Armand @ 2012.02.13. 19:33
Teljes egyetertesem, es a spanyol film tenyleg oszehasonlithatatlanul jobb, mar ha ragaszkodunk az osszehasonlitashoz.
auer @ 2012.02.11. 16:44
Megnéztem kimondottan jó film. Jobban lekötött mint több másik film nem kezdtem le közben mondjuk netezni. A legvégén éreztem már kicsit nyújtva de annyi belefért.
sci-finek nem hívnám ahhoz semmi köze. De jó.
Lendar @ 2012.02.09. 21:14
mardnolor a Legendák és Enigmák: Kardok a ködben inkább dicsérve volt a kritikában és utána a fórumozók fikázták rommá.
Nocturna @ 2012.02.09. 13:56
@ mardnolor
En nem lattam a filmet, de a kritikat abszolut nem erzem fikazonak - negativ a hangvetele, az igaz, de azert eleg targyilagos.
Emellett kifejezetten az jott le, hogy az iroja is kedveli es ertekeli az alacsony koltsegvetesu, am agyas forgatokonyvvel biro filmeket - akarcsak te.
En sort fogok ra keriteni hamarost, az ismertetonek koszonhetoen, mivel a film azert nem tunik "veszett fejsze nyele" kategoriasnak.
BePe @ 2012.02.09. 12:55
mardnolor
en speciel ezt nem ereztem fikazasnak, plane nem automatikusnak :)
/sokat lehetett volna meg rugozni a karaktereken es szineszeken./

a cikk kb 80%ban visszaadta azt, amit en fogalmaztam volna meg a filmrol... szvsz kb 20-30 perccel volt hosszabb a film a cselekmenyenel, a plot bar jo volt, de nehany karaktert masszivan tuljatszottak... es ez adta meg a film rossz szajizet... :(
mardnolor @ 2012.02.09. 11:49
Nem értem miért kell egy kritikában automatikusan fikázni. Nekem remek szórakozást nyújtott a film. A színészek is és a karakterek is hozták az elvártakat (sőtt). A forgatókönyv egyenesen kiemelkedő a saját kategóriájában. Nem akart nagyobb lenni, mint ami belefért a storyba. A történet feszes és eléggé mozgalmas hogy bele tudjam magam élni. Mindent egybe vetve nekem egy nagyon kellemes meglepetés volt.
Hozzá teszem én imádom az ilyen kis költségvetésű profi sci-fiket, és örülök, hogy szép lassan azért egyre többel jönnek ki a lelkes készítők.