Alfdam @ 2009.11.25. 12:33
Bepe:
Dehogynem felmerül, csak annak semmilyen okát nem láttam. Próbálom megfejteni, de nincs semmilyen értelme. Még csak nem is ironikus a csillag. Rejtély akkor, miért csillagozta ki a kedves szerző.
Odusz @ 2009.11.25. 03:03
el Gabor: Ennyire nem mélyedtem el a részletekben, csak feltételeztem. Ebben az esetben természetesen komoly büntetést érdemel. Sajnos ha a jogrendszer nem büntet valamit eléggé hogy elrettentő legyen, akkor pontosan ezt kapjuk, ami itt most van!

algi: Senki sem vonja kétségbe, h. a művészek sokat és jól dolgoztak. És hogy rendkívül tehetségesek, azt sem. ÉS azt sem állítom, hogy reklámozni kéne őket mert rászorulnának.

Sajonos napjaink embere mindig mindent letölt (és legalább nincs kitéve az el Gabor által említetteknek az ember, mert ha sz@r amit letöltött, nem bosszankodik és szemetel, hanem nyom egy delete-et) DE adományt fizethet jó esetben és ilyenko aki csinált valami jót esetleg fog is még csinálni. A másik oldalról (ha tetszett egy mű) ilyenkor "illik" megvenni azt a künyvet, h. ne csak elektronikusan legyen meg, vagy elmenni arra a filmre, stb.

Sajnos sokan etikátlanok.

Amúgy ironizálni próbáltam, olyan 10-20 % -os komolyság tartalommal, csak a betűúkből ez ne mderül ki.

Sajnos a legtöbb ember etikátlan. És néha nem is kicsit!
BePe @ 2009.11.24. 21:00
az fel sem merul benned, hogy esetleg a user maga irt be par csillagot?
Alfdam @ 2009.11.24. 20:36
Valaki elárulná nekem, mit csillagozott ki a motor creep hozzászólásában? Mert Colton az elején használta a torrent szót, mégis bentmaradt.
algi @ 2009.11.24. 19:40
Colton:

"Unblock"? Ugye csak iróniából írtad így?

Odusz:

Legalább reklámozzák? Elismerés? Az, hogy k***asokat dolgoztak valamin, amiért más aratja le a babérokat? Szerinted amúgy a reklámozásra szoruló grafikusoktól nyúlnak? (Boros-Szikszaiék is biztos rászorulnak a reklámra szegények.)
creep @ 2009.11.24. 10:55
SlyZero, megnyugtatlak, nem te vagy az egyetlen. Szerintem el kéne felejteni ezt a "te t******elsz, a Pokolban fogsz elégni" szöveget. Butaság. Persze, hogy t******elnek az emberek.
elGabor @ 2009.11.24. 09:21
Én öt-hat éve rendeltem könyveket az Outlaw Presstől, és annak rendje-módja szerint meg is érkeztek (a tulaj nagyon barátságos volt meg minden). Na, amellett, hogy a borítók iszonyú, pixeles szörnyűségek voltak, olyan ostoba és ötlettelen szerepjátékos anyagokat én szerintem soha máshol nem olvastam, pedig nekem bárki elhiheti, hogy találkoztam már néhánnyal. A valóban kiváló T&T reprinteket kivéve bizony a szelektívben végezték.

Odusz egyébként tévedésben van a történtekkel kapcsolatban. Ez egy egyszemélyes vállalkozás, amit egy alapvetően jellemtelen ügyvéd (igen, igen) vezet; korábban arról vált ismertté, hogy engedély és a szerző tudta nélkül kinyomtatta és publikálta Olivier Legrand kiváló Mazes&Minotaurs szerepjátékát. Főnökről tehát szó sincs, Mr. Shipman szimplán egy jellemtelen alak. Mivel most nagyhalakkal is összeakasztotta a bajszát, könnyen lehet, hogy ezúttal nem ússza meg a náspángot.
Odusz @ 2009.11.24. 03:19
Persze nem örülnék a helyzetnek a művészek helyében, de valahol ez az elismerés XXI. századi formája, szvsz. Legalább foglalkoznak velük és reklámozzák őket! Csak remééljük eredménye is van, számtalan helyen van már olyan, hogy "nézd meg és ha tetszik utalj már át 5 $-t és szerintem vannak olyan mecénás hajlamú műkedvelők akik ezt meg is teszik. Remélem legalább is!
Orwen @ 2009.11.23. 22:17
Engedélyt kell kérni a felhasználásra.
Nem tudom mennyi a tarifájuk a grafikusoknak, mi például egy jövőben megrendezésre kerülő találkozó poszteréhez használtunk fel egy képet, ami meg lett photoshopolva (megjegyzem sztem jobb lett, mint az eredeti). A kép eredeti szerzője teljes mértékben korrekt volt, és segítőkész, azonnal az engedélyét adta a kép felhasználására.
Tran @ 2009.11.23. 20:43
Elég kemény ügyvédei vannak az Upper Deck-nek, ahogy a linket elnézem...