Malitia @ 2018.02.08. 10:36
Nem fontos de érdekes:

Úgy egy évvel ezelőtt* azt kívántam a Marvel bár eltalálná végre Al Ewing**-ot egy alacsonyan szálló Deadpool minisorozattal***. Megtörtént:

Jön a "You Are Deadpool" lapozgatós könyv képregény!
https://twitter.com/cracksh0t/status/961363178788663298* Amikor a U.S.Avengers 4. száma kijött. (Monsters n' S.H.I.E.L.D. "crossover 1 füzetben" és igen egy sztenderd 22 oldalas füzet, nincs csalás az emelt oldalszámmal.)
** Ő követte el azt a számot.
*** Ilyenek folyamatosan vannak talán 2012-től (a komment írása idején épp a Deadpool vs. Old Man Logan fut). Szinte még egy Deadpool sorozat csak nincs egybeszámozva, nem (vagy nem mindig****) függnek össze egymással a részek, és mindegyiken más a kreatív csapat.
**** Van ami igen pl. a Deadpool Killology (Deadpool kills the Marvel Universe, Deadpool Killustrated, Deadpool kills Deadpool), vagy a "Living Deadpool" (Night of the Living Deadpool, Return of the Living Deadpool). Meg vannak tematikus kvázi sorozatok például a "Deadpool vs." (Deadpool vs. the Punisher, Deadpool vs. Carnage, Deadpool v Gambit stb.).
Vorador @ 2018.01.29. 22:40

Már elő lehet fizetni a Képkocka Kiadó Claremont X-men sorozatára. 400 oldalnyi Claremont 2018-ban. Illetve az előfizetéshez jár egy ajándék, az X-Men legelső száma. Gondolom kontrasztnak, hogy mindenkinek tiszta legyen, milyen szarból csinált aranyat Claremont. :)

nornwarrior @ 2018.01.29. 21:55
Cyberpunk 2077? Hát még mindig nincs készen? Valamit nagyon elwaxoltak a Fiúk! Duke Nukem története: Invázió. Slussz. :) :D
Lara talán jó lesz.
meouwn @ 2018.01.29. 20:14

Takeshi Kovacs karakterét nagyon szeretném látni a vásznon. Ha csak a felét vissza tudják adni a könyvnek, már akkor megéri. Aztán jöhetne a másik két része is. így a két perces előzetest nézve nagyon bejött.

 

John Cenat viszont nagyon nem szeretném látni a vásznon, az az érzésem, hogy baromira nem tudná azt a laza, beszólós karaktert visszaadni, és nem csak a hangjára értem. Valamint... könyörgöm, egy filmnek legyen valami értelmes története. Namost lehet, hogy én nem játszottam vele anno eleget, de a játéknak hol volt bármi értelmes története, amiből egy forgatókönyvet össze lehet dobni? Ha meg írnak egyet csak úgy, az mitől lesz Duke?

 

Előző ellenpéldájaként, én pl. nagyon kedveltem a Tomb Rader-t, mármint a játékot, főleg a története miatt. Úgyhogy biztos beülök majd megnézni, ha elég óvatosan nyúltak hozzá, nem lesz az olyan rossz.

 

Cyberpunk? Jöhet! Sőt, jöhetne már, épp ideje lenne. A Syndicate csúnya bukta volt, és nemigen volt másik hasonló jellegű/világú játék.

Fonix @ 2018.01.29. 19:13
Én is szívesebben látnák egy animációs Duke Nukemet vagy John Cena szereplés, john st john szinkron. Könyörgöm az az ember A HANG! :DD Amúgy meg nagyon nagy arc! A Tomb Raider trailert pedig csak azért sem nézem meg. Nekem már az új játék sem tetszett a tini Larával... BRhh :S

Dragon Age? Az első játék egy kibaszott mestermű... Ennyir erről.
Glowface @ 2018.01.29. 18:10
villám pre-hírecske: idén nyáron is lesz Hősök Hajnala tábor, július 11-15, Gyömrőn. Lehet előjegyezni a naptárakba!
Mesélők már érdeklődhetnek - táborozóknak részletek és jelentkezés majd úgy egy hónap múlva jön.