Pett-moondevil @ 2009.09.28. 21:26
Hanibal: Ez ült! :-)
Hanibal @ 2009.09.27. 18:33
Mindenesetre figyelemre melto dolog, hogy bar az eredeti nevet hasznaljak, es viszonylag minosegi cuccot csinaltak, a jogtulajok nem szalltak meg rajuk, nem keresik veluk a kapcsolatot sem kooperacio vagy jogi huzavona miatt.
( Az itt leirtak szerint: http://www.returnergames.com/faq.html )

Meg lehet nezni mi megy ugyanakkor kishazankban pl. a M.Ó.K.U.S. korul, amelynek mar en se merem leirni rendesen a nevet be ne pereljenek..
MAXXxxx @ 2009.09.27. 08:35
"Ugyanígy a Fallout-ot, Warhammer40K-t és a WoW-ot is feleslegesnek érzem átkonvertálni"

khm...

fallout sajnos nincs hivatalos, pedig nagyon hangulatos vilaga van. (ehhez az FF-hez hasonloan fanmade valtozat van, emlekeim szerint a FO2 alapjan)
40K figuras rpg-bol indult, es most a Dark Heresy-vel / Rouge TRaderrel visszajott. Minden mondhato rola, csak az nem, hogy nem lett nagyon jo rpg. Persze elsore hulyesegnek tunik, de a konyvet olvasva rajon az ember, hogy nagyon jora megcsinaltak
WoW: sokan elfelejtik, hogy letezik a World of Warcraft RPG kb 5-6 eve(lehet, hogy kevesebb, most meg nem nezem az alapkonyv kiadasi datumat), sot elert egy masodik kiadast is.

szoval ovatosan az ilyen megszolalasokkal, utanaolvasas elott.
---------------------------
FF-rpg meg tenyleg ott santit, hogy az eddigi 12(13 mar lassan) resz + melleksztorik (pl chocobo-s dungeon) kozott nincs atfedes (kiveve Cid mint nev ; Chocoboo mint hatas ; egy ido utan Moogle mint ... fene tudja) igy kozos rendszer, ami megprobalja osszefogni egybe ... nos lehetetlen.

Amugy a legjobb, amit tenni lehet vele: letoltod ugyis ingyen van(jo esellyel csak akkor ha FF jatekok tetszettek, kulonben sok indittatas nem lesz ra alapbol). Vegigolvasod megismeresert es otletekert, amik esetleg mas jatekokban felhasznalhato. 1 esetleg 2 probajatekot lejatszol csapattal.
Ha ezek utan is 100%-ig gaz, akkor a tovabbiakban nyugodtan le lehet szolni, de ha csak 1-2 otletet adott mas jatekhoz, akkor mar megerte foglalkozni vele.
RedSign @ 2009.09.27. 07:18
balight_the_light_knight - "Többet meséltél wowon kívűl?" Nem. Sohasem meséltem vagy játszottam wow-ot. :normaalis:
balight_the_light_knight @ 2009.09.26. 19:06
Mindig élmény bekukkantani.. nem csak azért mert mindig van vmi érdekes hír, hanem az ilyen kis schmoe-k miatt mint RedSign. Mindig van valami bájos az ilyen true rpgsekben. :normaalis: "Hehe, az elmúlt időszakban többet meséltem WoD-on kívűl, mint WoD-ot." Ezt legalábbis úgy írta le, mintha ez lenne az évezred visszavágása. Többet meséltél wowon kívűl? Akkor most már igazán élsz! :szemetforgat:
RedSign @ 2009.09.24. 21:49
Hellguard666 - Ez már csak szőrszálhasogatás és kötekedés semmi más. Részemről lezártam, a minősítésem meg olvashatod.
Hellguard666 @ 2009.09.24. 20:52
Redsign:

Ahamm, értem. Tehát feleslegesnek érzed...
Most őszintén, szerinted a "Feleslegesnek érzem a FF sorozat könyv alapú szerepjátékká formálását" mondat mindenben megegyezik a "Remek, ismét egy számítógépes játékból készült szerepjátéknak felminősített ********... " mondattal?

Ami még aranyos az első hozzászólásodban:

"...miért nem maradt meg játéknak?"

Miért most micsoda? :titok: Munkaköri leírás, ismeretterjesztő lexikon? Netán arra kívántál célozni, hogy az ighhazzy szerepjáték TÖBB mint játék? Hmmm?
RedSign @ 2009.09.24. 20:19
Ravenheart - Még jó, hogy utánanéztem:

Warhammer 40,000 (informally known as Warhammer 40K or simply 40K) is a tabletop miniature wargame produced by Games Workshop, set in a science fantasy universe. Warhammer 40,000 was created by Rick Priestley in 1987 as the futuristic companion to Warhammer Fantasy Battle, sharing many game mechanics.

Igaz, nem számítógépes játékból indult... :titok:
Alfdam @ 2009.09.24. 19:53
Remélem feltűnt mindenkinek, hogy RedSign egy különösen hülye troll. Megint unatkozni kezdett otthon. Nyugodjék békében. :titok:
Ravenheart @ 2009.09.24. 19:43
RedSign, a Warhammer40K papíron kezdte a pályafutását (Rogue Trader, 1987, miniatúrás stratégiai/szerepjáték, második kiadás már terepasztalos stratégia), elég későn jelentek meg az első WH40K számítógépes játékok. Legközelebb olvass utána a témának, mielőtt hülyeségeket írogatsz. :titok:

Amúgy Falloutnak igen hangulatos világa van, csodálom hogy eddig egy nagy kiadó sem csapott le rá. Ha van rá igény, akkor meg miért ne vinnék át papírra?