úgy értve, hogy rossz, hanem úgy, hogy a horrorvonulat a legkevésbé sem találkozik az ízléssemmel. Ami pedig a 'motort' illeti, ezt csak átfutottam, mert egyre inkább a "legkevésbé sem érdekelnek a szabályok"-vonulat felé tolódom.

Lám, mindezt leírnom mi értelme volt? Még annyi sem, mint a történelmi kukackodásnak.
Shadowmasters @ 2008.07.09. 13:13
Üdv!
Gratulálok, a 2.0 nagyságrendekkel jobb lett mint az előző. Az alaphangulat már az előző verzióban is megfogott, de msot még erősebben átjött. Némi finomítás (történelemhűség, klánok részletezése, stb) azért még szükséges. A rendszer így elsőre jónak tűnik, bár szemet szúrt pár apróság amiket ONeill előttem már nagyrészt leírt.
ONeill @ 2008.07.09. 12:26
Mindenkinek, aki az évszámos "szőrözés" miatt szólt: én történészhallgató vagyok, Thaur-ról nemtudom pontosan mi, dew biztos kapcsolatban áll a történelemmel, vagy nagyon szereti. Ha egy genetikus olvassa ezt a cikket, tuti kiugranak neki a szövegből a Torzultakkal kapcsolatos esetleges genetikai dolgok. Ha egy pszichológus, neki is a saját dolfai, ha egy mosógépszerelő(hmm, asszem azért ebbőla aszövegből neki nem sok jutna)...
Szóval értitek:D Szakmai ártalom:D
Vorador @ 2008.07.09. 11:08
Thaur, én azért jobban örültem volna, ha magáról a játékról írsz valamit (hogy tetszett? milyen a hangulata?, stb)... Persze nem baj, hogy a történelmi hibákra felhívtad a figyelmem (mint mondtam, egyszer talán ki is javítom őket), de a lényeg nem ez lett volna...
Thaur @ 2008.07.09. 10:39
Orastes, Attila: Igyekszik az ember. :lol:
Attila @ 2008.07.09. 08:10
-nekiállnak.