@ 2009.05.03. 19:04
Tényleg tetszetős modul, nekem bejön. Bár a vár mágikus védelme eléggé sokrétű sőt,én kb. egy ó-kyr főtemplomnak adnék ilyesmit fénykorában.
Nocturna @ 2009.05.01. 17:44
Hella!

Hjam, biza, ez a modul tenyleg igen jol sikeredett, ez a versenyen is kiderult. Gratula hozza.

Par megjegyzes:
Eros tulzasnak ereztuk a Regitor Imperialis jelenletet, egy ilyen kaliberu es felszereltsegu had ellen egy ilyen var semeddig nem allt volna meg. Egy kisebb beosztasu, es igy kisebb eroknek, kevesebb magianak parancsolo toroni parancsnok is elegendo volna, hiszen a front elvileg mar nem is Hermagor varanal all, hanem jocskan mogotte...

Egy masik dolog meg, hogy az orkok a fenyoket a varfalra dontve probaljak bevenni a falakat. De milyen varvedo az, aki ilyen szalfenyoket hagy a falai alatt? Miert nincsen leirtva minden bokor es gaz merfoldnyire? Kisse logikatlannak talalom az elgondolast... Egy ilyen sokat probalt erod, ami a Sarkanygerinc resze, nem lehet ilyen naiv.

Udv
Morsat @ 2009.04.30. 13:54
Nagyon nagy kár, hogy annak idején lemeséltem (méghozzá ütősen) a Fagyvár játékosaimra átalakított verzióját, mert ez a kaland itt és most igencsak pazarnak tűnik - legalábbis belenézegetve a háttér mindenképpen (nálam meg az a lényeg)... kétszer meg szegény karaktereknek nem tud kitörni ugyanaz a háború...:langol:
Narem @ 2009.04.30. 09:41
Nagíon jó a modul...