ndee @ 2013.08.18. 22:43

sultankalifa

a betat lattam, az nem volt kamu, csak meg van/lesz vele melojuk.


És, hogy tetszett?
BePe @ 2013.08.14. 15:18
sultankalifa

a betat lattam, az nem volt kamu, csak meg van/lesz vele melojuk.
sultankalifa @ 2013.08.14. 14:57
nekem ez egy kamunak tűnik, amivel a kedves ötletgazda a websopját reklámozta, illetve lóvét próbált szerezni a nyarraláshoz, mivel egy hónap alatt sem osztott meg semmilyen infot, amire kiváncsiak lettünk volna. sajnálom érdekelt a dolog.
ndee @ 2013.08.14. 11:51
Elkészült végül az az összefoglaló a játékról?
slaGerzson @ 2013.07.17. 12:01
Na végre, megint valami izgalmas kezdeményezés!!

Remélem, nem túlbonyolított, minden fűszál mozgására kiterjedő, pepecselős szabályok lesznek. A Coyote is sokkal jobb lett volna, ha valami minimalistább szabályokat használt volna és több hely marad a háttérvilág leírására, egyedi helyzeteinek összegyűjtésére és hozzá passzoló spéci és egyszerű szabályokra...
wapper @ 2013.07.15. 18:18
Hát gorak, azzal egyetértek, hogy sz.r könyvet nem kell venni, mert nem éri meg az árát.
Viszont a szavaidból nekem az jön le, hogy bármennyire is ostorozod a kiadókat, a silány tömegtermékeket, a csupán marketing által eladott írásokat, végső soron te mindenfajta könyv megvásárlása ellen vagy, akkor se vennéd meg ha a világ legjobb könyve lenne. Javíts ki ha tévednék.
Ezzel pedig mélységesen nem értek egyet. Akkor sem, hogy én a jó könyveket is csak egyszer szoktam olvasni, és onnastól porfogó. Az általad kifogásolt 3000 forint sajnos nem túlárazottságot jelent, ugyanis az (jó könyv esetén) több óra szórakozás, amit ha épp nem a tv előtt bambulva vagy a neten lógva érnél el akkor sem lenne olcsóbb. Pl. elmenni barátnőddel egy étterembe vagy elmenni a moziba másfél óra élményért pattogatott kukoricával vagy barátaiddal lefoglalni egy tekepályát 2-3 órára stb. stb. mind kijön annyira fejenként. Persze sok pénz az, de nem azért mert túl van árazva, hanem mert keveset keresünk (de ez más téma, persze már így is régen offtopic vagyunk).
Egy lentebbi hozzászóló szavaival élve én is meglátogatom torrentországot, de ehhez nem gyártok valami fennkölt ideológiát hogy most akkor hősiesen harcolok a multik meg a selejt termékek ellen. Arról meg végképp nem beszélem le az esetleg nálam jobb módban élőket, hogy megvegyenek valamit amit használnak. Akkor is, ha csak egyszer használják, mint a könyvet. Főleg, mert a hányszor használható kérdésnek nincs is értelme, sokkal inkább annak, hány óra szórakozást nyújt. Lásd összehasonlítva manapság a számítógépes játékok 20 óra körül nyújtanak (feltéve ha jók persze, illetve most nem multiról beszélek), és vagy 3-szor annyiba kerülnek, szóval ezen a fronton sem veszít a könyv (persze páréves játékok olcsóbbak, ahogy használt könyvet is olcsóbb venni, az indie játékok is olcsók, azokban viszont nincs 20 óra).
A jó könyveket meg igyekszem megvenni, az pedig az internet korában már előre sem annyira zsákbamacska, hogy jó-e, mint amennyire beállítod.
sultankalifa @ 2013.07.15. 15:43
Hát szét offoltátok rendesen, én meg hiába várom, hogy bármivel többet megtudjak a játék világról/szabályrendszeréről stb.

off könyvtár, videótéka és már nincs is útban a cucc:).
Petrus @ 2013.07.13. 21:48

Az, hogy egy terméket nem veszek meg, nem okoz negatív visszacsatolást és kárt a gyártónak? Dehogynem, semmi más nem okoz nagyobb kárt. Nem is értem ilyen ostobaságot hogy állíthatsz. Ha nem veszi meg tíz ember, az tízzel kevesebb termék. Tényleg képtelen vagy felfogni, hogy itt pénzről van szó? A gyártót az motiválja leginkább, hogy megvedd a termékét, aki mást hisz az saját magát csapja be. Ez még önmagában nem bűn, nyilván meg akar élni belőle.

Ha nem veszi meg tíz ember, mitől lenne rögtön tízzel kevesebb termék? Megveszi másik tíz, máshol, máskor. Attól még, hogy fölényesen ellépsz mellette, a nyomodban jövők ugyanúgy megvehetik. Tehát semmiféle visszacsatolást nem adsz neki, még csak kárt sem okozol.
Kára akkor lenne, ha bekalkulálná, hogy a termék bekerülési ára X összeg és egy adott csoport minden tagjától elvárt, hogy megvegye, különben nem kapom vissza a pénzem. Pl. készítek egy DLC-t egy játékomhoz és elvárom, hogy mindenki, aki az alapjátékot megvette, ezt is megvegye. Ha nem veszi meg mindenki, na az a tényleges kár.
De mivel a legtöbb esetben ilyen nincs, minden eladott példány egy valamekkora nyereség (az alap bekerülési költségen túl). Tehát egy fillér kárt sem okozol neki, mert nem te vagy a célcsoportja és a költségeit úgy lőtte be, hogy arányosan a lehető legtöbb potenciális vevőt érje el.
Attila @ 2013.07.13. 17:20

U.i. (és pont ideillik): Volt még valaki rajtam kívül innen, aki adott pénzt a Golden Sky Stories KS kampányra, mert rettentően kreatívnak és cukinak találta már csak a felvezetését is - annak ellenére, hogy idehaza soha az életben nem fog játszani vele? :) (És azóta már megkaptam a nem végleges pdf-et is és oltárian aranyos és jópofa.)


Fakk. Ha idejében szóltál volna...
@ 2013.07.13. 17:02
Hát nem ér annyit, mintha hivatalosan beismerték volna, hogy sz*rt hoztak össze, főleg mivel ez sztandard procedúra a steam-en, de a semminél nyilván többet ér.