BePe @ 2008.09.23. 10:04
A csatolt file frissitve: 2008.09.23.
Tyluven @ 2008.07.25. 14:24
Őszintén szólva nem sikerült túljutnom az elején. Leálltam ott, hogy csuklyás megbízó a kocsmában. Meg kiküld a birodalom (2 hét után!) egy fránya kis páradik szintű partit. HA nem akarnak feltünést kelteni (nehogy a lázadók megelőzzék őket), akkor ne katonákat küldjenek ki,hanem "titkosügynököket". Ha meg mindegy a feltűnés, akkor leszállni, oszt rohamosztagosok puskavégen megkérdik a bolygó lakóit/vezetőit nem láttak-e hajót. (de nem látták, mer radar az nincs, gondolom...) JA meg a fővámtiszt és az a keresés próbadobás. Hát egész frankón el van dugva a csávó, a modul szerint a helyszín közepén, egy épületben. (ha ma odamész egy határállomáson egy vámoshoz vagy határőrhöz, és megkérdezed hol a felettese, nem kell 30 ra dobni, hogy felfogd.)
Ja, és szájbarágós. És kezdő. És túl pro akar lenni. Az első 3-4 oldal elférne egy félben is. Talán a következő már jobb lesz. Úgyhogy hajrá.
massza @ 2008.07.24. 07:22
mesmer: azért a kommentek (néha érzelemtől fűtöttek főleg) nem esnek egy kalap alá egy kész cikkel. Persze ettől még törekedni kell itt is a hibátlanságra.
mesmer @ 2008.07.23. 16:21
Sztem hangulatos és tényleg Csillagok Háborúja feeling lengi körbe - mondjuk én nem játszottam, csak egyszer SW szerepjátékot... Azt hiszem nem az én "világom", a boncolgatásról, meg a helyesírásról pedig annyit, hogy a kommentek között is sok az el-, félreírás!
blarke @ 2008.07.23. 03:18
Nem értem, miért járna bárminek a nyilvánosságra nem hozatala felelősséggel, amennyiben az nem érint senkit a szerzőn kívül, de ha el tudod magyarázni, ne itt tedd, hanem írj privit.
Aserminio_de_Mueria @ 2008.07.22. 18:46
blarke: Valóban. Viszont egy kaland íróasztalfiókban rejtegetése még nagyobb felelősséggel jár.
blarke @ 2008.07.22. 18:40
Aserminio de Mueria: Ez tagadhatatlan, de egy modul nyilvánosság elé tárása felelősséggel is jár :)
massza @ 2008.07.22. 11:59
Nekem mondjuk igen komoly problémám van ezzel az "üzenünk az ürben" dologgal.

Tételezzük fel, hogy semmi sem árnyékolja, téríti le, ergo fogja egy birodalmi hajó. Ha fogja, akkor meg tudja mondani, hogy merre van a bajba jutott másik, hisz nyílván tartalmazza a vélt-valós koordinátákat is). (különben nem sokat ér a vészjelzés, ugye:)) Így a hajó megtalálása pofon egyszerű. (megközelítése lehet macerás, de a megtalálása nem)

Ha egy távoli hajó képes fogni, akkor a bolygón lévőknek is kéne fogniuk (ha kódolt birodalmi frekin ment, akkor legalább a helyörségnek). Mint azt SirRobert már le is írta, mi a gyikot csináltak azok 2 hétig???

Mivel nem mesélek SW-t ezért nem tudom, de szerintem egy lakott bolygó észre szokta venni, ha lezuhannak rá nagy hajók. Főleg azok, ahol űrkikötő van (radar, szenzor, műholdak, izé) Ha más nem egy felszínjáró őslakos böfögi be, hogy nagy bumm, sok por, big hajóroncs. Szal már csak a helyiek is oda mennének kukázni, ergo híre lenne alvilágban és más hivatalos helyeken is.
Aserminio_de_Mueria @ 2008.07.22. 09:08
blarke: Egy modul nyilvánosság elé kiküldése maga erény, ugyanis az ember ilyenkor felvállalja, hogy néhány száz másik szakértő az írását elemeire bontja és minden félmondatot jó alaposan megrágnak, olyan hibákat is felfedve, amelyre száz év alatt sem gondolt volna az író.
kabal @ 2008.07.21. 22:12
Furcsa mód nem vagy egyedül, én is ismerek több 30-40 éves ős-rajongót, akik szerint az első három epizód sztorija ezerszer jobb, mint a klasszikusoké ("The Good Ones"). Persze mind pokolra juttok ezért a véleményetekért, de sebaj... :-)
A mostani mesélőmmel én is sokkal jobban szeretek a Régi Köztársaság korában játszani.