Ynas_Midgard @ 2013.04.23. 17:11
@Premier
Kösz, hogy szóltál; olyan ritkán nézek fel Mr Crawford honlapjára, hogy néha egészen sokára tudom meg, mi jót publikált.
Premier @ 2013.04.23. 10:08
Csak hogy naprakész legyen az adatbázis:

Megjelent egy ingyen letölthető nyolcoldalas kiegészítő, a The Yellow Bone Legion. Egy újfajta élőhalottal, a Járó Szellemmel, és az őket teremtő átkozott varázstárggyal foglalkozik. A Járó Szellemek önálló akarattal bírnak, az élőktől csak nehezen lehet megkülönböztetni őket, és "haláluk" után a fizikai roncsolástól függően pár év (vagy évszázad) alatt újra feltámadnak. Egyaránt alkalmasak PC-nek vagy nehezen leleplezhető ellenségnek.
Bendoin @ 2013.02.09. 07:09
Ez az Echo... érdekesnek tűnik, kösz az ismertetőt!
Orastes @ 2013.02.07. 10:59
Tetszik ez a kiegészítő, főleg, hogy kis igazítással bárhova lehet konvertálni pl. a varázslatokat, tényleg van, ami inkább NPC/főellenség kezébe való.
auer @ 2013.02.07. 09:59
Igen kb így működőképes ez a rendszer, játék közben már nem annyira.
Bulldy @ 2013.02.07. 09:20
Nekem lenni nagyon színpátíkúsák ezek kiádványok? Occó? :)

Auer:
Szerintem nem mindenkinek való ez a fajta móka. Én ha az öt fős csapatomban gondolkodom, akkor valószínűleg két ember imádná, egy jól szórakozna vele, ha épp olyan napja van, a maradék kettő pedig a "szóljatok, ha menni kell valami küldetésre" jelleggel reagálná le.

Én biztos úgy próbálnám megoldani, mint anno a városmegszerzős Forgotten Realms kampányomban: az erre fogékony játékosokkal a játékülések között lelevelezni a menedzsment részt, a többiekkel pedig játékon érzékeltetni, hogy a nagyban játszó társaik fáradtabbak, kialvatlanabbak, aztán vagy rákérdeznek, hogy ez mitől van (és lesz jó RP rész) vagy nem.

Bizonyos esetekben még arra is hajlandó lennék, hogy a menedzselős karakterek már csak a "háttérmunkában" vegyenek részt, a játékosaik pedig - ha akarnak - hozzanak új karaktereket a terepmunkára.
auer @ 2013.02.07. 07:42
Az An Echo, Resounding-ot itt fórumon ajánlották mint nagy léptékű birodalomigazgatós könyv. Jól össze van rakva, viszont egy hasonló PF kampány után azt mondom ez a stílus nem biztos h asztal mellé csapatjátéknak való.