Siffad @ 2015.09.06. 19:04
Remélem, még nem fulladt ki a játékkedvetek, mint az orkosnál. Várjuk az újabb beszámolókat.
Remélem, még nem fulladt ki a játékkedvetek, mint az orkosnál. Várjuk az újabb beszámolókat.
Aszketa @ 2015.08.06. 09:37
Igen, én is alátámasztom DrBala véleményét. Ezúttal valóban gyengére sikerült a "kaland". Valljuk be, hogy elég lineáris volt és hiányzott belőle a kavarás, a meglepik, a csavarok. Mivel alapvetően a krónikát a lejátszott kalandok alapján írom, így nagyon ezen nem tudtam változtatni. Ráadásul a játék alapvetően a rigóra épült, aki a második alkalmon nem is tudott részt venni, úgyhogy voltak bajok, csak már be akartuk fejezni, így, vagy úgy. Ez lett belőle. :) Bízok benne, hogy DrBala visszaveszi a mesélői stafétabotot és a jövőben a krónikák történeti része is élvezhetőbb lesz. A beugrós mesélőink valahogy perverz élvezettel kiviszik a csapatot vidékre, amiből eddig jó még nem sült ki. :D

Egyébként nagyon köszönöm mindenkinek a biztató és elismerő hozzászólásokat, ezek valóban motivációt adnak a folytatáshoz. Annak pedig külön örülök, hogy ezek az írások egyben kedvet és hangulatot teremtenek másoknak is a játékhoz. :)
DrBala @ 2015.08.05. 20:40
Résztvevő játékosként: A sztori valóban uncsi volt. A 2. félidőben felbukkanó adeptusnak kimondottan örültem, mivel vitt egy kis szint az amúgy egysikú storyba.

Aszketa írása viszont sokkal jobbá teszi a mesét. Szóval jobb volt olvasni, mint lejátszani.

Mesélőként: az első (ork énekes elrablása) és a harmadik (céges meló kis meglepivel) igyekeztem kicsit mindenféle shadowrunra jellemzö dologról mesélni. Már dolgozom a köv storyn, amiben egy kicsit visszanyúlunk a régi eseményekhez, valamint TALÁN lezárunk egy-két elvarratlan szállat.
Szaky2 @ 2015.08.05. 18:36

Nagyon jó, kifejezetten tetszik, hogy a nagy magyar valóságban az árnyvadászok krumpliért mentek :) Hiányoltam azért hogy a krumplit nem egy szekérről veszik, ahol a kocsis nagy hangon kiabálja, hogy ITTAKRUMPLIIIIIIIII!!!!

aluminiumtrioxid @ 2015.08.05. 17:57
El nem tudom képzelni, a játékosoknak honnan támadt az a nagyon Darwin-díjas ötlete, hogy felengedjék az adeptust a kamionra, de végül is érdekesebb lett tőle a játék, szóval...
kavarajavarava @ 2015.08.05. 17:06
,, A fickó mind a három golyót leveszi mellel..." Na itt meg kellett állnom, mert már nagyon kínzott a nevetés :D
Jó sztori, jó stílusban. Az ilyenek hozzák meg a hangulatot a szerepjátékhoz.
Nagyon köszi!

U.i.: én kinyirattam volna Zsilettet a mesélő helyében... de ez apróság
Baka @ 2015.08.05. 17:04

Tetszett a játékbeszámoló, meg az előző is (az jobban, kicsit eseménydúsabb volt). Köszi hogy vetted a fáradságot és megosztottad az élményeket.

A játékosok hogy viselték a sok üresjáratot ebben a kalandban? Az utazás alatt nem sok minden történt velük.

cyberdog @ 2015.08.05. 14:03
Tetszett a cikksorozat, teljesen korrekt. Bár tudtam volna fele ilyen jót összehozni anno.
strato @ 2015.08.05. 12:10
Valamivel nagyobb ívű cselekményre számítottam, de játékos szemmel nézve így is lehetett benne épp elég esemény és végső soron akció is. Jó az írói stílus, olvasmányos az egész. Remélem, lesz még folytatás. ;)

A képeket honnan vadászod a cikkek mellé? Nagyon jól illusztrálják a leírtakat.