macmelon @ 2018.11.06. 22:18
elGabor @ 2018.10.31. 22:19

Üdv!

 

Így van! :) Holnap szünnap, igyekszem belehúzni. De ez most egy nagyon melós időszak, bocsánat.

kukac @ 2018.10.31. 12:52

Nem.

 

A sorrend már megvan, de még olvasható változatba való szerkesztésnél jár elGabor, úgyhogy (ha jól értem) valamikor jövőhéten lesz eredményhirdetés.

Garaboncias @ 2018.10.31. 11:38
Hamarosan várható az eredményhirdetés? :)
Garaboncias @ 2018.10.07. 17:41

Én úgy vagyok vele, hogy tökre örülnék nekik, bármikor is jelennek meg ezek a kalandok. Sőt, ha valaki belekezdett már egy modulba, de befejezni nem tudta, azt csak bátorítani tudom, hogy majd ha lesz ideje, szépen és nyugodtan fejezze be, majd ossza meg a nyilvánossággal! A Kard és Mágia akkor lesz élő, ha nem csak jubileumokra készül hozzá valami. ;)

turin @ 2018.10.07. 15:53

Nagyon szerettem volna én is készíteni egy kalandot, de egyrészt most akkor sem tudnék, ha karácsonyi határidő lenne (3 két év alatti gyerek mellett), de sztem a szeptember végi, október eleji határidő amúgy sem szerencsés, szeptember az általában brutális hónap a szülőknek, mindenre van idejük kb. csak a hobbinak élni nincs.

galu22 @ 2018.10.03. 05:51

 

Kicsit csodálkozom, mert legalább hat emberről tudom, hogy tervezett beküldeni kalandot, de bízom benne, hogy versenyen kívül is befejezik előbb-utóbb, és valamilyen formában majd közzéteszik egyszer. ;)

 

 

 

Alapvetően az a helyzet, hogy egy modult kitalálni és letesztelni egy dolog, de azt érthetően, tömören összefogalalni úgy, hogy mások számára is használható legyen, elég időigényes. 

 

Egyébként én is dolgoztam egy modulon, de nem készült el. Mivel tudtam, hogy nekem a tisztázás megy nehezen, már az eredeti tervem is az volt, hogy 1 hét ötletelés, 2 hét alatt két játék, majd két hónap alatt megírom. Az első két pont ment, a két hónap alatt megírásnál véreztem el.

Általában vagy túlírom, vagy túl száraz/nem inspiráló a szöveg, egyszerűen nem tudok középutasan fogalmazni.

 

Ha legközelebb próbálkozom, biztos hogy valami helyszínt fogok csinálni, ott szerintem több esélyem lesz a kötöttebb formátummal, és tudom magam fegyelmezni ("maximum X mondat per szoba").

Premier @ 2018.10.02. 23:17

Nagyon szerettem volna kicsit átírni, újratesztelni és beadni egy régebben mesélt kalandomat, de sajnos a szeptemberrel együtt egy nagy adag extra munka és egyéb elfoglaltság is jött, így nem volt rá időm és energiám. De úgy tervezem, hogy valamikor máskor majd elkészítem és közzéteszem.

chomy @ 2018.10.02. 11:03

Kicsit reménykedtem benne, hogy összejön vagy öt. Nézzük a jó oldalát: így legalább mindenki dobogós. ;) 

kukac @ 2018.10.02. 10:08

 

Három a magyar igazság. :) Köszönöm a szerzőknek, most rajtam a sor!

 

Bizony köszönet nekik és elismerés! :)  :sor:

 

Kicsit csodálkozom, mert legalább hat emberről tudom, hogy tervezett beküldeni kalandot, de bízom benne, hogy versenyen kívül is befejezik előbb-utóbb, és valamilyen formában majd közzéteszik egyszer. ;)

 

Sajnos egy játékot se játszottam nyáron, szeptemberben is csak egy One Ring volt. Konszolidálni kéne a papírokat normálisan, aztán mehetne is a játék valamikor (ránéz a naptárra) januárban...

 

Ezért is szerettem volna sokkal messzebbre rakni a végdátumot, mert eléggé egymásra esnek a dolgok.