efini @ 2017.11.22. 19:51
Nos... a szerverek egy része elég instabil, de az europe10 jónak bizonyult. A játék sok bugot tartalmaz mééég mindig, amiken személy szerint nagyon jókat tudok nevetni (Amikor a saját szelídített sárkányom öklel fel véletlen? Amikor egy horda ork pattog a levegőben, mintha idétlen csárdást járna? Az egyik mini-dungeonban támadó vérnyulakról nem is szólva!). Ráadásul folyamatos a fejlesztés.

A játékban eleinte valóban el lehetett fújni az épületeket, mint az a bizonyos BBW, de ezt már bőven javították, így igazából csak azoknak könnyű lebontani az épületét, akik nem gondoskodtak megfelelő védelemről, vagy nem tettek trónt le! Viszont az építés maga elég szórakoztató, kreatív.
A szintezés nagyon egyszerű, eleinte gyors, aztán persze 40. szint körül belassul, de igazából csak az nem ad XP-t, ha áll a kari egy helyben. Építés, alakítás, gyűjtögetés, előállítás, raidelés... minden aktív játék előre mozdít. PVP szerveren pedig külön jó, hogy lehet keresni a nagy, de nem irreálisan nagy térképen a többieket egy egészséges fosztogatás céljából, mert miért ne? Nekem személy szerint földdel tették egyenlővé az első nagy váram (fa), de annyira nem vert haza, hisz kerestem egy jobb helyet, és építettem újat, okosabbat, jobbat!

Így hát minden bug ellenére nekem azon az alfa-áron megérte, és még hetekkel később is nagyon jól szórakoztat! Egy jó csapattal még jobban szórakoztatna, úgyhogy aki az eu10re keveredne sárkányokra vadászni, azt szívesen látjuk! :)
Cain @ 2017.07.24. 13:29
Rövid bétázás alapján : Jelenleg kerülendő. Hosszú út áll még a fejlesztők előtt hogy bármi is látszódjon Ignus királyságából, pl. hogy legyen lakói, települései meg ilyesmi...

De ennél nagyobb gond hogy ami van az se jó, pl. sikerült a világ legpocsékabb harcrendszerét összehozni, a fa és kő épületeket meg bárki lebontja 2. szinten...
nornwarrior @ 2017.07.19. 15:55
Nem tudtok olyan CRPG-t amely hasonló ehhez (királyságot lehet építeni, van fő története, etc) és MÁR Megjelent ? Pc-re !
kabal @ 2017.07.19. 14:56
Fúj, varázsló! Akkor nem is kell.
Gregorius @ 2017.07.19. 09:33
Engem az Oblivion-ra emlékeztet.