Honor @ 2010.10.21. 13:59
Magam a képregényt sosem lapoztam, de a filmet volt szerencsém(?) megtekinteni! Anélkül, hogy közönségesen fogalmaznék, azt kell rá mondanom, hogy egy klisékben bővelkedő, majdhogynem unalmas alkotás! A gatling gun a lovon kb. 12 másodpercig meglepő (utána már nem is látjuk), Jonas pedig egyenesen bosszantó, mikor otthagyja a földön, a fekete barátjától kapott "robbanó töltetes" kézifegyvereit! Na, ez a pazarlás! lehet, hogy nem ismert számomra ez a karakter a képregények lapjairól, de ez a film nem is hozta meg a kedvemet ahhoz, hogy akár egyet is beszerezzek belőle! :lol:
ElfQT @ 2010.10.19. 11:22
Van Helsing - Bukás?
Production Budget: $160 million
Total Lifetime Grosses: $300 million

rottentomatoes: 22%, de az audience index 66%
imdb: 5.6
Kadmon @ 2010.10.18. 20:29
Jam, az új sorozat teljesen megfogott engem is. Kb. olyan, mint a Punisher MAX, csak a vadnyugaton. Misztikus izét beraktak azért pár epizódba, hogy ne felejtsük el, hogy mégis csak Superman világának a múltjában vagyunk, de nem az dominál a sorozatban. A filmet nem láttam, de az ismertetők alapján nem is vágyom rá.
Efti @ 2010.10.18. 18:02
Justin: Sajnálhatod hogy nem olvastad tovább, habár inkább az újraindult sorozat az ami igazán jó. Ott szó sincs Clint Eastwoodos figuráról, sőt nagyon is realista. Inkább thiller már mint western, de a kőkemény, brutális fajtából. És szerencsére nincsenek benne ilyen misztikus marhaságok meg vámpíros, zombis hülyeségek. Ott a legijesztőbb az ember és hogy mire képes. Sajnálom ezt a filmet, mert amikor meg hallottam, hogy jön a film nagyon kíváncsi lettem, de akkor ez is egy újabb kihagyott 11-s. Szomorú.
Athor @ 2010.10.18. 15:26
:)
gorduin19 @ 2010.10.18. 13:42
Emberek, miről beszéltek? Az a film amiben egy lóra 2, azaz kettő egész gatlinget erősítenek melyeket a főhős egyszerre helyez üzembe, az sz.r nem lehet. Ez tudományos tény. Most akkor vagy nem egy filmről beszélünk vagy mindeni más ízlésficamos :)

<small>Iróni-A-Méter: 4/5</small>
Zaethus @ 2010.10.18. 09:58
Megan Fox színészi teljesítménye egyenlő a 0-val.....nem csoda,hogy a Transformers új részében sem lesz benne (ha lesz ilyen)
Justin @ 2010.10.18. 06:53
"lapos, klisés és fantáziátlan"

Én elolvastam néhány részt a képregényből, és az az átlagnál sokkal laposabb, klisésebb és fantáziátlanabb volt (magyarán: abszolút nulla westernsztori, melyben egy láthatóan Clint Eastwoodról másolt hős mindenkinél jobb). Ennyiben a film tehát adekvát feldolgozásnak tűnik :-))
Természetesen lehet, hogy az általam olvasott korai részek alapján még igazságtalan megítélni a képregényfolyamot, de arra jók voltak, hogy nagyon elvegyék a kedvem a továbbolvasástól, ezért JH már sosem kapja meg tőlem az esélyt, amit talán megérdemelne.
A filmet megnézem, mert lóbuziként szívesen megnézek olyan érdemtelen alkotásokat is, amiben sokat lovagolnak (így az Ausztráliát is végignéztem az asszonnyal, pedig törvényben kéne szabályozni, mekkora lehet a közhelyek aránya egy filmben).