vizmi @ 2011.04.28. 17:34
Akit érdekelne a szabálykönyv magyar fordítása, az dobjon meg egy privivel.
DiMalto @ 2011.04.22. 06:56
POZOR! POZOR!
Aki a keménykötéses verzióra pályázik, az legyen nagyon résen, mivel ez csak egy Limitált Kiadás lesz!

Idézet Clint Black-től:
"The actual likelihood of an Explorer's version coming out in less than a year is pretty darn low. We don't want anyone to build up false expectations, especially since a chunk of that time is out of our hands.
That said, yes, there will eventually be an Explorer's version of the new rules. It's unavoidable as the new Deluxe Edition is currently planned for a one time only print run.
Lots of fans said they wanted at least the option to purchase a full-size version of the rules again, so this is that chance, but it is a limited chance. If you thought SWEX at $9.99 was a bargain, doing a full-size full-color hardback book at $29.99 was even more of a challenge. While printed in a larger run than a true "Limited Edition," it doesn't change the fact that when the Deluxe Edition books are gone, they are most likely gone for good.
Considering the number of Savages out there (and more each day), if you want the big book, I wouldn't hold off too long before picking it up."
DiMalto @ 2011.04.21. 21:18
Morkar: +1
Alapvetően már pdf-ben képzelem el a jövőbeli SW (és egyéb rpg) beruházásaimat, de egy keménykötéses szépség azért jól mutatna a polcon. Meg jó lenne néha levenni onnan, nézegetni / olvasgatni egy kicsit... :drool:
morkar @ 2011.04.21. 20:07
Ezen egy másodpercig nem kell gondolkodnom, mindenképpen beszerzem, a Savage Worlds egyike azon ritka rendszereknek, amivel szerintem bármit lehet játszani,és bár nagyon tetszik az Explorers Edition, de egy keménykötésnek azért jobban örülök. A német kiadást amúgy mindenkinek csak ajánlani tudom (Gentlemans Edition - mondjuk nem tudom miért angol címet adak neki-, ez bővebb mint az angol, B5-ös méretű keménykötésű gyönyörűség).
chomy @ 2011.04.21. 13:26
Valahogy ez a "töltsd le a változtatásokat ingyen" a D&D4 óta nem tűnik olyan jófejségnek nekem, bár lehet, hogy itt nem bonyolítja annyira a dolgokat, mint amott.
Petrus @ 2011.04.21. 11:39
Gondolom, mint ahogy korábban a Revised és az EE között volt: az update pdf tartalmazta az új chase szabályokat, a módosított közelharci sebzéseket, meg ilyesmiket, de az új power-eket és stat-okat már nem.
Nekem az EE van (meg a Fantasy és a Super Powers Companion) könyv alakban, de nem hiszem, hogy a Deluxe-ot meg fogom venni. Megnézem majd az update-et, amit jónak ítélek, azt felhasználom, de ennyi.
DiMalto @ 2011.04.21. 09:57
Chomy:
Ahogy én kivettem, a változások lesznek csak letölthetőek, az új könyv nem. Hasonlóan azok a tartalmak sem, amelyek az SWEE-ben nem voltak benne eredetileg; pl.: az üldözés átdolgozott szabályait letöltheted majd, de az új varázslatokat és opcionális szabályokat már nem.
SlyZero @ 2011.04.21. 09:55
Chomy:
Olvasd el a cikket! A változtatásokat tartalmazó pdf lesz ingyen letölthető.
chomy @ 2011.04.21. 09:23
DiMalto: a változásokat lehet letölteni pdf-ben, vagy az új alapkönyvet?
DiMalto @ 2011.04.21. 07:14
Eddig csak pdf-ben vettem SW kiadványokat, de most rendelni fogok egy keménykötésűt - főleg, ha bundle-ben lesz a pdf-el, ahogy az a PEGINC új kiadványainál már szokás.

Egyébként dícséretes dolog ez: folyamatosan csiszolják a szabályokat, néhány évente kirukkolnak egy új alapkönyvvel... de nem szúrnak ki a régebbi vásárlókkal, hanem pdf-ben letölthetővé teszik a változásokat. :ok: