scaurus @ 2018.03.10. 13:10

...
Amúgy: SANDMAN a legjobb!

 

Egyetértek.

Viszont az új sorozatokkal szkeptikus vagyok, amit eddig a fő képregény sorozaton kívül olvastam tőle a Sandman-univerzumból, mind csalódást keltő volt:

- The Sandman: Overture: egy katyvasz,

- The Sandman: Endless Nights: felejthető, többségében érdektelen történet,

- The Sandman: The Dream Hunters: még egy gyengébb Usagi Yojimbo történet is szórakoztatóbb,

- The Absolute Death: ami új volt benne, azért kár volt, az az AIDS-ellenes felhívás, melyben a Halál és John Constantine bemutatják az óvszer helyes használatát, pedig elég bizarr.

 

Ráadásul, pl. az Overture sorozat füzetei rendszertelenül, nagyon sok csúszással jelentek meg.

Ekkor döntöttem el, semmilyen sorozatból füzetet többet nem veszek, majd akkor ha egy kerek történetet alkotó füzetek megjelennek vagy a teljes sorozat megjelenik gyűjteményes kiadásban.

 

Amit láttam a Lucifer tv sorozatból, az nem győzött meg arról, hogy nekem azt néznem, vagy a Lucifer képregény sorozatot olvasnom kéne.

darkspace @ 2018.03.10. 10:45
A Warcraft 3 él és virágzik:) Tuti lesz Remastered.
Amúgy: SANDMAN a legjobb!
Farkas @ 2018.03.07. 21:48
Kickstarteren még 10 napig megy a Trudvang Chronicles angol nyelvű kiadásához a Stormlands forráskönyv és a Snowsaga kaland megjelentetésére kiírt gyűjtés (a stretch goalok többsége is megnyílt) - https://www.kickstarter.com/projects/1256540796/trudvang-chronicles-stormlands
dekszter @ 2018.03.06. 11:41
A Burnout (ami nálam a kedvenc játékom ever) miatt az egyik szemem sír, a másik nevet. Örülök a remastered kiadásnak (bár megy róla a vita, hogy nem egy gigantikus upgrade a dolog), de 600+ órán van a minden dlc-s PS3 verzióban, így ha lenne PS4-em, akkor sem ülnék neki valószínűleg újra.
Akiknek viszont első alkalom, azoknak bármilyen (arcade) autós játéknál jobban ajánlom - főleg, hogy minden benne lesz ami valaha megjelent hozzá.
Nocturna @ 2018.03.05. 21:57

A Fahrenheit 451 filmet már nagyon várom, tökjó, hogy újra előkerült. :ugri: