Grof @ 2011.02.21. 22:04
Bad_Angel: kérlek idézd, hol írtuk azt, h a kép a "Pár $al többért" c. filmből van? Sehol. elGabor csak arra hozta fel Mortimert példának, h nem játszik mindig gonosz karaktert és valóban, van kivétel. Abban igazad van, valóban a lovat lövi ki a fickó alól, ebben tévedtem, a képben viszont te lőttél mellé, úgyhogy "gyakorolj önkritikát" :-D
bad_angel @ 2011.02.16. 22:29
Bár nagy valószínűséggel nem olvass senki, de azért leírom. Kedves Grof és elGabor: ezt a sok a baromságot amit írtatok. Először is a kép nem az Pár dollárt többért-ből van. Szerintem a Jó, a rossz és a csúf-ból van és Angyalszemet látjuk, aki tényleg egy görény volt, nem véletlen Ő volt a rossz és itt éppen egy család apát írt ki. Kettő Motimer nem volt gonosz, ő is csak egy fejvadász volt, mint Eastwood, ráadásul a halott húgáért eredt Indio nyomába. Amúgy az elején nem lő senkit hátba, hanem a lovat lövi ki a menekülő alól, majd az amikor feláll és szemben van vele, akkor küld egy headshot-ot neki, miután vagy 4-szer rálő az ellen. Ha már gonosz fejvadász, akkor Klinski a Il Grande Silenzio-ból, na Ő egy fő ge.i volt, a film meg üt, gyomrost, de kegyetlenül. Amúgy meg, amiért az egész hozzászólást írtam: Chuck Norris exists because Clint Eastwood said it was okay.
Grof @ 2011.02.07. 08:19
Feleim, ha ti legózni akartok, nem állok utatokba :-D Az én hibám, elnéztem a korosztályt.
Asyles @ 2011.02.06. 16:55
Nem azt mondtam, hogy a LiD-ezéshez azonnal vegyük meg az összes elérhető western-Legót! :D Bár elismerem, nem utolsó ötlet. Viszont ha van otthon, barátoknak, rokonoknak és nem használják, miért is ne éljünk velük? :D
WCB @ 2011.02.06. 15:08
Legoemberkék mint kompromisszum? A minifigek az egyik leghangulatosabb figurák az összes játék közül úgy általában :) Csak az árával van gond, de egy legó western-városnál nem sok szebb megoldást tudok elképzelni.
Grof @ 2011.02.06. 12:10
Asyles: lehet úgy is, de minek? Remekebbnél remekebb figurákat lehet venni (ráadásul olcsón), amelyek szépen kifestve egy jól felrakott asztalon élményszámba mennek; persze, lehet legóemberekkel is, ha csak a taktikai részét nézzük a wargame-hobbinak, de sokkal teljesebb az élmény, ha nem kötünk kompromisszumot :-)
Asyles @ 2011.02.06. 10:55
Igaz, ezzel saját fiatalságom árulom el, node sebaj! Lenne még egy felvetésem a figurákat illetően. :) Gyermekkorunk másik nagy kedvencének, a LEGO-nak is voltak vadnyugati témájú készletei. Indiánok, banditák, katonák és békés - vagy nem annyira békés - városlakók. Akár ezeket a figurákat is fel lehet használni, akár a saját bedobozolt játékainkat kell feltúrnunk, akár fiainkét. (Vagy fiaink fiaiét, vagy fiaink fiainak fiaiét... :D)
elGabor @ 2011.01.31. 13:13
Grof: jogos az érvelés. :)
Orastes @ 2011.01.31. 12:10
Grof, rendben, így már világos :csingcsung:
Orastes @ 2011.01.31. 11:21
jó írás, köszi.:) igen, anno mi is játszottunk ilyesmit, nem kis nosztalgia van az írásban, Gojko Mitics meg a többiek, királyság :rohog: viszont a "Nevem Senki" c. klasszikus kimaradt, ami ízig-vérig western, még akkor is, ha itt-ott humorosra veszi a figurát (Terence Hil, ugye -bár a többi, Bud Spencerrel közös "western" is mókás, nem egészen ez a műfaj) (ami kicsit zavaró: ha már magyar western-társas, miért nem magyar a címe?)