Ratface @ 2016.03.25. 14:59

Gratulálok a játékotokhoz!

Jó volt olvasni!

rmordon @ 2015.03.19. 11:23
Gratu! Nagyon tetsztt, meghozta a kedvem a shadowrunhoz. Nem igazán érdekelt ez a játék eddig, bár nem is olvastam hozzá az az igazság. Hangulatos a leírásban szereplő környezet. Leszámolás a nyomortanyán nagy munkagéppel... Aranyos ez az összecsapás tervezgetés. Már csak a fedező sniper hiányzott
God save the LFX!
Kashuka @ 2015.03.18. 16:43
Köszönöm az észrevételeket!
Az adeptus sebesüléseire nem is emlékeztem, bár gyanús is volt, mintha nem esett volna el olyan könnyen a fémszörnyeteg. :)

Karmazsin:
A helyzetet leginkább azért nem akartam tovább bonyolítani, illetve nehezíteni, mert az egyik alap célja volt a mostani kalandomnak, hogy sikerüljön pontosan egy estés programot csinálni belőle - az LFX-es játékszervezésben nagy törést tud okozni, ha újra és újra össze kell szervezni a csapatot. (Mondjuk velük pont tudtuk is folytatni gond nélkül).

E mellett igazából a három fő ellenfél a troll, az ügynökök és a helikopter volt. Mindegyikre elég jó és logikus megoldásokat találtak ki a játékosok (a trollt meg elverték), úgyhogy úgy éreztem, jár nekik a sikerélmény. Mondjuk tény, hogy hírhedten vajszívű mesélő vagyok. :) (Cthulhu játékosaim nem röhögnek!)

hantarex:
Nem vagyok sem újságíró, sem irodalom-bölcsész, de amennyire tudtam, utánajártam: e szerint teljesen bevett magyar szó a "jelentékeny". Eredetét, vagy hogy tájszó lenne, nem találtam; mifelénk gyakran hallom. Kétségtelen, hogy elég régies hangzású. Hja, hát ez van ha az ember egészségtelenül sok fantasy könyvet olvas...
De hogy súlyosbítsak a helyzetemen, még az unszimpatikust is használom, és a fülemben az antipatikus cseng furcsán! :D
Thirlen @ 2015.03.18. 11:48
Örülök, hogy segíthettem. Mindig öröm, ha sikerül meghoznom valakinek a kedvét egy kis Shadowrunhoz. Csak így tovább!
Harlequin @ 2015.03.18. 08:43
Nem volt annyira könnyü a dolog, mert ennél a résznél --> "az adeptus így szépen lassan ájultra veri a trollt." <-- a troll adeptus (az én karakterm:)) is kapott rendesen sebeket. Súlyosan megsérült amikor Krieger előcsattintotta a wolverjét és nekiállt azzal hadonászni.
hantarex @ 2015.03.17. 21:55
Nem szeretnék nyelvtannácinak tűnni, de nekem a "jelentékeny" nagyon zavarja a fülem. Jelentéktelen vs jelentős. Nálam ez egy kategória azzal ha valaki a szimpatikus vs antipatikus helyett azt mondja, hogy unszimpatikus... Vagy eddig én éltem egy gödörben és elhaladt felettem a nyelvújítás?
Karmazsin @ 2015.03.17. 18:45
Így kell jó tervet készíteni és jól kivitelezni. Már csak egy jó 'arc' kell a csapatnak, és jól meglesznek.
Az is hozzá tartozik, hogy piszok szerencséjük volt a mesélő szörnyű rossz dobásaival. Ha sorozatban ilyen peches dobások jönnek ki, nem lett volna érdemes egy kicsit csalni, hogy nagyobb legyen a megérdemelt győzelem, ne legyen túl könnyű az akció része a melónak?
Kashuka @ 2015.03.17. 11:45
Köszönöm, javítottuk!
De bárhogy keresem, nincs olyan szó hogy szesze, hogy tovább ragozzam... :(
Úgy tűnik egyszerűen szabotálta a gépi ellenőrzést valami pimasz, a hibás írásmódot is elfogadja.
Marvin @ 2015.03.17. 10:53
Szeszélye <---- Mivel nem valami "szeszé" nevű dologról van szó, hanem szeszéLYről.
auer @ 2015.03.17. 08:54

Jópofa beszámoló :)