pp_lord @ 2012.04.04. 07:05
Sajnos a gyorsaság a minőség rovására ment abban az értelemben, hogy a játékosok egy pillanatig sem izgultak a harcok kimenetelét illetően. Szerintem ez nagy baj. Mint chomy-nál, kés a vajon effektus. A mohó hörcsög előjött belőlük a harácsolás közben, és az ismeretlentől való félelem is működött, egészen addig, míg meg nem jelent az adott ellenfél, akit 1-2 kör alatt kivégeztek. De amit legjobban sajnálok, hogy nem tudtam a lezárást követően maradni, hogy a csapattal tovább játszva összeállhasson bennük a kép (három termet kellett volna még felderíteniük)...
Glowface @ 2012.04.04. 05:21
Én azt vettem észre, könnyebbek lettek a harcok, viszont méginkább sokkal gyorsabbak. Ennyit szerintem megért a dolog, pláne így versenymesélésileg.
chomy @ 2012.04.03. 14:09

Nem lett egy jelentősen megkönnyítve egyébként?


Ami azt illeti, de. Az én játékosaim (akik később elnyerték a "legnagyobb mészárosok" különdíjat) úgy mentek végig a harci találkozásokon, mint kés a vajon. És nem azért, mert lágyszívű mesélő vagyok (bár ez is igaz).

Otthon/időkeret nélkül mesélve nem felezném meg a szörnyek HP-ját. Az első tesztmesét így próbáltuk, és pusztult is meg karakterem harcban. Itt-ott még további erősítés is simán beleférne.

Versenyen mesélve persze ez nem működött volna. Tudtommal csak egy csapat volt, aki már képes lett volna elmasírozni a végkifejletig (egyetlen átjáró választotta el őket), de nekik sem maradt rá idejük.
Sanctus @ 2012.04.03. 14:08
Azért nem kellett unszolni a történet felé, a kezdetektől fogva tudtam, hogy mi a kerettörténete a helynek, csak azt nem akartam, hogy ezt a játékosok tudják. Minden igazi labirintusnak van egy története!

S de, jelentősen könnyítve van a modul, különösen az első vázlathoz képest. De az aránylag alacsony halálozás szerintem annak köszönhető, hogy a játékosok is inkább gondolkodtak, s kreatívan oldották meg a szobákat, nem csak hent volt és perszepsön csekk.
galu22 @ 2012.04.03. 12:22
Átolvastam és nagyon tetszetős az anyag!

Nem lett egy jelentősen megkönnyítve egyébként?