Elyon_Midlothian @ 2017.02.07. 09:23
Köszönöm a tippeket, mindenképp megnézem - bár a Tövisekkel már találkoztam asszem korábban

Az akadályokat sikeresen vették, de az Antisson random irányokba, random sebességgel repkedő Sogron pap vitt mindent.... :D
Nocturna @ 2017.02.06. 15:25

Szeretném megköszönni a modult.

(...)

:ok:

Köszönöm, hogy vetted a fáradságot a visszajelzésre, pláne, hogy ez egy 5+ éve feltöltött anyag. Örülök, ha tetszett a modul, és fel is tudtad használni - ennél több célja nem is nagyon lehet egy ilyen anyagnak. :) Ahogy írod is, tényleg elég könnyedén ki lehet alakítani a párhuzamokat más világokkal, rendszerekkel, mert szerintem ez a sztori nem igazán FR specifikus. A csapatod sikerrel vette az akadályokat?

 

Ha esetleg érdekel még M*-ban is felhasználható, de nem ilyen cím alatt megjelent modulom itt, akkor ajánlanám figyelmedbe a "Wylheim tornya" c. anyagom innen. Az egy tömörebb, helyszínalapú modul, így elég könnyű beilleszteni valahová, viszont hangulatra sötétebb, komorabb, mint emez. Aztán ott van még "Tövisek", ami kissé elvont, viszont nagyon is Ynev specifikus (történelembe ágyazott és az Elátkozott Vidékhez köthető). Úgy emlékszem, elég terebélyes darab (ma már tömörebbre írnám / szerkeszteném), viszont cserébe sok részletet tartalmaz, ami szerintem segíti a mesélő dolgát.

Elyon_Midlothian @ 2017.02.06. 11:10
Szeretném megköszönni a modult.

Mágushoz kerestem mesealapot, és mivel a játékosaim nagyrészt már olvasták a fent leledző összes mágus modult, így keveredtem a dnd kategóriához...
Ez király. "Szinte" egy-az-egyben meséltem le - a Verrold családból kyr-ek lettek, a torony átkerült az Elátkozott Vidékre, az "Odaát" világa pedig az Antiss-on landolt. :)
Szóval köszönöm a játékosaim és a magam nevében is!
Nocturna @ 2011.10.30. 10:24
Köszi, jo jatekot ;)
Asidotus @ 2011.10.29. 22:46
Nagyon jó kis történet, nekem tetszett.
Így egyben lemesélni nem kis mutatvány lehet, Menedékföldre (saját játékunk) nem is nehéz átültetni, bár leginkább ötletadónak, ötletbányának fogom használni.
Gratulálok, és köszönöm!
Nocturna @ 2011.10.26. 20:52
@ galu22:

Nohat, lehet, hogy nem pusztan a veletlen muve, hogy az Undying-ot epp a tortenet irasanak idejen jatszottam vegig...? :D

Ha meg valaki beirja ide a osregi Kaland, Jatek, Varazslat sorozatot, akkor vegleg mattot kapok. :)
galu22 @ 2011.10.26. 07:54
@Nocturna:

Nekem abszolút ez ugrott be (kb. 6 perctől):


Nocturna @ 2011.10.25. 19:16
(uhh, a tordeles valamiert nagyon elromlott a hsz-ben, nem tudom, mi lehet az oka)
Nocturna @ 2011.10.25. 19:12
Hella!

Kösz a velemenyeket mindenkinek!

@galu22:
Barker-hez talan egy kicsit "perverzebbre" kellene venni a dolgot, de a potencial talan megvan benne (leginkabb az "Odaat" vilagan). Mindenesetre, ekkor inkabb igy neznenek ki az ebek:
http://lfg.hu/art/details.php?image_id=2995

@Urban
A Kard es Magia-val fejen talaltad a szoget! :) A jatekhoz meg aktivan nem volt szerencsem (nem ismerek senkit a kornyezetemben, aki jatssza :(), ellenben itt rendszeresen olvasgatom a hozza kapcsolodo anyagokat, es a hangulata nagyon tetszik ("szandalos fantazi":)). A Törött Puszták meg az eddig megjelent kedvenc anyagom a szeriabol, olyannyira, hogy:
1. az anyagot felhasznalva irtam is egy sandbox-szeru anyagot DnD ala, ami
2. a Vonyito Torony kaland elozmenye volt. :D Azaz hoseink egy pusztai erodbol indultak a torony fele. :) Szoval beletrafaltal, a hangulatabol bizonyosan meritettem.

Ami a "fogonoszt" illeti: jogos (a novellaban nem is igy szerepel, ugye) az eszrevetel, egy kicsit altalaban nekem is csipi a szemem az ilyesmi. De ez is egy toposznak tekintheto. :) Egyebkent egy csavart be lehet dobni a sztori vegere ugy, hogy ha visszaterven a vegso konfrontaciot valasztjak, kiderul, hogy Tadeus nem tobb, mint egy ven, dilinyos alkimista... az ehhez kapcsolodo (csekely) harci kepessegek tarhazaval. Ekkor viszont az elso talalkozasnal nagyon ugyesen kell laviroznia a meselonek, mert ha konfrontaciora kerul a dolog, ugy kiderul, hogy Tadeus majdnem tehetetlen, a poen meg elsikkad.

Tyndalos ebei meg a kedvenc Mitosz lenyeim, mar regota at akartam oket valahogy ultetni fantazi keretek koze.

@chomy
DnD rendszer ala eddig nem sok tortenetem szuletett, leven aktivan az utobbi 6-7 honapban ismerkdetem meg a vilaggal, rendszerrel, es egy aktivan mukodo kampany adja meg az inspiraciot, ami mostanaban sajnos nem akar osszejonni...

Udv!
chomy @ 2011.10.25. 17:51
Remek! Több ilyet, Nocturna!