strato @ 2015.10.28. 10:26

Tényleg minden alkalommal lehet új dolgokat észrevenni a BttF filmekben. Ott van például Doki csintalan kölykének "magamutogatása" a harmadik rész végén, ami sosem tűnt fel. Egy animált gifen szembesültem vele először. Azóta persze leellenőriztem, mert nem hittem el, hogy benne van a végleges filmben. :)

A másik, aminél ledobta az agyam a gépszíjat, hogy az első rész vége és a második rész eleje nem ugyanaz. Újravették az egészet Elisabeth Shue-val, mivel Jennifernek nagyobb szerep jutott a második részben, és kellett hozzá egy kompetensebb színésznő. Itt egy összevetés:

 

Karmazsin @ 2015.10.28. 10:18
Említsuk meg Thomas F. Wilson által mindhárom filmben, mindenféle életkorban remekül alakított Biff karakterét.
Úgy érzem ő is nagy mértékben hozzájárul a film emlékezetessé tételéhez.
Az én kedvencem az öreg Biff
- Maguk rokonok?
- Halló! Halló! Van itthon valaki? Mit gondolsz miért szólít nagyfaternek?
Narmi @ 2015.10.27. 22:12

Szerintem zseniális ahogy Marty kerülgeti saját magát, illetve a családját, nehogy összefussanak. :) De legfőképp a Vulcanról érkezett Vader tetszett :D

23-marty-mcfly-darth-vaer-ritorno-futuro

Olman @ 2015.10.27. 20:57
A legjobb mozi, amit szerintem élményként azóta se nagyon tudott megugrani semmi a maga műfajában (könnyedre vett scifi)! :) Talán a Galaxis Őrzői került hozzá közel, de még így is lényegesen messze. És mindezt CGI nélkül, színészi játékkal, képzelettel, kézzelfogható díszletekkel!

Apropó, érdemes megnézni a Back in Time-ot, ahol a készítők, színészek és mások méltányolják a sorozatot.
Ork @ 2015.10.27. 20:36
Óriási trilógia, az egyik legjobb családi sci-fi, amit valaha láttam! És persze már a gyerekeim is látták, de azt hiszem, újra fogjuk nézni :-D