strato @ 2013.08.22. 21:03
Hozzárakták a HB-höz a Red Alert 3 - Uprisingot és... A Populoust! :D
DiMalto @ 2013.08.19. 10:01

Ez csak egy afféle múltban gyökerező plusz lehetőség, amit még ki lehet használni, de ez is nagyjából csak arra jó, hogy a rokonoknak/barátoknak elpasszold az így feleslegessé vált Origin kulcsokat.
Mivel az egész bundle-nek az Origin népszerűsítése a célja, szerintem az EA ezt sem bánja.

Jah, nem hiszem, hogy ebből gond lenne (főleg, mivel az EA nem is részesül az ellenértékből, csak a jótékonysági szervezetek, meg a HB), de azért egy ilyen csomagért nem sok az a 230HUF!
Vagy 1.300, ha kell még a BF3, meg a Sims2 is...
strato @ 2013.08.19. 09:51

Nice!
Persze kérdés, hogy ki az, aki sajnál még 1 dollárt azért, hogy meglegyenek a játékok mindkét rendszerben.

Mivel Origin kódot eleve adnak minden a csomagban szereplő játékhoz, mindkét rendszerben aktiválhatod eleve azt a maréknyit belőle, amihez Steam kulcsot is adnak. Ez csak egy afféle múltban gyökerező plusz lehetőség, amit még ki lehet használni, de ez is nagyjából csak arra jó, hogy a rokonoknak/barátoknak elpasszold az így feleslegessé vált Origin kulcsokat.
Mivel az egész bundle-nek az Origin népszerűsítése a célja, szerintem az EA ezt sem bánja.
DiMalto @ 2013.08.19. 09:35

[font=Arial, Verdana, sans-serif][size=3]Teszteltem a Steames duplakódos történetet, és működik.[/size][/font]

Nice!
Persze kérdés, hogy ki az, aki sajnál még 1 dollárt azért, hogy meglegyenek a játékok mindkét rendszerben. Nyilván vannak kereskedők, de ez után a bundli után már nem nagyon lesz értéke a benne foglalt játékoknak.

Mondjuk az is igaz, hogy ha már egyszer fizettem egy játékért, akkor ne legyek limitálva, hogy honnan, melyik rendszerből tölthessem le...
Petrus @ 2013.08.17. 11:45
ENnie Awards 2013 győztesek
strato @ 2013.08.17. 08:32
Akkor már említsük meg a Kalypso hétvégét is:
http://store.steampowered.com/sale/kalypso_weekend_2013
Petrus @ 2013.08.16. 17:06
Thief Gold és II a Steam-en 1.74 euróért (vagy Collection kiadásban 4.74-ért). Emellett Disciples és MDK részek szuperolcsón, Paradox játékok 75% kedvezménnyel.
@ 2013.08.16. 13:24
Wow, nem gondoltam volna, hogy összejön nekik, pár napja még vagy 15K hiányzott. Nagyszerű és restecpa!
***
A Demon Stone valahogy nem tetszik, a NWN1 meg borzasztóan fapados (főleg a zseniális NWN2-höz képest), olyan mint a Diablo.

Ugh, a Bulletstorm pedig marhajó, főleg Jennifer Hale miatt.
strato @ 2013.08.16. 12:35
[font=Arial, Verdana, sans-serif][size=3]
Teszteltem a Steames duplakódos történetet, és működik.[/size][/font][font=Arial, Verdana, sans-serif][size=3]
A Steamen való aktiválás után el kell kezdeni a játék telepítését, és utána jobb katt a játék nevére a listában. A "View CD Key" opcióval feljön egy ablak, amin egy gombnyomással vágólapra tehető a kulcs (utána a telepítést akár le is lehet állítani). Ezt a kulcsot aztán az Originben fel lehet használni a "Játék hozzáadása..." menüpont alatt. Így a Humble Bundle-ben kapott, ugyanerre a játékra szóló Origin kód megmarad, azaz másnak elpasszolható.[/size][/font]
[font=Arial, Verdana, sans-serif][size=3]
Ez csak azokkal a játékokkal működik, amiket már az Origin létrejötte után jelentek meg, így a Dead Space és a Mirror's Edge-dzsel nem. A Burnout Paradise, a Crysis 2 és a Medal of Honor minden további nélkül aktiválható a fenti módszerrel mindkét rendszerben.[/size][/font]
strato @ 2013.08.16. 11:43
Némi spekuláció, de azért megosztom:
A Humble Origin Bundle-höz állítólag félidőben a pirossal jelzett játékokat fogják hozzáadni:
http://i.imgur.com/dHgtwGC.png

Végül bármit is adjanak hozzá a csomaghoz, az a szabály most is él majd, hogy akik addig akár csak $1-ral beszállnak a buliba, azok megkapják az extrákat is. Utána már csak azok, akik átlag fölött fizetnek.

Még egy infó, amit még ellenőrizni kellene:
Állítólag, ha egy EA játékot aktivál az ember a Steamen, akkor a Steam ad még egy teljesen különböző Origin kódot ugyanahhoz a játékhoz. Lényegében tehát 3 felhasználható példányt (kulcsot) jelent minden olyan játék a pakkban, ami mindkét rendszerben aktiválható; 1 a Steamhez és 2 az Originhez.