Thirlen @ 2016.04.02. 08:08
Bulldy:
Sajnos az élet közbeszólt.
 
Abdul:
Soha nem gondoltam volna, hogy valaha is bármelyik írásomat a - nálam örök kedvenc - Káosz szavához/szívéhez hasonlítják. Köszönöm!  :sor:
Bulldy @ 2016.04.01. 17:56
Engem biztos hajtana a büszkeség, hogy ha már így elszúrtam, akkor (néhány szinttel később) megpróbáljam jóvá tenni. Igazából most kezdődnek csak a kampány. :)

Bulldy
Abdul @ 2016.04.01. 16:39
Jópofa volt, nekem a megboldogult középiskolás-koromban olvasott Káosz szava/szíve félkomoly, könnyed kalandozgatós fantasy hangulatát hozta vissza nagy részben. Kösz. :)
Catles @ 2016.04.01. 06:33
No, ez nekem sokkal jobban tetszett mint az előző részek, vélhetően azért mert itt volt egy érdekesnek mondható szál. A karakterek bénázása engem nem zavart, bár az feltünő hogy a csapatösszetartás tényleg nem erősségük.

beornmaci (illetve mások): ha valaki fanyalog ezeken a játékbeszámolókon az nem biztos hogy azért van mert ő egy elitista akármicsoda, igazzy szerepjátékos stb., hanem szimplán nem tetszik neki. A szerepjáték is egy olyan hobbi ahol energiát kell belefeccölni (modul, karakterek, világ) ahhoz hogy működjön, és mindenkinél máshol van a határ amennyit minimálisan elvár. Ha pl. lementek a srácokkal focizni van akinek elég ha csak rugdossák a labdát, mások meccset játszanak ugyan, de nem veszik igazán komolyan, megint mások meg azt szeretik ha mindenki visszajön védekezni, küzd a labdáért, beáll a kapuba ha rá kerül a sor. Attól még megy a pályán a zrika, van nevetés és szórakozás, utána sör. Ettől még nem lesznek igazzy focisták.
Játékban is van aki csak rugdosni szereti a labdát, van aki lazulósat, van aki vérre menőt, mindegyiket lehet szeretni, de azért kívülről nézve valszeg a hajtós lesz a leginkább élvezetes (mármint a nézőknek) - az utolsó beszámolónál nálam már megvolt a hajtás, eredménnyel ez mondjuk nem párosult (10-0 az orknak :))
Karmazsin @ 2016.04.01. 00:57
Nem gondoltam, hogy nem élvezték a játékot.
Csak kezdett zavarni, mennyire nem tudták elkapni ezeknek a kalandoknak a lendületét.
A komolysággal pedig tényleg nem érdemes dobálózni.
Az kellett volna írnom, a helyükben én bántam volna, hogy a vidámság mellett nem sikerült a történeteket jobban megoldanunk, amire szerintem a csapat képes lett volna. Mesélővel együtt mindenkinek több szórakozás ugyanannyi idő alatt.
Ezért én is szívesebben olvasom egy sikeres játék leírását.
Nem várom el, hogy mindenki egyetértsen. :)
Így is szórakoztatóan volt megírva, de én a dokumentálásra szánt időt biztosan inkább a játék minőségének javítására áldoztam volna, ok lásd fennt.
beornmaci @ 2016.03.31. 22:26
A magam részéről mind az SR, mind a D&D kalandon nagyon jót szórakoztam.
A mesélő előadása nagyon tetszett.
A karakterek bénázása szintén.
Sajnos olyat nem lehet alkotni, ami mindenkinek bejön, az igazzy szerepjátékosok húzzák is rajta a szájukat, de ez ne rettentsen el, az írásaid a célját tökéletesen elérték: jó pár röhögéssel teli percet szereztek szerintem néhány embernek.
Úgyhogy részemről: gratula!
A csapat meg remélem még visszatér, mert szívesen olvasgatnám még a kalandjaikat, akár egy másik szerepjátékban is. :)
Orastes @ 2016.03.31. 19:52

Pontosan, sokkal jobb ez, mint az olyan jelleggel hirdetett partik, hogy:  "mi nagyon komolyan gondoljuk a szerepjátékot, de azért biztos megtaláljuk a közös hangot"-stílus, ami nehézkessé és vontatottá válhat. A Shadowrun beszámolók is pont ezért voltak nagyon jók.

Csontrago @ 2016.03.31. 19:07

Szerintem is nagyon jók ezek a kis kalandok. Nincs ezekkel semmi baj. Az, hogy ki, hogy játszik mindenkinek a saját ízlése, nem hiszem, hogy itt bárkinek meg kellene felelni. Én momentán szívesen olvasok játék beszámolókat mindig érdekel, hogy ki hogyan játszik. Várom a következőt. :)

Eberen_Orkodo @ 2016.03.31. 18:56
Nálunk a klubban sok olyan játékülés volt, ami komolyságban meg sem közelítette Thirlenék játékát, és mégis mindenki rettenetesen élvezte. Egy fárasztó hét után lemész a klubba, és egész délután, órákon keresztül nevetsz a haverokkal: ennél jobb és hasznosabb szabadidőtöltést nem nagyon tudok mondani. Főleg 30 után, amikor a nagybetűs élet kitapossa a beledet (munka, pénz, család, betegségek, stb.).

Nagyon szeretném a következő kampányt is olvasni, főleg Thirlen kiváló előadásában!
Baka @ 2016.03.31. 16:50

Én nagyon jól szórakoztam ezeken a beszámolókon, köszönöm hogy elénk tártad csapatod csetlés-botlásait.

 

A komolytalanságot tekintve inkább az jött át hogy a csapat agya nem nagyon áll rá erre a "kommandósfentezi" dologra. Ezt nem rónám fel hibának, maximum tapasztalatlanságnak.

 

Karmazsin:

"Nem akarok senkit megbántani, de szerintem már a SR játékuk után nyilvánvalóvá vált, hogy ez a csapat nem hajlandó a játékot komolyan venni, még önmaguk szórakoztatásának javítása miatt sem "

 

Én csak azt nem értem honnan veszed hogy nem szórakozott jól a csapat?

A "játék komolyan vételére" hivatkozni meg remélem érzed hogy elég magas labda.