doc @ 2013.07.11. 19:50
Korábban már találkoztam a játékkal a GOG-on, akkor élvezettel szemléltem, de végül nem lett belőle vásárlás, talán a borsos 10 dolláros ár miatt. Aztán olvastam a cikket és kicsit jobban belemerültem a témába, majd egy hete megvettem. Azt kell mondjam, remek vétel volt. Rendkívül hangulatos, jól megalkotott szabályrendszerű, és a poénok is kellemesek, bár nem röhögöm magam halálra, de azért elmosolyodok... Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Valamint a leírás pedig remek és hatékony kedvcsináló. Ha találsz még ilyen remekművet, ne tartsd magadban a következő cikkedet! :-)
Nevermore @ 2013.06.05. 17:56
Engem megfogott ez a cikk. Te igazán olyan lehetsz, ahogy írsz: sodró, lendületes és kedvcsináló! Mivel élek halok a nosztalgikus játékokért, ez a cikk a LEGJOBBKOR jött! Köszi érte és ne habozz még ilyen remek olvasnivalót írni! :-)
Olman @ 2013.06.05. 15:36
Hangulatos kis játék, kedves kikacsintásokkal más játékokra és geek-elemekre...

Kicsit csalódás, hogy a nehezebb szinteken emlegetett manuális mentés nem megvalósítható, így gyakorlatilag vagy egyhuzamban végigviszed nehéz fokozaton vagy könnyű fokozaton kényelmesen, kihasználva az rendszer általi autosave lehetőséget...
VIC @ 2013.06.05. 09:52
,,a szerző Francisco Téllez de Meneses, aki az elmúlt két évben mással sem foglalkozott, csak a játékával"

Kivéve havonta két-három napot... :)
VIC @ 2013.06.05. 09:49
,,a szerző Francisco Téllez de Meneses, aki az elmúlt két évben mással sem foglalkozott, csak a játékával"

Kivéve havonta két-három napot... :)
oil_ali @ 2013.06.05. 09:09
Birbin:

Mi az a "Point and Click "?


"Point & click is an interface featured in a specific kind of adventure game, where you click on objects and characters to interact with them."

Mi ebben a játékban az eredeti?


Mit adtak nekünk a rómaiak? :)

Az, hogy kitűnően ötvözi az oldalnézetes arcade játékok játékmenetét az RPG funkciókkal. Az, hogy a szerző remekül inplementálja benne a a questeket erre a 2D felületre. Az, hogy olyan hangulata van, mint egy 82-es AD&D ülésnek, és ennél nem is akar többet.

kabal:
Látod, pééééldául a Witcher2 nekem kifejezetten nem tetszett.
Az UnEpic pedig a felsoroltakkal szemben olyan játék, amivel öt percre is le lehet ülni játszani, és úgy is szórakoztat.
Birbin @ 2013.06.05. 08:14
Mi az a "Point and Click "?

Mi ebben a játékban az eredeti?

Részemről maradok a "a már-már tolsztoji magasságokba emelkedő történetszövésű 3D csodák"-nál. :)
kabal @ 2013.06.05. 07:44
Amíg olyan játékok jönnek PC-re (is), mint a Dark Souls, Witcher 2, Skyrim, Kingdoms of Amalur, vagy a Mass Effect, hidegen hagy, mennyire eredetiek.
Konzolon meg sorra jönnek olyan címek, mint a The Last Story, Xenoblade Chronicles, vagy a Dragon's Dogma. Nincs itt semmi gond.