dornyeikalman @ 2009.08.01. 10:20
ha igazán jó könyvet akartok olvasni, akkor a 26-szor klónozott Nordy Fox kalandjait ajánlom :0)
Jester @ 2009.07.15. 12:03
"a jóérzés-központomon", a miden?

Azt hittem, az ilyesmiket már réges-régen művileg eltávolították belőled. Az igazzy publiciszta-kritikusok - like you - amúgy is egy ilyen elveszett sziget, sötét erdejében működő titkos laboratórium mindenki elött tagadott melléktermékei, eleve nem is születnek "jóérzés-központ"-tal! :D
Raon @ 2009.07.10. 12:38
Eegen, pont ezt akartam írni, hogy ezek a független erkölcsbajnokok valamiért csak mindig szükségét érzik, hogy idevéssék, milyen szar hely ez itt, és ez az egész mennyire nem érdekli őket. :sor:
Attila @ 2009.07.10. 12:35
vargat:

"Sem a kritika, sem a targya nem erdemel szot."

Mégis ma már másodszor pottyansz elő ezen az általad segglyuknak definiált helyen. :sor:
vargat @ 2009.07.10. 12:02
En csak azt latom, hogy errefele ha egy adott cikkhez torteno hozzaszolasok szama meghaladja a 20-at, az altalaban tahoid-alpari flame-et jelent.:sor:
Akar a rosseb az rpg.hu-rol diskuralni, jovoje egyebkent is biztos, amig a netes tarsadalomnak kell egy segglyuk, ahol a merget kiuritheti.
Sem a kritika, sem a targya nem erdemel szot.:P
BePe @ 2009.07.10. 10:02
off
"Altalaban veve ez az az oldal, ahol az ember ezt a stilust hagyja mielott mashova megy"
a tarsadalom meg imadkozik, hogy ha ugyanez a delikvens vegre leerettsegizett/lediplomazott, gyogyuljon ki az ilyesfajta netes komplexusaibol es nojon be vegre a fele lagya is :sor:
/off

de ha az rpghu jovojerol akar vki diskuralni, akkor ajanlom a vendegkonyvet/panaszkonyvet, a tovabbiakban celszerubb lenne itt a kritikarol es a kritika targyarol beszelgetni.
koszonom.
vargat @ 2009.07.10. 09:50
Ha a tahoid-alpari stilus mas oldalakra kerul, mi lesz az rpg.hu-val? :P:D
Altalaban veve ez az az oldal, ahol az ember ezt a stilust hagyja mielott mashova megy. :sor:
Lepus @ 2009.07.10. 07:03
Raksi: A visszavonuló helyett gondolkodj el a következőkön:

1. Ha bemész valahová politizálni, ahol nem politizálnak, lehet hogy az ott ülők jelentős része liberális érzelmű, és ha nekiállsz a "neoliberális összeesküvésről" hadoválni, akkor jó eséllyel magukra veszik.
(Ez nem csak rád és a liberálisokra vonatkozik. Hasonlóképp nem jó ötlet náci hungaristázni sem, mert vannak akik úgy nemzeti érzelműek, hogy nem szerepel minden második mondatukban a "turul" meg a "haza", azt mégis rosszul esik nekik ha a nemzeti érzelműséget a nácizmussal hozzák összefüggésbe.)

2. Tudom, hogy a szélsőjobboldalon kedvelt szólam a neoliberális összeesküvés művészetrontó, emberaljasító agendája, de szerintem Occam borotváját használva ésszerűbbnek tűnik egy olyan magyarázat, amiben személyes ismertségek, felületesség, a protekcionizmus, a bátyámuram-rendszer és az "abból válogassunk amink van" gondolatkör okozza a díj lealjasodását.
Gondolj csak bele, ebben az országban a "fiatal, kezdő művészeknek" szóló támogatást rendre a 20-30 éve játszó kivénhedt rokkerek viszik el, mint pl. a Kispál és a Borz.

3. Ahol nem téma a politika, ott a világon sehol nem illendő előhozni, de Magyarországon egyenesen prosztó bunkóságnak számít.
BePe @ 2009.07.10. 06:59
Alfdam
mittomen. elmegy hozzad kozossegi magatartast es nyelvtant oktatni? :vallat von:

Raksi
kulturalt modon /nativ sertegetes nelkul/ tovabbra is lehet erdemben vitatkozni.
Raksi @ 2009.07.09. 20:56
Lenne pár megjegyzésem, de azt hiszem jobb, ha visszavonulót fújok.