Shiwo @ 2018.07.06. 20:55

Nekem valahogy eddig sikerült elkerülnöm a karakterhalálokat, nem is emlékszem rá, hogy halt-e meg karakterem az elmúlt 18 év során, ha igen, akkor sem emlékezetes módon... játékostársaim nem voltak mindig ilyen szerencsések (: 

Egyik sokat felemlegetett esetünk : Worluk, káosz világa. Játékos első alkalommal játszott a rendszerrel. Vadmágust készített, mert ADnD-ben az volt a kedvence. Körülbelül 5 perce ment a tényleges játék, a játékos valami pofonegyszerű varázslattal próbálkozott, jelentéktelen illúzióval akart tán valami hölgyet elbűvölni...  90% esélye volt, hogy sikerrel jár az esszenciakontroll próbán..  00, lényegébe kritikus balsiker..  jött hát a spontán mágia táblázat.. újabb 00, "Az esszenciaszörnyek széttépik a vadmágust. Sorsdobás nincsen!" 

 

A mesélő alapvetően nem volt egy PK típus, így mégis engedte a sorspróbát, hogy azért legyen némi esélye a karakternek.. 00.. "minden esetben óriási balsors"

Így végül a játékost a legelső káosz világa szerepjátéka során a legelső varázslatának köszönhetően elhalálozott három darab 00-ás dobás után.. 

strato @ 2018.07.04. 12:12

Thirlen esetén jót kuncogtam magamban. :)

Glowface @ 2018.07.03. 07:45
Megrázó, ám lélekemelő események.