mesmer @ 2009.08.08. 10:18
Itt lehet még olvasni néhány gondolatmorzsát a H:tV-ről.

http://www.justinachilli.com/blog/2009/7/2...il-outline.html
Kianah @ 2009.08.07. 18:57
Köszi az ismertetőt, engem felcsigázott!
mesmer @ 2009.08.05. 16:28
Hm, nekem is pozitív tapasztalataim vannak a játékkal kapcsolatban. Mint ahogyan Alfdam írta is a kézigránátos példát, a Valkűr Különítmény egyedül, amelyik nem jön be annyira. Bár a WW honlapján lehet olvasni olyan fórumbejegyzést, amit egy valódi iraki katona írt, hogy ő hogy látja a VK-t, ami alapján át lehet szervezni az egészet.

Harcrendszer nehézkessége? Nekem nem volt bajom vele, gördülékeny meg minden - jobb mint az oWoD esetében.
Baka @ 2009.08.05. 15:39
Én két partinak is mesélek új-hunter rendszerben, főleg pozitív tapasztalataim vannak. A kettőből egy csapat még a régi rendszer szerint játszott, utána lettek ápgrédelve a Vigilre.
Ami jó, hogy a marhaságokat amiket a régiben utáltam ("WW:csináljunk egy játékot amiben egyszerű halandókkal küzdhetnek meg az eddigi rémekkel! Tester: De hát halandókkal semmi esélyük... WW: Nem baj, akkor kapjanak ők is táp természetfeletti képességeket!") itt alapból opcionálisak, és nem kell azon agyalnom mit hagyjak ki a világból és annak milyen hatása lesz hosszú távon.

Ami rossz az a harcrendszer nehézkessége, de a partik annyit még nem henteltek hogy eldöntsem gépészkedjek-e rajta vagy maradjon ahogy van.

P.s: Kicsit ironikus hogy a különböző frakciók milyen frankó ellenséget jelenthetnek egymásnak. A természetfelettit elég lenne hébe-hóba bedobnom:)
dekszter @ 2009.08.05. 13:50
Az nWoD alapján és a kevés "speckó" cucc miatt, ha jól sejtem, akkor nagyon-nagyon egyszerű a rendszer.
Brutalis @ 2009.08.05. 12:09
Köszönöm az ismertetőt! Kedvet is kaptam hozzá, mert ez az „alacsony költségvetésű szörnyvadászat” alapból közel áll a szívemhez. Annak, aki látta már cuccot: mennyire nehézkes a rendszer, mennyi molyolást igényel, hogy gördülékenyen használni lehessen?
Alfdam @ 2009.08.05. 12:05
Jakirte_Jak_Cyr:

Több probléma is van a kérdéseddel. Egyrészt ez új és nem régi WoD emiatt annyi esélyük van a sikerre, amennyit a mesélő ad nekik. De ha egy picit megpróbálom átértelmezni a kérdést és a "WoD telítve természetfeletti rusnyaságokkal" résztől nagylelkűen eltekintek akkor azt kell mondanom, hogy az ÚJ Hunterben jóval több esélyük van (értsd: táposabbak, szervezetebbek, vagányabbak), mint a RÉGI Hunterben.
De.
Már a régi Hunter sem tartozott a régi WoD fő metaplot vonalához. Ha jól emlékszem, az ellenfelek a könyvben mindenféle fura, alapvetően nem wod-lényszerűségek voltak.

Nekem személy szerint a régi Hunter jobban tetszik, mint az új. Az új valahogy olyan... gagyi lett. "Alakváltás-blokkoló kézigránát".
Amadeus @ 2009.08.05. 11:56
The Union: Sztem inkább Az Egység
Az ismertető korrekt, tetszik, köszönet érte!
Jakirte_Jak_Cyr @ 2009.08.05. 10:04
Üdv,
köszi az ismertetőt, érdekes volt.

A koncepció szerint a Vadászoknak mennyi esélyük van bármilyen sikerre? Hisz a WoD eléggé....telített természetfeletti rusnyaságokkal.
mesmer @ 2009.08.05. 09:30
Köszi, igen, írhattam volna, hogy The Union=Szakszervezet. Majd javítom!