Abdul @ 2016.05.17. 13:14
A Fabular nagyon bejövős, szurkolok nekik.
cyberdog @ 2016.05.16. 10:04
Az Assassins Creed már régen be volt tervezve de most hallok róla először hogy tényleg kész is lett. A Battlefieldben nekem tetszik az első világháború, végre azt is feldolgozzák, hiszen nem árt ha a jónép megtudja hogy semmivel sem volt jobb mint a második, sőt valamivel talán rosszabb is volt. A tankok pedig kábé valóban csak arra voltak jók amire a trailerben: frászt hozni az ellenségre.
A fabular egy álmodozós retrós kis jópofaságnak tűnik, és a többi is rendben van és várós. Ez a Depths of Durangrar izgalmasnak tűnik így vakon játszani.
Vorador @ 2016.05.15. 09:40

Kösz a híreket!

 

Elkezdtem hallgatni az S31-es Aktákat a World of Darknessről. Az elején arról beszélnek, hogy a vérfarkasok olyan szuper gyorsan gyógyulnak fel szinte bármilyen sérülésből, hogy az gyakorlatilag Rozsomák-szintű regenerálódás. Erre az egyik podcastos megjegyzi, hogy "Új Rozsomák, ha már ebben is kockák vagyunk."

Annyira jól esik hallani, amikor valaki tisztában van vele, hogy Rozsi regenerálódása Claremontnál még egészen visszafogott volt, és csak az utána következő íróknál jött be az a hülyeség, hogy másodpercek alatt felgyógyul bármiből. :)

 

Tök jó a beszélgetés, hallgatom is tovább. :)

elGabor @ 2016.05.15. 08:19

Elindult a Copper Dreams, a Whalenought Studios második játékának Kickstartere. A játék a készítők megfogalmazása szerint egy izometrikus Kurt Russel-szimulátor egy futurisztikus börtönkolónián - a Deus Ex által inspirált, de körökre osztott játékmenettel.

 

nornwarrior @ 2016.05.14. 07:54
majdnem Climhun néven léptetett be a rendszer :(
pedig nem vagyok meg ne is leszek climhun.
Na szóval:
Dooim: úgy látszik vissza az alapokhoz, Overwatch: jó lesz, Civilization: várós, Battlefield: hiba az első világégést erőltetni. Pláne hogy majdnem végig a lövészárok viszi a prímet. csak 16-tól lehet bősz tankokat látni. Mondjuk keleten sokkal mozgalmasabb volt az élet,de az meg gondolom nem elsz benne...
Olman @ 2016.05.13. 18:41
Szép kis kevercs ez a WoD műsor... egy, a világot nem ismerő kezdőnek lehet, hogy elég zűrzavaros így tényleges vonalvezetés vagy szerkezet nélkül az egész rendszerről beszélni, ebbe-abba belekapkodva, félig magyarul használva a kifejezéseket, félig torz angollal, egyéni véleményeket, hol összedobálgatják a felületes megértéseket, hol nem hagyják kibontani a mélyebb megértéseket, hanem ráaggatnak mindenféle popkult hasonlatokat... persze mindenki úgy játssza a játékot, ahogy jónak látja :)
Urban @ 2016.05.13. 16:27
Mindig lelkesen olvasom a Villámhíreket, mert manapság elsősorban innen értesülök a nem-asztali-szerepjátékos gamer hírekről. Most ez a Fabular tetszett meg nagyon, támogattam is, köszi az említésért!