Nocturna @ 2018.02.17. 11:25
Köszi az ismertetőt, dekszter, a filmet biztosan műsorra tűzöm hamarosan!
Marvin @ 2018.02.11. 21:00

Tematikus oldalakon már rég összejött Harlekin, Romana, Tiffany, Superman, Batman meg mindenki mindenkivel, szóval annyira nem nagy fegyvertény. Mindezt persze csak mesélte a szomszéd kutyája padtársának a régi fodrásza.

dekszter @ 2018.02.11. 12:28

Amikor a Batman & Harley Quinn úgy lett beharangozva, hogy visszahozza a legendás '92-ben indult The Animated Series látványvilágát, akkor mindenki az arra jellemző komor és sötét hangulatot várta, amiről anno híressé vált a sorozat. Ráadásul ugyanúgy a Conroy - Lester adta a hangját a Batman - Nightwing (Robin) párosnak mint régen. Aztán kiderült, hogy POW! OUCH! szövegbuborékok, igénytelen fingós "viccek", puszilkodós-pirulós idétlenkedés és teljesen off-character megnyilvánulások tarkítják az egészet Harley két fenékvillantása és pucsítása között.
Az Animated Series-ben, ahol először megjelent a Harley, pont olyan volt, amilyennek leírtad: szexi, jó szöveg, imádnivaló karakter Mr. J mellett.
Az én szememben még viccnek is kellemetlen volt az egész :( .

nornwarrior @ 2018.02.10. 18:51
Batman and Harley Quinn pedig egyenesen leverte a biztosítékot.
Miben? Nem volt rossz. Harley Quinn ott lett kedvencem: Szexy volt, polgárpukkasztó, óriási szövege volt, és volt benne egy 10-es skálán 11-es dal is (hanging on the telephone). :) :D
Malitia @ 2018.02.09. 16:29

(OFF)Egyik életcélom minél több beszélgetésben felemlegetni Spider-Ham-et, csak hogy lássam a reakciókat. :D A Simpsons "Pókmalac" meglehetősen gyakori.

 

SZERK.: Amúgy tényleg létező karakter.(/OFF)

strato @ 2018.02.09. 12:44

Peter Porker, the Spectacular Spider-Ham

 

(OFF)Bocsánat, ez nálam azonnal bekapcsolta az asszociáló gépezetet:

https://youtu.be/BARjPuUN36Y?t=24s(/OFF)

Malitia @ 2018.02.09. 10:38
"Az 1989-ben megjelent Gotham by Gaslight a DC első Elseworlds kiadványa volt."

Ezt úgy kell érteni, hogy ez volt az első kiadványuk az "Elseworlds" plecsnivel a borítón. Az Elseworlds "imprint" (alkiadó talán?) megalapítása előtt az ilyesmit "Imaginary Story"-nak hívták a DC-nél és simán a sorozatok füzeteiben jelentek meg.

És hogy visszatérjek a fő erősségemhez:

A Marvelnél... sose volt külön imprint az ilyesmire. A "What if...?"-et szokás az "Elseworlds" Marvel megfelelőjének emlegetni, de azt is inkább úgy kell elképzelni mintha az "Imaginary Story" füzeteknek valaki csinált volna egy külön sorozatot, ami nem is fedte le az összes ilyen Multivezum mókát (lásd pl.: "Peter Porker, the Spectacular Spider-Ham" 1983-87).