Arsentis @ 2008.09.30. 21:27
Húha! Ez tetszett :nos:

Először is pirospont a témáért. Személy szerint imádom a tolvajokat, de gondolom, másnak is felüdülést jelent a sok mindenható tápgép mellett egy kis tolvaj, akinek bizony lapulnia kell, és nem az a megoldása mindenre, hogy "megyek, ütöm".

Ha M* novelláról van szó, úgy mégegy pirospont, amiért ez a laikus számára nem derül ki. Erről beszéltem a múltkor valamelyik írás kapcsán. Lehet örömöt okozni a tanult kollégáknak egy-egy utalással, de nem kell beleüvölteni az olvasó arcába a játékrendszert.

Amúgy pedig szép, összeszedett írás. Értelmes mondatszerkezetekkel, éppen csak annyira túlírva, ahogy azt egy fantasy novellánál szeretem/szeretjük(?). Van cselekmény, van történet, bár egy kis hiányérzetem volt a végén. Talán háttértörténet volt eredetileg? (Micsoda karakter válna belőle!)

A vége felé úgy tűnt, kicsit lankadt az író figyelme, de ezt nem rovom fel, mivel nem szándékosan lett ide felküldve...

Összességében annyit mondok, csak így tovább! Szívesen olvasnék tőled egy valóban kidolgozott novellát, ami nem csak a véletlennek (Lordsab-nak) köszönhetően kerül elém.

(nemszázalékolok)
:normaalis:
stargazer @ 2008.09.29. 21:35
tetszett! egyszerű, gyors, hangulatos, nem kiszámítható, életszerű, nekem nem tűntek fel a hibák.
Lordsab @ 2008.09.29. 15:33
Én sem tudnám magamtól, de mivel a Solarah-n többször is szó esett róla, tudom, hogy van és hogy ott :(
Gil_Yepes @ 2008.09.28. 20:25
Sziasztok,
Lordsab én vagyok a gyökér, bocs, ennyire nem vagyok rajongó, úgylátszik....
Tényleg nem tudtam, hogy van ilyen, de mostantól megjegyzem, és kösz a felvilágosítást...
Sziasztok
Gil
Lordsab @ 2008.09.28. 19:15
Gil_Yepes:
Van bizony, ha egy részletes(ebb) Hat város térképen keresed, pölö ami a szürkecsuklyáson van, akkor megleled Haddarennimtől keletre a hegyekben...
DBebe @ 2008.09.28. 17:37
Köszönet a novelláért, ez most igazán jólesett! Pörgős, a bevezetés nagyon eltalált, bár a "rakományukat" szón én is kissé elméláztam, de a "hasas esőfelhők" nagyon tetszett! Nagyon jól olvasható, mind a mondatok hossza, mind pedig a szóösszetételek illenek az íráshoz.
Csak gratulálni tudok, további sok sikert az íráshoz! Szeretném, ha más írásaid is felkerülnének az oldalra (én pontosan az efféle írások rajongója vagyok).
Gil_Yepes @ 2008.09.28. 16:31
Szerintem ehető a dolog, nekem tetszett, az elején a hangulatfestés nekem kicsit sok volt, és a "rakományukat" szót kicsit hangulattörőnek éreztem, de onnantól bepörögtek az események, és egész jó lett, Gratula, csak így tovább. Azt pedig külön kiemelném, hogy a címre építkezik a novella, ami részemről abszolút pluszpont!
Üdv
Gil
ui.: Miért MÁGUS? Van ilyen város, hogy Armen?
Odusz @ 2008.09.27. 11:21
bocsesz
Ardin_con_Tyrus @ 2008.09.27. 10:02
Rövid, fordulatos, hangulatos. Egyszóval tetszett. A vége felé azt vártam, hogy kiderül a tolvaj komát feláldozták bűnbaknak. Tetszett, hogy nem így lett.
BePe @ 2008.09.27. 07:55
Odusz
A nicktorzitas okan erezd sargalapozva magad, a kovetkezonel hatarozatlan idore bucsuzunk toled.
Felesleges Karrde helyett felhaborodnod.
Ha az IAC-cal kapcsolatban eljarasi kifogasod van, ott a panaszkonyv, es nem lesz szukseges minden iras ala kulon odarefrenezni az ellenerzeseidet.
Tovabbi kellemes napot!

Lordsab:
a hozzaszolasbol a teljesen jogos felhaborodast jelzo karomkodast kivettem. ennek az intezesenek mas modja van.