Messor @ 2012.01.30. 17:37
@Proximo: Az, hogy az Only War hamarosan kapható, enyhe túlzás... :D

Köszönjük az ismertetőt, tényleg nagyon alapos.

Saját véleményem szerint ez a mű maximum átlagos (6/10 pont, ha értékelni kellene); ha őszinte vagyok, a Radikálisok Kézikönyvéből (ami szerintem messze a legjobb DH kieg. eddig) több hasznos dolog van a birodalmi krédóról, mint ebben.

A csatanővér véleményem szerint nem tápos a kezdeti felszerelésével; sokkal inkább a DH kezdő karakterek azok, amelyek nagyon gyengék ahhoz képest, hogy a Birodalom legnagyobb hatalommal rendelkező, legrettegettebb szervezetének kötelékébe tartoznak. Megértő mesélő ezt könnyen kompenzálhatja.
jokaero @ 2012.01.20. 22:36
mi a gondod az ascensionnel creep?:D
creep @ 2012.01.19. 13:32
Szerintem a leggyengébb kiegészítő egyértelműen az Ascension. A Blood of Martyrs-nak sem elsősorban a stuff, inkább a fluff része fontos.
Diocletianus @ 2012.01.18. 08:23
auer: erre én is gondoltam, az errata alapján sejthető efféle törekvés. A probléma az, hogy ha tényleg ez a cél, akkor viszont más hibák csúsztak be. Így pl. a gyóntató megkapja, de nem tanulhatja meg a birodalmi krédót, vagy a műveltséget, a csatanővér meg a műveltséget és a magas-gót nyelvet.
Proximo: jogos a Book of Judgement, valahogy átsiklottam felette. Tényleg kicsit hosszú lett, de úgy voltam vele, ha már "kicsit meg is csúszott", legalább legyen alapos.
Proximo @ 2012.01.17. 10:43
A Daemon Hunter mellett már megjelent a Book of Judgement és hamarosan kapható az Only War is.
A megjelent kiegészítők közül a Martyrs lett a leggyengébb, de sebaj, a másik kettő bőven kompenzál.
Az ismertető részletes, szép munka, de talán egy kicsit rövidebb is elég lett volna. A Gratula mindenesetre jár!
auer @ 2012.01.17. 07:53
Kösz az ismertetőt (még ha kicsit meg is csúszott)

"Emellett szerkesztési hiba is csúszott a csatanővérek fejlődési táblázatába, három olyan képzettség is megtanulhatóként szerepel, amit alapban megkapnak, így első szinten elég korlátozottak a fejlődési lehetőségeik."

Ez nem biztos hiba mert az új irányvonal szerint az induló képzettségeknek elsajátíthatónak kell lenni első rangban mert lehet h később adnak ki hozzá egy új alternatív induló képzettség csomagot ami nem fedi le ugyanazt de szükségesek lehetenk bizonyos képzettségek.