miklas @ 2012.08.15. 07:20
Azért Burtont Uwe Bollal ey lapon emlegetni nem kis merészség.
Matzi @ 2012.08.03. 11:05
Nem sok rendező van, akit névről ismerek, és nem sok olyan ember van, aki miatt inkább nem nézek meg egy filmet, de Tim Burton kiharcolta magának mindkettőt, így bekerült abba a kategóriába, ahol Uve Boll is van. Szóval a "nem tud mellényúlni" kiejelntést én sem érzem helytállónak. Persze ízlések és pofonok... :)
Malitia @ 2012.08.03. 08:43
Kedvenc részem a színpadi verzióból (a film kihagyta legalább a felét). A sorozatgyilkosság tervezése ritkán ilyen fülbemászó és még ritkábban van tele ilyen sok hülye szóviccel. :D

Darkmore @ 2012.08.03. 06:42
A film rossz. Mikor a végén a kiscsaj benyögi, hogy igen én meg egy vérfarkas vagyok, olyan érzésem volt mintha az arcom fostak volna.

Depp szörnyő, a hülyegyerek pufi arcával, ami össze van kormolva, hogy ne legyen már olyan pufi..., ehh nem is szapulom tovább a többieket, csak visszajönnek a rossz emlékek.

Rorschach viszont nagyon tetszett, nem gondoltam volna, hogy elboldogul egy ilyen szereppel is, brávó.
Morak @ 2012.08.02. 11:29
Üdv!

Ha már néhány embert megmentettem a kritikámmal, akkor megérte. :D

Köszönöm a hozzászólásokat.


Annyit még hozzáfűznék, hogy a kritikám elején írt kis bevezető nem véletlen született. Nem mondanám magam Tim Burton rajongónak, de tényleg nagyon jól szórakoztam a filmjein. Talán elmebeteg kijelentésnek tűnik, de jól szórakoztam a Charlie és a csikigyáron, az eredeti musical ismeretének hiányában a Sweeney Todd-on is, imádtam az Alíz Csodaországban látványvilágát (az amúgy is kusza történet továbbgondolását nem), sorolhatnám. Valamiért számomra megfelelő szórakozást tudtak nyújtani, más-más okokból persze.

Ezzel csak azt akartam kifejezni, hogy ha egy olyan embernek is szenvedést okozott ez a "film" aki a rendező kevéssé jól sikerült művein is képes volt szórakozni akkor ott már tényleg nagy baj van. :)

Tisztelettel:

Morak


U.i.: A Jockey Ewinges hasonlatért tartom a hátam a hölgyek előtt. :D
Dralius @ 2012.08.01. 12:11
SlyZero @ 2012.08.01. 09:51
Burton nagyszerű látványtervező, de minden más filmes munkától tűzzel-vassal-nukleáris fegyverekkel kellene távol tartani.
Még úgyis, hogy mindig jár mellé egy ajándék Johnny Depp.
Nocturna @ 2012.08.01. 09:35
Az elso benyomasom az volt a mozival kapcsolatban: Burton+Depp, jol hangzik! A masodik: Depp, mint vampir...? Ez meg erdekes is lehet, hatha valami uj megkozelites! Aztan meglattam a film elozeteseit, es ott el is dolt a mozi sorsa nalam - mar az elozetesek is nagyon eroltetettek, es totalisan erdektelenek voltak, gagyi poenokkal (pedig azokbol a legjobbakat nyomjak bele). Asszem, ez meg otthoni vetitesre sem lesz erdemes nalam.
A kritikad elegge egybevag a prekoncepcioimmal, igy megerositest nyert a "kimarad" kategoria. Kösz!
sly0007 @ 2012.08.01. 08:17
Sok régi dallas rajongó hölgy kritizálhatja ezt a kijelentésed: "Csak ellentétben Jockeyval, Eva Green valami elképesztően szexi!" :)
Amúgy a kritika jó, énis úgy álltam fel a film elől, hogy nem értettem egyáltalán miért néztem végig. Megjegyzem elég sok filmmel vagyok így. Lehet nekem nagyok az elvárásaim?
Malitia @ 2012.08.01. 06:52
Általában én is kedveltem Tim Burton filmjeit (amelyiket láttam persze)... egészen a Sweeney Todd-ig (B@zz, hogy lehet így hangulatilag agyonvágni az egyik legsötétebb humorú Broadway musicalt?).

A kritikákat elnézve a Dark Shadows-t is kihagyom. Vagy lehet megpróbálom levadászni a TV sorozatot amit állítólag átdolgoz az a bemutatók alapján nem volt olyan nagyon rossz. :)