strato @ 2014.10.21. 23:28
Ahogy várható volt, a Human Resources gyűjtését lelőtték:
http://www.vg247.com/2014/10/21/human-resources-kickstarter-cancelled-by-planetary-annihilation-dev/
Ellach @ 2014.10.14. 18:46
Üdv!

Esetleg nem tudja valaki, hogy a Dragon Age-ben miként tudom átállítani a nyelvet?

Szomorúan konstatáltam, hogy magyar nyelvű az általam letöltött program, de így semmi értelme nekiállni, vissza kellene állítani angolra, ha lehet egyáltalán.

Ha nem lehet... akkor bizony hiába volt ingyen. Pedig nagyon megörültem neki. :(
Petrus @ 2014.10.10. 21:01
Dragon Age: Inquisitor PC-s követelmények
strato @ 2014.10.10. 11:46

Egy egyszerű, mégis sokrétű játék:
http://www.kongregate.com/games/molkman/moon-waltz

Petrus @ 2014.10.10. 10:25
Dario Argento is a közösségi gyűjtésre "fanyalodott": az IndieGoGo-n kalapoz pénzt következő horrorfilmje elkészítéshez, amelynek Iggy Pop lenne a főszereplője. A film sztorija a germán "sandman" rémtörténetekre épülne, nem a Gaiman-féle képregényre (amiből szintén lesz film és/vagy sorozat): ebben a változatban az álomhozó kilopja az aludni nem akaró gyerek szemeit és felviszi a holdra, a saját, éhes gyerekeinek, akiknek ez a kedvenc csemegéje...
Vorador @ 2014.10.10. 09:40

Megjelent a napokban a Crow című játék. Bár agyon van dicsérve, szeretnék figyelmeztetni mindenkit, hogy ne higgyetek a reklámnak, mert nagyon rossz játék!

 

A trailer és a leírások alapján felkeltette az érdeklődésem. Nagyon jó történetet ígértek, egy holló a főszereplő, hangulatosnak tűnt a világ, stb. Mivel olcsó is volt, megvettem és tettem vele egy próbát.

 

A valóság:

- nagyon rövid játékidő, elejétől a végéig 104 perc

- tök primitív harc: van egy támadásod és egy pajzsvarázslatod

- unalmas harcon kívüli játékmenet: drágaköveket gyűjtögetsz a térképen, illetve találhatsz challenge mapokat, amiken... drágaköveket gyűjtögethetsz!

- nulla történet: a világot nagy veszély fenyegeti, de te legyőzöd a fődémont

 

Nagyon mérges vagyok magamra, amiért így bedőltem a Crowról szóló áradozásoknak. Ha valaki érdeklődne a játék iránt, annak azt tanácsolom, hogy legyen okosabb nálam és messziről kerülje el.

strato @ 2014.10.10. 08:55
Köszi, Petrus! :sor:
Petrus @ 2014.10.10. 08:42
Akkor belepótlok még, ha már ennyire sovány a felhozatal. :)

- Focus hétvége a Steam-en: Blood Bowl, Of Orcs and Men, Divinity Anthology, Another World (a felújított), Cities XL, stb.
- A GOG-on kb. egy hete megy már a "mutator" akció. A választott játékok listája időnként frissül, ezekből kell értékben összeválogatni annyit, hogy megnyíljanak a mutator zárak, és ha mindhárom kinyílt, kapsz egy random játékot.
- A Szukits még mindig akciózik, ezúttal vasárnap éjfélig egy csomó könyv 50-60%-on vihető.
- Sean K. Reynolds új szerepjátéka, a Five Moons a 3e/4e hagyományokat próbálja ötvözni egy, az ígéretek szerint flexibilisebb rendszerben.
- John "megmondóember" Wick ismét megmondta, azóta a fél rpg-s internet ezen pörög és szedik apró cafatokra a véleményét.
- Bár a múlt héten már írtam, ismét megemlíteném a Human Resources játékot, ami határozottan jól néz ki és szerintem jópofa, ötletes is, mindig akartam ilyet mesélni rpg-ben is. :)