DrCsernus @ 2012.03.06. 08:18
Az egyik szervezőként örömmel látom, hogy azért van még potenciál Szegedben. Space Hulk valahol van a klub óriási warp-jában, ha jól tudom, úgyhogy ez nem lehet akadály, ha erre van igény. Szerintem megoldható, hogy a közeljövőben összehozzunk még egy ilyesmi nyílt napot kicsit komolyabb marketinggel.
BePe @ 2012.03.05. 19:26
koszi a javaslatokat.

marcius kozepen az ork amugyis tavozik onnan, megnezem mit lehet tenni egy hasznalhatobb naptarfunkcio erdekeben... :)
Attila @ 2012.03.05. 19:04
Esetleg nem lehetne a címlapon a zöld ipsét a fáradt aranyköpéseivel lecserélni egy valamivel átláthatóbb naptárra?
strato @ 2012.03.05. 17:02
OFF:
A naptár tényleg egy elég marginális feature itt az LFG-n. Én legalábbis nagyon ritkán tévedek rá, és jellemzően pont akkor nem jut eszembe, hogy megnézzem, amikor az általam keresett valami leginkább esemény vagy naptárbejegyzés jellegű. Valahogy jobban a felhasználók orra elé kéne tolni. Lehetne akár minden hónap elején egy összefoglaló hír azokról az eseményekről, amik abban a hónapban lesznek.
A másik oldalról viszont, ha szerveztek valamilyen, a cikkben bemutatotthoz hasonló programot, arról ti magatok is írhattok egy összeszedettebb cikket néhány kedvcsináló képpel, amit szerintem BePe boldogan megjelentet a hírek között.
Ugyanakkor szerintem nem szabad lebecsülni az offline hirdetések erejét sem. A környező kollégiumok és iskolák hirdetőtábláinak mindegyikére egy délután alatt ki lehet tenni egy-egy plakátot, meg ott lehet hagyni egy pakli kártyaméretű szóróanyagot is, illetve biztos van valamilyen helyi újság, ami szívesen lehoz ilyesmit a hasábjain, ha időben megkeresik vele.
Diocletianus @ 2012.03.05. 15:52
Bepe: egyet kell értenem auer-rel, néhány rendezvényről, ami egyébként benne van az eseménynaptárban, én is csak azért értesültem, mert kerülőúton személyesen is eljutott hozzám az információ. Tény: saját hibám, de sosem nézem az eseménynaptárat, hogy "közeleg-e valami érdekes?", inkább csak a főcím oldalra szoktam rápillantani.
auer @ 2012.03.05. 15:06

Az esemenynaptar erre a celra van fenntartva :)


Bocs Bepe de sztem elég használhatatlan az a része az oldalnak. Külön nem szoktam böngészni néha, ha legörgetek az "olvasottként megjelöl"-höz akkor átsiklok rajta, sajnos egyáltalán nem feltűnő. főleg h gyakran tele van pc játékok megjelenésével és elsikkad a lényeg. Tavalyelőtt pl így késtem le egy star wars versenyt amire elmentem volna. A korábbi főoldalas hirdetés sokkal jobb volt.
lightningrider @ 2012.03.05. 15:02
Azért az erősen relatív, hogy 60-70 ezres fizetésből hogyan elérhető egy 5000+ Ft-os társasjáték, de abban maximálisan igaza van a cikknek, hogy a fenti játékok részben pótolhatnák az idősebb generáció gondolataiba mélyen bevésődött klasszikus játékokat.
Antiserver @ 2012.03.05. 15:01
Space Hulk nem volt sajnos, csak az igény rá :)

Az esemenynaptar erre a celra van fenntartva :)

Jogos, lassan meg is tanulom már használni :D
BePe @ 2012.03.05. 14:59
Az esemenynaptar erre a celra van fenntartva :)
Antiserver @ 2012.03.05. 14:50
Hát igen, ahogy írtam, reklám terén lett volna mit hozzátenni még a dologhoz... egyébként Inkvizítoron volt hirdetve például emlékeim szerint, illetve facebook esemény volt hozzá kreálva, ismerősöknek kiküldött meghívók keretében. Őszintén szólva az LFG az előtte lévő napon jutott eszembe, akkor meg már késő volt hozzá (alapból amúgy nem gondoltam rá, túl reklámszagúnak éreztem az egészet).
De idén fogunk még rendezni nem egy ilyen alkalmat, amikről ígérem, már jóval többen fognak tudni! Ez meg addig legyen egyfajta kedvcsináló, hogy nagyjából mikre lehet egy ilyen eseményen számítani ;)