Malitia @ 2018.07.03. 11:03

És NOVEMBER:

 

Ghost-Panther.jpg

 

(Ghost Rider & Black Panther)

Malitia @ 2018.07.03. 11:01

A többi 'concept art' képregényes sorsáról is lett infó mondjuk nem sok. Továbbra is 2 füzetes minik, október-novemberben jönnek, és van az októberi 2-re kreatív csapat is (És igen. Úgy néz ki az "Edge of..." vackokhoz hasonlít legjobban.). Borítók is vannak, összefoglalók viszont még nincsenek.

 

Tehát OKTÓBER!

 

Arachknight.jpg

 

(Spider-Man & Moon Knight)

 

Weapon-Hex.jpg

 

(Scarlet Witch & X-23)

Malitia @ 2018.06.24. 14:51

Képregényes nem fontos de érdekes!

 

A Marvel egyik aktuális "esküszünk-hogy-nem-event-még-ha-totál-annak-islátszik" izéje az "Infinity Wars" (erre számol vissza az "Infinity Countdown" nevű izé ami mostanság fog kifutni) kapott pár lökött 2 füzetes minit (talán szeptember-októberre*) amiket pont csak azért említek mert valószínűleg nem sok közük lesz az egészhez (pont mint az "Edge of ..." vackoknak).

 

Szóval csodáljátok meg Iron Hammer-t és a Soldier Supreme-et:

 

Infinity_Warps_Iron_Hammer_Vol_1_1.jpg

 

(Az ifjú Stark Odinson-t elfogják a fagyóriások és arra kényszerítik gyártson nekik fegyvereket ő viszont...)

 

Infinity_Warps_Soldier_Supreme_Vol_1_1.j

 

(Stephen Rogers nem szolgálhatta hazáját a második világháborúban amíg az amerikai hadsereg mágikus kísérleteinek hála...)

 

Van még pár "concept art" is de azokról még nem jelentették be, hogy tényleg lesz e füzet belőlük.

 

 

* A média meg a Preview Magazine szerint akkor, az online solicitek szerint meg nem.

dekszter @ 2018.06.19. 22:31

 

kukac: ejj :D . Én továbbra is kötöm a denevért a cseppköhőz, hogy ilyen nem sem történt...

 

Ennyire rossz volt a film? Egyébként az elmúlt 1 órában azon gondolkodtam, hogy honnan tudom ezt, amikor talán én se láttam sose ezt a filmet, aztán eszembe jutott: amikor óvodás koromban először mentem moziba, akkor pont ezt néztem meg. :)

 

Off ellen :) .

 

Petrus @ 2018.06.19. 16:27

Én régebben beleolvastam ebbe a játékba és őszintén szólva nem nagyon tartottam túl elegánsnak. A húsz fölötti értékeknél össze-vissza gabalyítja a dolgot, és egy csomó részét egyszerűen nem is értettem. Vagy csak kevés időt fordítottam rá? Igazán örömmel venném, ha valaki rámutatna az érdekes és vonzó oldalára, újító jellegű megoldásaira...

Én is csak felületesen ismerem, de szoktam látni redditen, meg rpg.net-en, hogy vannak, akik esküsznek rá. A leírások nekem is zavarosak, bár azt értem belőle, hogy minden szabálypont X darab opcionális verziót kínál fel és majd a mesélő kialakítja a sajátját belőle. Csakhogy én random kinéztem két szabályt két szemben lévő oldalról és részben ellentmondtak egymásnak... Biztos van valami sorvezető, vagy koherens összeállítás, amivel jó lehet, de nem foglalkoztam vele.
kukac @ 2018.06.19. 15:16

kukac: ejj :D . Én továbbra is kötöm a denevért a cseppköhőz, hogy ilyen nem sem történt...

 

Ennyire rossz volt a film? Egyébként az elmúlt 1 órában azon gondolkodtam, hogy honnan tudom ezt, amikor talán én se láttam sose ezt a filmet, aztán eszembe jutott: amikor óvodás koromban először mentem moziba, akkor pont ezt néztem meg. :)

Malitia @ 2018.06.19. 15:00

Most mit mondjak? Kitty pár évvel ezelőtt még Star-Lord-dal járt jegyben. ;P

dekszter @ 2018.06.19. 13:45

Malitia: a második kép nagyon-nagyon jó. Jól tévedek, hogy ezt a dolgot ők is kergették már párszor?

kukac: ejj :D . Én továbbra is kötöm a denevért a cseppköhőz, hogy ilyen nem sem történt...

slaGerzson @ 2018.06.19. 12:46
(Strato) "Az ne kerülje el a figyelmedet, hogy a hölgy pont, hogy kifigurázza ezeket az alakokat. Az egész előadás egy szép nagy görbe tükör az E3 show-jai elé tartva."
 
Jahogyúgy. Annyira kirázott tőle a hideg, hogy nem figyeltem meg jobban rövidesen ki is kapcsoltam. Ha pont ezt figurázza, akkor megnyugodtam. Egy kicsit. A játékok tökéletes hatásai egyre inkább vezetnek a JMÉ és hasonlók felé. Morpheus azt mondta a Mátrixban: "Senki sem tudja, hogy kezdődött..." Dehogynem. Pont így... :'( Miközben természetesen nekem is csorog a nyálam ettől az autóversenyes játéktól.
 
---
 
(Petrus): "A linkelt kiadvány az eredeti, pontosabban már annak is a második kiadása (HQ2), 2009-ből. A népeket jól megkeveri ez a "Quest" utótag, pedig nincs köze a RuneQuest/Mythras ághoz, ez d20 aládobásos, narratív rendszer az ajnározott Robin D. Laws-tól. Az SRD/OGL ebből fog készülni."
 
Így már egy kicsit jobban értem. Szerintem van értelme 9 év után SRD/OGL változaton gondolkodni? Én régebben beleolvastam ebbe a játékba és őszintén szólva nem nagyon tartottam túl elegánsnak. A húsz fölötti értékeknél össze-vissza gabalyítja a dolgot, és egy csomó részét egyszerűen nem is értettem. Vagy csak kevés időt fordítottam rá? Igazán örömmel venném, ha valaki rámutatna az érdekes és vonzó oldalára, újító jellegű megoldásaira...
kukac @ 2018.06.19. 12:46

 

Közben már az is eszembe jutott, hogy óvszert vagy mit húzott a szájára, mint Robin valamelyik Batman filmben.

Nem tudom mire gondolsz :D . Az a film nem történt meg :D .

 

 
Nézd, kikerestem csak neked :D :

Spoiler